המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אור, חצי מההודעה לא רואים
אתה וליאב שני מוגבלים טכנולוגית וזה מתחיל לעצבן אותי
LIAV10 כתב:אני מוכרח להודות שאני פשוט חולה על התחת של היינס.
מהשחקנים האהובים עלי באירופה.
yellow83 כתב:עכשיו ספורט 5 מפרסמים שקווינסי מילר טוען שאין עסקה מול מכבי:
"שמעתי רק דברים טובים על מכבי ת"א, אבל עם כל הכבוד להם אני מרוכז אך ורק בעונה הנוכחית שלי בכוכב האדום. אין עדיין שום עסקה לגבי העונה הבאה, הלב שלי עם הכוכב האדום בלבד".
נשמע לי כמו הכחשה.
LIAV10 כתב:ברצוקאס אח של מיסטר בין?
felix_r כתב:ברור שאף אחד עוד לא חתם, כי זה לא חוקי. מצד שני יש סיכומים
ankram כתב:jol9 כתב:שבוע מטורף לגמרי עובר על הקבוצה...
הכיוון, והשמות נראים מעולים ללא ספק.
בואו נגיד שהמצב שלנו היום הוא - ברצוקאס מאמן, מילר, ווימס וציברס חתומים, ולגבי גארד עוד לא ברור.
צריך לבחון אם זה יהיה המצב גם בעוד חודשיים.
אם כן, אז זאת בהחלט התחלה מבטיחה לעונה משמעותית מאוד.
אתה באמת מאמין לכל זה???
er79 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:הנדריקס שיחק 4 לפרקים לצד סופו.
קייל היינס שיחק 4 לצד סאשה קאון.
נו באמת שמואל, כמה פעמים סופו והנדריקס שיחקו יחד? פחות מדקות בודדות במשך כל העונה
קייל היינס נגר ולא יכול להיות בעמדה הזאת
מסכים לגבי היינס, הוא האוברפייד הכי מוגזם באירופה. סך הכל נגר ואפשר למצוא שחקנים כמוהו בעשירית השכר שלו. מקווה שמכבי לא תלך לכיוון שלו. אם הידיעה עליו ועל דאנסטון נכונה כנראה מכבי רוצה שהצלע שתשלים את קאדר הקו הקדמי תהיה הגנתית
yzafrir כתב:מצד אחד הידיעה על היינס רק מחזקת את זה שהיווני יאמן שנה הבאה , מצד שני זה מחזק אצלי את ההרגשה שכל הידיעות ביומיים האחרונים זה ספין של פדרמן לקראת תחילת חידוש המנויים ולקראת איבוד האליפות המתקרבת...
jol9 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:הנדריקס שיחק 4 לפרקים לצד סופו.
קייל היינס שיחק 4 לצד סאשה קאון.
נו באמת שמואל, כמה פעמים סופו והנדריקס שיחקו יחד? פחות מדקות בודדות במשך כל העונה
קייל היינס נגר ולא יכול להיות בעמדה הזאת
מסכים לגבי היינס, הוא האוברפייד הכי מוגזם באירופה. סך הכל נגר ואפשר למצוא שחקנים כמוהו בעשירית השכר שלו. מקווה שמכבי לא תלך לכיוון שלו. אם הידיעה עליו ועל דאנסטון נכונה כנראה מכבי רוצה שהצלע שתשלים את קאדר הקו הקדמי תהיה הגנתית
היינס הוא הבן וואלאס של אירופה.
שחקנים כאלה שווים הרבה כסף, והם גם שווים כל שקל שמשקיעים בהם.
jol9 כתב:yzafrir כתב:מצד אחד הידיעה על היינס רק מחזקת את זה שהיווני יאמן שנה הבאה , מצד שני זה מחזק אצלי את ההרגשה שכל הידיעות ביומיים האחרונים זה ספין של פדרמן לקראת תחילת חידוש המנויים ולקראת איבוד האליפות המתקרבת...
לפחות הספין הזה מנוהל כמו שצריך. איוש טוב של כל העמדות. רואים שעובדים כאן מקצוענים...
refael כתב:לוק הארנגודי זה שחקן שיכול להתאים למכבי בתור 4 מחליף? אני אישית מאוד אוהב את השחקן הזה אמנם קצת נמוך 2 מטר בגובה של בלו אבל שחקן לוחמני קלעי שלשות מאוד טוב לא צריך להיות סופרסטאר בקבוצה עושה את הדברים הקטנים.
יכול להיות אחלה מחליף בקבוצה
refael כתב:לוק הארנגודי זה שחקן שיכול להתאים למכבי בתור 4 מחליף? אני אישית מאוד אוהב את השחקן הזה אמנם קצת נמוך 2 מטר בגובה של בלו אבל שחקן לוחמני קלעי שלשות מאוד טוב לא צריך להיות סופרסטאר בקבוצה עושה את הדברים הקטנים.
יכול להיות אחלה מחליף בקבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים