המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:התחלתי לשחק קצת טניס באותה שנה ותמיד היו משחקים בקפיטריה שם, אז נשארתי לראות והתאהבתי מאותן סיבות שאתה התאהבת.
גם אימצתי סגנון דומה (אך הרבה יותר טוב ומרשים כפי שאתה מתאר לעצמך).
את לברון ראיתי דופק דאנק בדקה האחרונה אחרי שכבר היה ברור שיפסידו ומאז הג׳וק נכנס לראש.
אחדשיודע כתב:למי שדואג - סן אנטוניו לא צפויה לתת מנוחה לכוכבים הלילה, לפי דיווחים.
בגולדן סטייט - הזקנים (שון ליבינגסטון, אנדרה איגודלה וליאנדרו ברבוסה) עשויים לקבל מנוחה.
הולכות על שיא.
LIAV10 כתב:זה אני בגמר ווימבלדון 2008 ובגמר הרולאן גארוס 2014:
הראשון זה המשחק הכי גדול בתולדות הענף באי פאר, השני זה המשחק הכי אמוציונלי בשבילי, צעקות, בוקסים, קפיצות וכו׳.
אורגזמה.
אחדשיודע כתב:למי שדואג - סן אנטוניו לא צפויה לתת מנוחה לכוכבים הלילה, לפי דיווחים.
בגולדן סטייט - הזקנים (שון ליבינגסטון, אנדרה איגודלה וליאנדרו ברבוסה) עשויים לקבל מנוחה.
הולכות על שיא.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:זה אני בגמר ווימבלדון 2008 ובגמר הרולאן גארוס 2014:
הראשון זה המשחק הכי גדול בתולדות הענף באי פאר, השני זה המשחק הכי אמוציונלי בשבילי, צעקות, בוקסים, קפיצות וכו׳.
אורגזמה.
תשמע, זה ככה אחרי כל תואר גראנד סלאם.
אבל התארים בניו יורק היו כ"כ עוצמתיים... מומחה החימר, שבא ולקח תואר כשהוא מפסיד רק מערכה אחת ב2010 ו-2 מערכות
ב2013 כשהוא סוגר את הUS SWING, מה שלא נובאק ולא פדרר הצליחו לעשות בינתיים...
מדהים.
LIAV10 כתב:איזה דיכאון שנגמרה תקופה.
כבר לא מעניין אותי לעקוב אחרי טניס, לא שיש מה (נובאק נובאק נובאק נובאק נובאק נובאק)
MTA2311 כתב:זהו, הארדן שבר את שיא האיבודים לעונה אחת.
תופעת טבע.
MTA2311 כתב:מה צריך לקרות בשביל שהשופטים ישרקו צעדים בנבא?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:מה צריך לקרות בשביל שהשופטים ישרקו צעדים בנבא?
אני לא אכנס לכל התהליך עכשיו, אבל בעיקרון זה כולל ירח מלא, בתולת ים ושלושה אוגרים מיוחמים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים