09 אפריל 2016, 10:56
felix_r כתב:יוני זקן מדי. הוא גדל על נשים אמיתיות ולא על פורנו באינטרנט כמוכם
09 אפריל 2016, 11:57
jol9 כתב:felix_r כתב:יוני זקן מדי. הוא גדל על נשים אמיתיות ולא על פורנו באינטרנט כמוכם
אני זוכר איך היינו מסתובבים בחנויות של מתנות, איפה שיש פוסטרים גדולים, ומסתכלים על הפוסטרים של פמלה אנדרסון...
זה פחות או יותר מה שהיה אז.
מי שהיה נועז יותר, היה רואה קלטות וידאו וכאלה...
09 אפריל 2016, 13:38
LIAV10 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:יוני זקן מדי. הוא גדל על נשים אמיתיות ולא על פורנו באינטרנט כמוכם
אני זוכר איך היינו מסתובבים בחנויות של מתנות, איפה שיש פוסטרים גדולים, ומסתכלים על הפוסטרים של פמלה אנדרסון...
זה פחות או יותר מה שהיה אז.
מי שהיה נועז יותר, היה רואה קלטות וידאו וכאלה...
לא יכולתם למצוא משהו טוב יותר לעשות בגיל 80?
09 אפריל 2016, 22:03
09 אפריל 2016, 22:08
Holiday_Armadillo כתב:עם כמה ששגב נגר, יש לו אתלטיות ויש לו הגנה ובשביל הליגה שלנו גם יש לו גובה, אז למה לעזאזל הבן אדם לא ריבאונדר?
אם הוא יהפוך לריבאונדר טוב אני לגמרי בעד שיישאר פה הרבה זמן, אבל מטריף אותו שאין לו את החוש הזה
09 אפריל 2016, 22:09
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כמה ששגב נגר, יש לו אתלטיות ויש לו הגנה ובשביל הליגה שלנו גם יש לו גובה, אז למה לעזאזל הבן אדם לא ריבאונדר?
אם הוא יהפוך לריבאונדר טוב אני לגמרי בעד שיישאר פה הרבה זמן, אבל מטריף אותו שאין לו את החוש הזה
זה לא שלוקחים עליו ריבאונדים בקלות.
עדיין קצת חסר לו מסה.
09 אפריל 2016, 22:13
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כמה ששגב נגר, יש לו אתלטיות ויש לו הגנה ובשביל הליגה שלנו גם יש לו גובה, אז למה לעזאזל הבן אדם לא ריבאונדר?
עדיין קצת חסר לו מסה.
לא אמרתי שלוקחים עליו ריבאונדים, אמרתי שהוא לא לוקח ריבאונדים
אם הוא לא מתכוון להיות כזה יעיל בהתקפה, אי אפשר שהוא יהיה על המגרש רק כי הוא עושה הגנה, הוא צריך להביא עוד משהו למשוואה והמשהו הזה צריך להיות ריבאונד פר דקה
09 אפריל 2016, 22:14
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כמה ששגב נגר, יש לו אתלטיות ויש לו הגנה ובשביל הליגה שלנו גם יש לו גובה, אז למה לעזאזל הבן אדם לא ריבאונדר?
עדיין קצת חסר לו מסה.
לא אמרתי שלוקחים עליו ריבאונדים, אמרתי שהוא לא לוקח ריבאונדים
אם הוא לא מתכוון להיות כזה יעיל בהתקפה, אי אפשר שהוא יהיה על המגרש רק כי הוא עושה הגנה, הוא צריך להביא עוד משהו למשוואה והמשהו הזה צריך להיות ריבאונד פר דקה
לא יודע אם ראית היום את המשחק, אבל הוא עשה 3 אליי-הופים סטייל טיוס
09 אפריל 2016, 22:24
09 אפריל 2016, 22:26
09 אפריל 2016, 22:43
Holiday_Armadillo כתב:טיוס לקח מעל 6 ריבאונדים למשחק, בוא נתחיל שם
09 אפריל 2016, 22:46
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:טיוס לקח מעל 6 ריבאונדים למשחק, בוא נתחיל שם
טיוס לא שיחק במכבי בגיל 20-21.
אסור להשוות שחקנים צעירים לשחקנים בוגרים. (זה נוגע גם לבנדר)
חוץ מזה, זו העונה הראשונה ששגב משחק בעמדת הסנטר.
עד העונה הזאת הוא שיחק 3-4 ודווקא היה לוקח ריבאונד אבל כשהוא מגיע בתנועה מבחוץ עם הרבה תנופה.
עכשיו הוא צריך ללמוד איך לוקחים ריבאונד כשסנטרים גדולים וחזקים דוחפים אותך הצידה.
לדעתי, יש לו סיכוי לא רע להגיע לרמה של טיוס (גם אם זאת לא רמה שרחוקה מ- NBA)
09 אפריל 2016, 22:51
09 אפריל 2016, 23:54
23 יוני 2016, 11:50
23 יוני 2016, 11:52
23 יוני 2016, 11:55
yanay21 כתב:השחקן היחיד בעונה הזו שלא גרם לי לרצות להתאבד
23 יוני 2016, 11:57
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:השחקן היחיד בעונה הזו שלא גרם לי לרצות להתאבד
גם כשהוא זרק לסל, כדרר, או ניסה לעשות פעולה כלשהי שלקוחה מעולם הכדורסל?
23 יוני 2016, 13:02
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:השחקן היחיד בעונה הזו שלא גרם לי לרצות להתאבד
23 יוני 2016, 13:22
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:השחקן היחיד בעונה הזו שלא גרם לי לרצות להתאבד
פעולה שלקוחה מעולם הכדורסל כוללת גם חסימה והגנה טובה ואת זה הוא עשה הרבה ומעולה.
הוא שחקן נשמה וכיף שיש אצלנו כאלה, על אף מוגבלותו ההתקפית הבלתי ניתנת לתאר.