ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה- מכבי במו"מ עם סוני ווימ

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 13:45

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:עוד אחד - "מכבי תל אביב פנתה לדוייט באייקס בנוגע לעונה הבאה": http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12899.html

אז אני מבין שהולכים על סגל של 30 שחקנים?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כרגע בעיקר הולכים על עשרת אלפים מנויים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אפריל 2016, 13:48

זה שם רע מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 13:50

Mitelka כתב:אני רק חושב שצירבס זה משהו הגיוני. ווימס ורנדלוף זה נראה לי פשוט מופרך מהיסוד. צירבס בסכומים שנוכל להביא ואם הירידה היחסית שלו בטופ 16 תמשיך הוא לא יהיה בראש הפנקסים של בארסה או צסק"א. וזה קצת החתמה מכביסטית משהו.....

גם עידו קוז'יקרו זו החתמה הגיונית מבחינה תקציבית, זו לא השאלה פה. השאלה אם הכיוון הזה יכול להחזיר את מכבי לטופ של אירופה.
מכבי צריכה לשאוף לטוב ביותר בכל עמדה, שחקנים עם יכולת גבוה ופוטנציאל להתפתח. אם פסגת השאיפות של מכבי היא ציבראס, עוד לפני שהתחיל הקיץ בכלל, זה לא כל כך מעודד לטעמי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 13:53

החציל האצטקי כתב:זה שם רע מאוד.

אבל...
באייקס הוא שחקן שבמכבי מאוד אוהבים, וכבר היה מועמד ללבוש את המדים הצהובים בעבר, מאחר שמחלקת הסקאוטינג עוקבת אחריו כבר זמן רב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 13:54

אחדשיודע כתב:
Mitelka כתב:אני רק חושב שצירבס זה משהו הגיוני. ווימס ורנדלוף זה נראה לי פשוט מופרך מהיסוד. צירבס בסכומים שנוכל להביא ואם הירידה היחסית שלו בטופ 16 תמשיך הוא לא יהיה בראש הפנקסים של בארסה או צסק"א. וזה קצת החתמה מכביסטית משהו.....

גם עידו קוז'יקרו זו החתמה הגיונית מבחינה תקציבית, זו לא השאלה פה. השאלה אם הכיוון הזה יכול להחזיר את מכבי לטופ של אירופה.
מכבי צריכה לשאוף לטוב ביותר בכל עמדה, שחקנים עם יכולת גבוה ופוטנציאל להתפתח. אם פסגת השאיפות של מכבי היא ציבראס, עוד לפני שהתחיל הקיץ בכלל, זה לא כל כך מעודד לטעמי.

עם צירבאס ודווייט באייקס אין טעם לפתוח את העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אפריל 2016, 13:57

באייקס לא שחקן רע, אבל מבחינת מקום בקריירה- אין להחתמה כזאת שום קשר למציאות.
מכבי חרמנים על היקמן חדש כבר שנים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 14:01

החציל האצטקי כתב:באייקס לא שחקן רע, אבל מבחינת מקום בקריירה- אין להחתמה כזאת שום קשר למציאות.
מכבי חרמנים על היקמן חדש כבר שנים.

על סקורר עם איטליגנציית משחק של כסא לא צריך לשלם 2.5 מיליון לשנתיים.
ההתאמה שלו עם מקל יותר גרועה מההתאמה של פארמר ורוצסטי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 14:12

אחדשיודע כתב:

סורי, אתה נשמע כמו אוהד בפורום "אדמת" של צסק"א מוסקבה. מכבי צריכה לשאוף לטוב בכל עמדה? זה נחמד ופסטורלי והכל, אבל יש למכבי סיכוי להחתים את השחקן הטוב באירופה בכל עמדה ? כנראה שלא. רייס היה הרכז הכי טוב שהחתמנו אותו? ריקמן הסקנד גארד? אפילו פארקר שהגיע בקדנציה השנייה מאיטליה ממש לא נחשב לשאיפה לטוב ביותר באותו זמן. אין למכבי שום יכולת לבוא היום לרכז הכי טוב באירופה או לסנטר הכי טוב באירופה (טומיץ' או מי שלא תגיד לי) ולהחתים אותם. אין שום ריאליות בלהגיד שאנחנו צריכים להביא את הטוב ביותר בכל עמדה. גם ירושלים יכולה להגיד את זה, אז מה?

לפי הלך הרוח כאן אם פורום צהבת היה קיים שנייט האפמן חתם פה מכבי הייתה נצלבת פה עם ממים טיפשיים ובדיחות דני פדרמן זולות. מכבי מעולם (אתם יודעם מה, אולי שאראס...) לא הצליחה להנחית את ה1-5 "הכי טוב שיש" בשוק. כי אף פעם לא לא היינו בעמדה של להיות הקבוצה הכי חזקה בשוק, וזה גם לא יקרה. ממש רציתי את שבד במכבי. אבל הוא הלך ל3 מיליון דולר בחימקי, אז כבר נפלנו עם השאיפה להכי טוב בעמדה הזאת, לא? (הנקודה היא להבהיר שאנחנו לא יכולים להתמודד עם הכי טוב בכל עמדה, גם אם לדעתך זה לא שבד...זאת רק דוגמא.)

צריך להוציא, כמו מכבי, את הטובים ביותר במסגרת האפשרי.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 06 אפריל 2016, 14:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אפריל 2016, 14:14

אז לך על שחקנים עם פוטנציאל צמיחה גבוה. לרייס ולהיקמן היו כאלה. לאמבקווה ואיתי שגב אין כאלה (איתי הוא סיפור אחר לגמרי בהיותו צעיר וישראלי, לכן הוא יישאר). למייק צירבס יש תקרה שהוא כנראה נגע בה כבר בסיבוב הראשון ביורוליג.
צריך להיות יצירתיים ונבונים בבניית הקבוצה ולא להתפשר ולזרום עם שחקנים שהוכיחו שהם לא שווים את ההזדמנות לרוץ עם מכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 14:16

החציל האצטקי כתב:אז לך על שחקנים עם פוטנציאל צמיחה גבוה. לרייס ולהיקמן היו כאלה. לאמבקווה ואיתי שגב אין כאלה. למייק צירבס יש תקרה שהוא כנראה נגע בה כבר בסיבוב הראשון ביורוליג.
.

זה משפט שגורמים מקצועיים יכולים לחלוק עליו. אני לא אומר שצירבס הוא איזה החתמה אדירה. אבל שמביאים לכם, כביכול, מישהו שהעמיד מספרים מפלצתיים מול אריות אירופה - אתם אומרים אה זאת התקרה שלו ומפה הירידה. אני לא יודע, אין לי מושג אם הוא יורד בטופ 16 כדי להתפוצץ שוב או יורד כדי לא לחזור, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה ירצה אתכם חוץ מהרכב של 30 מיליון דולר שכר שחקנים של רייס, טומיץ', רנדלוף, ווימס....... כאילו, במסגרת האפשרויות היחסית מוגבלת לשכר שחקנים כמו מכבי, אני לא מבין את מי אתם רוצים.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אפריל 2016, 14:20

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:זה שם רע מאוד.

אבל...
באייקס הוא שחקן שבמכבי מאוד אוהבים, וכבר היה מועמד ללבוש את המדים הצהובים בעבר, מאחר שמחלקת הסקאוטינג עוקבת אחריו כבר זמן רב.

מחלקת הסקאוטינג שלנו? אז הוא שחקן מסריח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אפריל 2016, 14:21

מה יש לצירבס להביא?
אין לו שום אלמנט במשחק שיקפיץ אותו להיות שחקן ברמה גבוהה יותר.

קח את קווינסי מילר ותייצב לו את הקליעה לאזור ה40%-45% וקיבלת שחקן של 17 נקודות בערב ולא 14. הוא יכול ללטש אלמנטים כמו פוסט אפ או להבין יותר טוב איך הוא גובר על המצ'-אפ שלו. להוסיף עוד 5 קילו שריר.
צירבס הפתיע את כולם העונה כי הוא הוכיח שברמת הפיזיות הוא יכול לעמוד מול כל יריבה (זה המון, כן?). אבל הארסנל של היכולות שלו מצומצם. הכי דומה לאלכס מאריץ' נגיד שהיה וואו בפרטיזן ובלוף בכל מקום אחר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 06 אפריל 2016, 14:22

מי מבטיח לכם שאומיץ או מישו אחר מהיורוקאפ זו הצלחה?,אומיץ לא עשה אתה כלום ,הוא גבוה מאוד אבל חלש מאוד פיזית.
ציבראס דווקא עשה קפיצה גדולה,אנחנו לא צריכים בכל תפקיד סטאר או איזה שחקן שמשנה לשנה היתקדם,מספיק שחקן שבא לעבודה ומחויב,ונותן גוף לוקח ריבאונדים ושם ת10 נקודות שלו,לא מחפש את וויציץ הבא,פשוט שחקן שיודע את העבודה ,גם רדוליצה בפאו על אותו פאונטה.
מי ששם לב במשחקים המכריעים כל הסנטרים בחוץ ומי שמשחק בעמדות 4 5 זה הסנטרים האתלטים הדמוי סנטרים הגמדים ,יש עדיפות לזה ,כי הגארדים לוקחים על עצמם ורוצים ריבאונד או הגנה טובה.

לגבי שמות ,לא היתלהבתי מהמילטון ,נכוו הליגה הספרדית אינטנסיבית,אבל ברגע שהוא ניסה לחפור נגד גבוהים רצינים זה פחות הלך וזה עוד בלשון המעטה,הוא רגיל שהכל עליו,אם כבר עדיף את דובליביץ ,שממש מוצא חן בעיני,המילטון בשום פנים ואופן לא סנטר.

יש כל כך הרבה שמות ל4 ,כמו חנות ממתקים וקשה להגיד מי עדיף ,אם באמת מכבי מתכוונת להשקיע יש כל כך הרבה אופציות בעמדה הזו.

רנדלוף ,המילטון ,מילר,דובליביץ,תומפקינס,ועוד.
אני מתלהב ממילר ,הןא שחקן של אנרגיות שחקן מלהיב חי.
גם אוסטין די מענין.
רנדלוף ענין של כסף ,המילטון פחות בעיני,תומפקינס קצת ירד בגלל העונהה האחרונה ,ודובליביץ שם מאוד טוב ושחקן טכני ,אבל שם אפור בשביל מערכת הסקאוט,לא שם מוכר, אני מעדיף כאלה ולא השמות הנוצצים שמתרסקים,אני מעדיף ללכת על בטוח ועל שחקנים שתדע מה נותנים.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 14:27

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:

סורי, אתה נשמע כמו אוהד בפורום "אדמת" של צסק"א מוסקבה. מכבי צריכה לשאוף לטוב בכל עמדה? זה נחמד ופסטורלי והכל, אבל יש למכבי סיכוי להחתים את השחקן הטוב באירופה בכל עמדה ? כנראה שלא. רייס היה הרכז הכי טוב שהחתמנו אותו? ריקמן הסקנד גארד? אפילו פארקר שהגיע בקדנציה השנייה מאיטליה ממש לא נחשב לשאיפה לטוב ביותר באותו זמן. אין למכבי שום יכולת לבוא היום לרכז הכי טוב באירופה או לסנטר הכי טוב באירופה (טומיץ' או מי שלא תגיד לי) ולהחתים אותם. אין שום ריאליות בלהגיד שאנחנו צריכים להביא את הטוב ביותר בכל עמדה. גם ירושלים יכולה להגיד את זה, אז מה?

לפי הלך הרוח כאן אם פורום צהבת היה קיים שנייט האפמן חתם פה מכבי הייתה נצלבת פה עם ממים טיפשיים ובדיחות דני פדרמן זולות. מכבי מעולם (אתם יודעם מה, אולי שאראס...) הצליחה להנחית את ה1-5 "הכי טוב שיש" בשוק. כי אף פעם לא לא היינו בעמדה של להיות הקבוצה הכי חזקה בשוק, וזה גם לא יקרה.

סלח לי, אבל זה גיבוב של שטויות מפיו של אוהד תמים, שקונה את מה שהפדרמנים מוכרים לו.
הטוב ביותר במסגרת האפשרי היא הבינוניות שמכבי נמצאת בה כבר 5 שנים, להוציא שנה אחת מארץ הפוקסים והבלאטים.

נתחיל מזה שרייס והיקמן לא נמצאים בכלל באותה משוואה של ציברס. שניהם הגיעו מתחת לראדר, ציברס מגיע אחרי עונה באור הזרקורים - כל אירופה יודעת באיזה שחקן מדובר (לטוב ולרע).
מאוד הייתי רוצה לראות את מכבי בוחרת בדרך של הסקאוטינג - אם היו לה אנשי מקצוע שיש להם מושג במקצוע שהם עובדים בו. אבל לא זה המצב, ועונה אחת של היקמן ורייס בהנהגת בלאט לא מעידה על הכלל, לצערי.

אם מכבי רוצה לשאוף להגיע לטוב ביותר, היא צריכה לשאוף לשחקנים הטובים ביותר. ואני לא חושב שיש משהו שמונע ממכבי לפנות לשחקנים טובים מציברס מעבר לסקאוטינג לקוי, בטח לא בשלב כה מוקדם, של בירור ובדיקה. אז תתפלא, אפשר לשאוף לטוב ביותר גם במצב התקציבי הנוראי של מכבי. עוני ממש.

אגב, לא טענתי לרגע שמכבי צריכה/יכולה להביא את השחקנים הטובים ביותר באירופה, אלא לשאוף לטוב ביותר - שחקנים שיוכלו, מבחינת פוטנציאל, להיות בין הטובים באירופה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 אפריל 2016, 15:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אפריל 2016, 14:34

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:פיק העביר הילוך - "מאיק צירבס מהכוכב האדום חתם במכבי ת"א": http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp

מישהו מתעקש שלא יהיו לנו סנטרים מעל 2.10.

כתבה הזויה
בכותרת רשום ''חתום'', בתת כותרת רשום ''סיכם'' ובפנים טוענים שבכלל מכבי לא יכולה לעמוד בדרישות הכספיות
גם בטוויטר שלו הוא רושם שיש לו הצעה ממכבי, לא שהוא חתם
כזה click-bait מצד one

כל כך וואן ופיק
מגעיל ומביך ברמות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 14:47

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:

לפי הלך הרוח כאן אם פורום צהבת היה קיים שנייט האפמן חתם פה מכבי הייתה נצלבת פה עם ממים טיפשיים ובדיחות דני פדרמן זולות. מכבי מעולם (אתם יודעם מה, אולי שאראס...) לא הצליחה להנחית את ה1-5 "הכי טוב שיש" בשוק. כי אף פעם לא לא היינו בעמדה של להיות הקבוצה הכי חזקה בשוק, וזה גם לא יקרה. ממש רציתי את שבד במכבי. אבל הוא הלך ל3 מיליון דולר בחימקי, אז כבר נפלנו עם השאיפה להכי טוב בעמדה הזאת, לא? (הנקודה היא להבהיר שאנחנו לא יכולים להתמודד עם הכי טוב בכל עמדה, גם אם לדעתך זה לא שבד...זאת רק דוגמא.)

פעם, לא היו עשרות אנשים שבונים את הקבוצה. הבן של הבעלים לא היה הgm, והסגן שלו לא היה שחקן עבר בלי שום נסיון בבניית קבוצה ברמות האלה.

פעם, לא היה את אבי אבן בתור "ראש מחלקת סקאוטינג/עוזר מאמן/ פרי בשל" שהמילה שלו שווה יותר משל המאמן הראשי.

פעם, לא היו נותנים לילד בן 18 עם שיוך משפחתי מרשים להיות אחראי על הכושר והכשירות של הקבוצה.

פעם, היו רק 3-4 קבוצות באירופה שמכבי לא יכלה להתמודד איתן כלכלית. היום יש 10.

פעם, השיטה ביורוליג איפשרה למכבי לשייט די בקלות להצלבה.

שנמשיך?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 06 אפריל 2016, 14:52

http://sports.walla.co.il/item/2916373

כתבה עליו מלפני מספר חודשים.

אני בעד תחביבים, מצד שני אם זה משפיע עליו מבחינה מקצועית (היעלמות מאימון) זה לא טוב.
חשוב לציין כמובן שזה היה לפני כמה שנים טובות.

מהכתבה נראה שהוא גם סוג של סופו שצריך לדעת להתמודד איתו אישית.
מקובי

הודעהעל ידי my man » 06 אפריל 2016, 15:06

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12899.html
הגארד, ששיחק בעבר בלייקרס ופתח את העונה בליגה הסינית, מבוקש בהיכל. אם יחתום, האמריקאי (27, 1.91 מ') צפוי לקבל 2.5 מיליון דולר בעונה. במכבי ת"א אישרו את הידיעה

די נו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 15:11

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:

פעם, לא היו עשרות אנשים שבונים את הקבוצה. הבן של הבעלים לא היה הgm, והסגן שלו לא היה שחקן עבר בלי שום נסיון בבניית קבוצה ברמות האלה.

פעם, לא היה את אבי אבן בתור "ראש מחלקת סקאוטינג/עוזר מאמן/ פרי בשל" שהמילה שלו שווה יותר משל המאמן הראשי.

פעם, לא היו נותנים לילד בן 18 עם שיוך משפחתי מרשים להיות אחראי על הכושר והכשירות של הקבוצה.

פעם, היו רק 3-4 קבוצות באירופה שמכבי לא יכלה להתמודד איתן כלכלית. היום יש 10.

פעם, השיטה ביורוליג איפשרה למכבי לשייט די בקלות להצלבה.

שנמשיך?

אתה צודק. אבל זאת לא הנקודה של הפוסט. מצד אחד "שואפים לטוב ביותר" לפי אותו אדם שציטטתי (אני עדיין לא טוב כאן בשמות..) ומצד שני אין בעיה עם שחקנים מתחת לרדאר מהליגה האיטלקית השנייה...
מעניין אותי אם היינו מחתימים היום סקנד גארד מפזארו אם היו מבסוטים פה "כי שואפים לטוב ביותר" או לא. נראה לי שלא. לגבי הפוסט שלך, אתה צדק והדבר שהכי קשה לי איתו זה פדרמן ג'וניור. זה מבחינתי יהרג ובל יעבור. אבל יש כמה סעיפים לא ברורים לי....היום יש יותר קבוצות עם יכולת כלכלית ממכבי, נכון. נו? מה אני אעשה שחימקי נהיו מפלצת שמביאה את שבד ב3 מיליון ואת רייס ב2 ועוד נשאר לה להשלים אחלה סגל? .

לגבי אבי אבן שלדעתי הוא בין הראשונים ללכת מכאן הקיץ (השני, אחרי ניקולה שלדעתי הוא הדמות האיומה ביותר.) - לא אוהב אותו, לא אוהב בכלל - אבל אני חייב להגיד שהבן אדם עשר שנים במערכת וכן היה מעורב בכמה דברים טובים. זה הזמן שלו ללכת אבל ב2014 או ב2011 לא נראה לי שחשבתם ככה.

לדעתי? שאף אחד לא שואל אותה - יש פה כמה בעיות עיקריות.
1. אחד הדברים שקרסו במכבי זה הכיוון שאליו מחלקת הסקאוטינג הולכת. גם אם יש לך סקאוטים תותחים זה לא משנה אם אתה מכוון אותם לא נכון. במשך שנים מכבי כיוונה להוציא מציאות ושחקנים שהם מתחת לראדר. זה הלך ולא הלך, לפעמים כאן ולפעמים לא - ואז דווקא מקרה היינס שבר את גב הגמל והחליטו במכבי לשנות פאזה ולנסות להביא שמות. ואז כמובן עשו את זה עקום לגמרי. שמערבבים את כל הכדורים אז לא בדיוק יודעים מה יצא. מכבי צריכה קודם כל דרך. צריך קו מסויים, לא לעכשיו, לא לקיץ - ל3-4 שנים הקרובות. לשבת, אנשי מקצוע, ולהגיד, או קיי - נשקיע איקס זמן וכסף בעמדות 1-3, ככה וככה בעמדות הפנים. נחפש שחקנים מתחת לרדאדר בעמדות האלה והאלה, ולא נתפשר על העמדות האלה והאלה. יהיה לנו X ישראלים שX פחות משהו בכירים והשאר משלימים. איזשהו קו שאמור ללכת כמה שנים גם אם הדברים לא יצליחו על ההתחלה. לא כל שנה תהיה הצלחות, אבל הדרך צריכה להיות אותה דרך ולא משחקים מקיץ לקיץ ומחליפים הכל.
2. ירושלים לדעתי נכנסה מתחת לעור של מכבי. היא מתחרה איתה על הישראלים הטובים, שופכת כסף ומעלה למכבי את הסעיף במיוחד בעובדה שמעלה את המחריים בשוק. אם שחקן כמו יבזורי היה אמור להרוויח X ומקל Y, בגלל ירושלים הם מרוויחים כפול כי צריך להכניס את היד עמוק לכיס ואז מוציאים על ישראלים בינוניים הרבה יותר ממה שהם שווים. דוגרי, אין לי מושג מה לעשות פה. אנחנו עדיין צריכים בגלל החוק הרוסי את הישראלים הכי טובים אבל זה גורם לנו להוציא יותר מדי.
3. צימצום ההנהלה. טוב, זה קל. הראשון שהולך זה ניקולה, ובמקומו מגיע מנהל קבוצה כמו פנאן, כמו בני טבק בכדורגל. שדואג לזרים ולמלונות ולא דחוף ילדים ששייכים לו לחמישייה. אני רואה בניקולה את הבעיה הכי גדולה במכבי. יותר מהפדרמנים. אבי אבן הולך שני, והמשאלת לב זה שהג'וניורים יחזרו לספסל רייכמן שיעשו שם תואר שני או משהו...אבל זה לא יקרה. בכל מקרה, וויציץ' זה ריאלי ולכן עזיבתו היא צעד לא פחות חשוב מהסנטר הבא שלנו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אפריל 2016, 15:13

my man כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212899.html
הגארד, ששיחק בעבר בלייקרס ופתח את העונה בליגה הסינית, מבוקש בהיכל. אם יחתום, האמריקאי (27, 1.91 מ') צפוי לקבל 2.5 מיליון דולר בעונה. במכבי ת"א אישרו את הידיעה

די נו!

''במכבי אישרו את הידיעה'' aka ''במכבי אישרו לפרסם את הידיעה עם המספר הזה כי יאללה בלאגןןןןן!!!!''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים