פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקרב בין היורוליג ופיב"א

10 אפריל 2016, 17:50

מעניין. אא"ק אתונה צפויה להכריז מחר על הצטרפות ליורוקאפ, ומאמנה הסלובני (יורי זדובץ') הסביר בין השאר את הסיבות שהובילו להחלטה שלהם:
The Slovenian coach emphasized on the fact that the road to Euroleague passes through Eurocup: “I can’t find any other way to make it to Euroleague. It’s the only way. They have already said that starting from the 2017-2018 season, they will expand the competition and four Eurocup teams will advance to Euroleague. That is something really good. We can benefit from it”.

הוא טוען שנאמר להם שהיורוליג יתרחב החל מעונת 17/18, ו-4 קבוצות מהיורוקאפ יעפילו למפעל.
נשמע קצת מופרך (מבחינת כמות הקבוצות), אבל מי יודע.

10 אפריל 2016, 18:33

נראה לי מוגזם להוסיף עוד קבוצות, מקס' עוד שתים (כשאחת מהן תצטרך להיות חימקי/קובאן)
אני גם לא בטוח כמה הספרדיות יסכימו לזה

הקרב בין היורוליג ופיב"א

10 אפריל 2016, 18:39

אני מאמין שאם יוסיפו קבוצות ב-17/18, יוסיפו באמת 2 קבוצות (כלומר עד 3 מהיורוקאפ במקום אחת כיום, אלא אם אחת מהן תשיג כרטיס ליורוליג דרך הליגה המקומית - ואז אולי תהיה נציגה רביעית מהיורוקאפ).

10 אפריל 2016, 22:35

הפועל ירושלים חתמה ביורוקאפ ל- 3 השנים הקרובות.

10 אפריל 2016, 22:41

שמואל1 כתב:הפועל ירושלים חתמה ביורוקאפ ל- 3 השנים הקרובות.

אחד הדברים שאני אוהב זה לראות אנשים חוזרים עם זנב בין הרגליים...

10 אפריל 2016, 22:41

צריך להגיד משהו על אורי אלון או שזה קל מדי?

10 אפריל 2016, 22:43

לא הייתה להם באמת ברירה, זה או לשחק ביורוקאפ או להיקבר עם קבוצות דרג ג' בליגת האלופות.
הטעות של אורי אלון שהוא יצא בהצהרות מוקדמות מידי לגבי ליגת האלופות.

10 אפריל 2016, 22:44

חחחח.
אורי אלון הוא אפס גדול בסופו של דבר. חבל ששלנו אפסים גדולים יותר.

10 אפריל 2016, 22:57

מביך עבורם

10 אפריל 2016, 23:14

ארבע קבוצות מהיורוקאפ זה ממש מוגזם, ברור שזה הפרס שהם מעניקים כדי שיבחרו ביורוקאפ ולא בליגת האלופות
זה גם לא כל כך מסתדר לי כי יש כבר עכשיו קבוצה אחת שעולה מהיורוקאפ כך שמדובר בתוספת של שלוש קבוצות, כך שאני מניח שעוד קבוצה תקבל כרטיס

הקרב בין היורוליג ופיב"א

10 אפריל 2016, 23:23

או שיעשו קומבינה כזאת או אחרת. למשל - רק 3 יקבלו כרטיס מובטח דרך היורוקאפ, והרביעית בהתאם לקבוצות שקיבלו כרטיס דרך הליגה. צריך לחכות ולראות.

10 אפריל 2016, 23:31

בכל מקרה אני לא אוהב את הרעיון, סתם יוסיף כמה קבוצות בינוניות ויוריד את הרמה

11 אפריל 2016, 12:42

דיברתי עם גורם ביורוליג והוא מכחיש את הנושא
היורוליג עשויה להתרחב בעתיד אבל עוד לא התקבלה שום החלטה כזאת

11 אפריל 2016, 21:39

rc4991 כתב:בכל מקרה אני לא אוהב את הרעיון, סתם יוסיף כמה קבוצות בינוניות ויוריד את הרמה

וזה שאנחנו שם לא יוריד את הרמה?

11 אפריל 2016, 23:58

היורוליג עם הודעה רשמית לגבי הקבוצות/מדינות שסיכמו איתם עד כה: http://www.euroleaguebasketball.net/eur ... or-2016-17
מבני התחרויות וההקצאות הסופיות יוצגו באופן רשמי בפגישה נוספת שתערך ב-29 באפריל בלונדון.

יורוליג:
Clubs from four domestic leagues (Adriatic League, German League, Spanish League and United Basketball League) will access the Turkish Airlines Euroleague through one-year B Licences, joining the 11 A Licence clubs (Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milan, FC Barcelona Lassa, Fenerbahce Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens, Real Madrid and Zalgiris Kaunas) and the previous season's Eurocup champion. At Monday's meeting the clubs heard the criteria for potential future expansion of the Euroleague competition.

The structure will commence in the 2016-17 season, with the exception of the Spanish League's B Licence allocation. For the 2016-17 season only this spot will be filled by a wild card, whilst starting with the 2017-18 season it will revert to the Spanish League.

ובקצרה - שום דבר חדש. 5 המקומות שימלאו את המכסה כאמור יגיעו מהאדריאטית, גרמנית, VTB, ספרדית (החל מ-17/18, כרטיס חופשי ב-16/17) ואלופת היורוקאפ.
המועדונים שמחזיקים ברישיון A שמעו היום על הקריטריונים להתרחבות פוטנציאלית-עתידית של היורוליג. לא נחשף מעבר.

יורוקאפ:
The Adriatic League, Spanish League and United Basketball League will qualify three Eurocup teams each for the 2016-17 season onwards, while it is proposed that the German League qualifies two teams. The rest of the spots will be completed by AEK Athens (Greece); Hapoel Bank Yahav Jerusalem (Israel), Dinamo Banco di Sardegna Sassari, Dolomiti Energia Trento and Grissin Bon Reggio Emilia (Italy); Lietuvos Rytas Vilnius (Lithuania); Stelmet Zielona Gora (Poland); and Galatasaray Odeabank Istanbul (Turkey). Five additional wild cards remain to be allocated amongst more than 10 candidates currently from Belgium, France, Italy, Lithuania, Turkey, Ukraine, United Kingdom, and the Adriatic League territories. For the 2016-17 season only, one of the five wild cards will be assigned to the Spanish Leagu

* האדריאטית, הספרדית, ה-VTB יקבלו שלושה כרטיסים ליורוקאפ כל אחת.
* לליגה הגרמנית מוצעים שני כרטיסים (דווח שקבוצות הליגה הגרמנית יצביעו על ההצעה ב-19 באפריל).
* 5 קבוצות יקבלו כרטיס חופשי, מבין למעלה מ-10 מועמדות (מבלגיה, צרפת, איטליה, ליטא, טורקיה, אוקראינה, בריטניה והאדריאטית).
* ב-16/17 ספרד תקבל כרטיס נוסף למפעל (שיומר החל מ-17/18 בכרטיס ליורוליג), מתוך 5 הכרטיסים החופשיים.

16 אפריל 2016, 00:48

פיב"א התחילה לממש את האיומים! :eek
נבחרת סלובניה הושעתה מאליפות אירופה
הינה המכתב הרשמי

http://www.kzs.si/fileadmin/user_upload ... .04_KN.pdf

16 אפריל 2016, 00:52

גם לקרואטיה, סרביה, מונטנגרו, מקדוניה, רוסיה, ספרד ובוסניה נשלחו מכתבים כאלו, לפי הדיווחים.
http://www.sportando.com/en/national-te ... -2017.html
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 16 אפריל 2016, 01:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

16 אפריל 2016, 00:55

איומי סרק

16 אפריל 2016, 01:05

אחדשיודע כתב:גם לקרואטיה, סרביה, מונטנגרו, מקדוניה, רוסיה ספרד ובוסניה נשלחו מכתבים כאלו, לפי הדיווחים.
http://www.sportando.com/en/national-te ... -2017.html

שמעתי שגם להתאחדות הישראלית

נבחרת ישראל הושעתה מיורובאסקט 2017

16 אפריל 2016, 01:13

יחד עם נבחרות רבות נוספות: ספרד, טורקיה, רוסיה, איטליה, יוון ועוד.

מקור: דיוויד פיק
פרסם תגובה