Number8 כתב:אז מה, עכשיו נחיה במן חוסר וודאות לגבי ההחתמות האלה עד יוני? איזה באסה
מה זה משנה? העיקר המנויים יימכרו..
#ממלאים_את_ההיכל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Number8 כתב:אז מה, עכשיו נחיה במן חוסר וודאות לגבי ההחתמות האלה עד יוני? איזה באסה
rc4991 כתב:אני לא בטוח כמה זה יכול לעבוד אם גם דילייני יבוא, יהיו יותר מדי כוכבים שצריכים את הכדור אצלם
אני מאוד אשמח אם הוא יחתום פה אבל לדעתי עדיף להשלים את הסגל עם גארד קלעי שלא חייב את הכדור אצלו
rc4991 כתב:אני לא בטוח כמה זה יכול לעבוד אם גם דילייני יבוא, יהיו יותר מדי כוכבים שצריכים את הכדור אצלם
אני מאוד אשמח אם הוא יחתום פה אבל לדעתי עדיף להשלים את הסגל עם גארד קלעי שלא חייב את הכדור אצלו
Number8 כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח כמה זה יכול לעבוד אם גם דילייני יבוא, יהיו יותר מדי כוכבים שצריכים את הכדור אצלם
אני האמת לא רואה איך מקל ושחקן כמו דילייני יכולים לשחק באותה חמישייה. הם חייבים את הכדור אצלם ביד.
דילייני הוא יותר PG מאשר SG אז אני לא ממש מבין איך מקל אוחיון ודילייני יחלקו את אותה עמדה.
rc4991 כתב:אל תשכחו שאותם דברים נאמרו גם על פרמאר ורוצ'סטי
חוץ מזה שפחות דיברתי על התאמה למקל אלא יותר לווימס (ומילר)
Number8 כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח כמה זה יכול לעבוד אם גם דילייני יבוא, יהיו יותר מדי כוכבים שצריכים את הכדור אצלם
אני האמת לא רואה איך מקל ושחקן כמו דילייני יכולים לשחק באותה חמישייה. הם חייבים את הכדור אצלם ביד.
דילייני הוא יותר PG מאשר SG אז אני לא ממש מבין איך מקל אוחיון ודילייני יחלקו את אותה עמדה.
felix_r כתב:rc4991 כתב:אל תשכחו שאותם דברים נאמרו גם על פרמאר ורוצ'סטי
חוץ מזה שפחות דיברתי על התאמה למקל אלא יותר לווימס (ומילר)
איזה דברים נאמרו על פארמר ורוצ'סטי? כל מי שעיניו בראשו מייד אמר שזה לא יעבוד
LIAV10 כתב:בשיא הרצינות, שחקן בסגנון של ברייסי רייט מאוד מתאים.
rc4991 כתב:אין סיכוי שזה קורה, או שהם מתכננים להיפטר גם מהנדריקס?
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אין סיכוי שזה קורה, או שהם מתכננים להיפטר גם מהנדריקס?
למה לא? יש מקום לעוד שחקן בעמדות 4-5.
בינתיים יש את מילר, צירבס והנדריקס.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אין סיכוי שזה קורה, או שהם מתכננים להיפטר גם מהנדריקס?
למה לא? יש מקום לעוד שחקן בעמדות 4-5.
בינתיים יש את מילר, צירבס והנדריקס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים