המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:תארו לכם עמדה 4 וחמש של
מילר ראנדלוף צירבס והנדריקס זה פשוט וואו
גם בלי ראנדולף ומישהו אחר במקום לצורך העניין זה נראה מבטיח הטאריק בלאק הזה לדוגמא מהלייקרס
חנו'ש כתב:לדעתי לא יחתימו שום פורוורד נוסף עד שלא ידעו בוודאות מה קורה עם ה"יהלום" שלנו בעונה הבאה.
עידן כתב:חנו'ש כתב:לדעתי לא יחתימו שום פורוורד נוסף עד שלא ידעו בוודאות מה קורה עם ה"יהלום" שלנו בעונה הבאה.
בנדר ייבחר בדראפט. על פי כל ההערכות בטופ 5.
felix_r כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:לדעתי לא יחתימו שום פורוורד נוסף עד שלא ידעו בוודאות מה קורה עם ה"יהלום" שלנו בעונה הבאה.
זה בכלל לא משנה. גם אם יבחר (וגם עם לא) הוא יכול להשאר עוד מספר עונות במכבי
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:לדעתי לא יחתימו שום פורוורד נוסף עד שלא ידעו בוודאות מה קורה עם ה"יהלום" שלנו בעונה הבאה.
זה בכלל לא משנה. גם אם יבחר (וגם עם לא) הוא יכול להשאר עוד מספר עונות במכבי
זה נכון. אבל אני לא חושב שהוא יישאר במכבי.
מילוס כתב:חבר'ה אני לא רוצה לקלקל, אבל ממתי אנחנו מתייחסים לשחקנים ש"סיכמו" כעובדה מוגמרת? שנה שעברה היה שחקן ש"סיכם" במכבי וחתם למחרת בריאל מדריד, אז מה לגבי שחקנים ש"סיכמו" חצי שנה לפני שהעונה מתחילה? ואם ווימס יקבל מאיזה פנרבחצ'ה הצעה כפולה, הוא ילך למכבי כי הוא גדל עליה או משהו?
לכולנו ברור שרצף ה"סיכומים" הנוכחי הוא איזה ספין של מכבי (בין אם נכון, נכון חלקית או שקרי), כששאר האתרים שדיווחו על העניין פשוט שאבו את זה מהדיווחים הישראלים.
בנוסף, אני רואה דיבור בפורומים זרים על כך שאולימפיאקוס וריאל מדריד גם בעניין של מילר. זה לא עושה את זה נכון, אבל זה די דומה למידע שיש לנו על עליו בהקשר של מכבי.
ואל תשכחו את סעיף ה-NBA המדובר...
בקיצור, לאט.
מילוס כתב:חבר'ה אני לא רוצה לקלקל, אבל ממתי אנחנו מתייחסים לשחקנים ש"סיכמו" כעובדה מוגמרת? שנה שעברה היה שחקן ש"סיכם" במכבי וחתם למחרת בריאל מדריד, אז מה לגבי שחקנים ש"סיכמו" חצי שנה לפני שהעונה מתחילה? ואם ווימס יקבל מאיזה פנרבחצ'ה הצעה כפולה, הוא ילך למכבי כי הוא גדל עליה או משהו?
לכולנו ברור שרצף ה"סיכומים" הנוכחי הוא איזה ספין של מכבי (בין אם נכון, נכון חלקית או שקרי), כששאר האתרים שדיווחו על העניין פשוט שאבו את זה מהדיווחים הישראלים.
בנוסף, אני רואה דיבור בפורומים זרים על כך שאולימפיאקוס וריאל מדריד גם בעניין של מילר. זה לא עושה את זה נכון, אבל זה די דומה למידע שיש לנו על עליו בהקשר של מכבי.
ואל תשכחו את סעיף ה-NBA המדובר...
בקיצור, לאט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: argof, Bing [Bot] ו־7 אורחים