על ידי אדם » 12 אפריל 2016, 21:44
אנחנו צריכים להיסתכל טוב טוב על הסדרות האלה ,ולהבין בדיוק איזה שחקנים אנחנו צריכים .
לא כל שחקן מתאים לרמות האלה ,לא כל שחקן יכול להיות בקבוצה גדולה ,אנחנו כמועדון למודי ניסיון ,וגם כאוהדים .
חיבים לפגוע בול ולהבין מי ומה מתאים ,כל הבינונים וכל השמות למינהם שנתנו עונה טובה ,זה לא מבטיח כלום .הסדרות וגם הטופ 16 ביורוליג ,זה רמת אחרת לגמרי מכל מה שקורה לפני .ההגנות הכל הכל משתנה ועולה 10 רמות .
אני באמת לא יודע מה להגיד לגבי מילר וציבראס ,הם סבבה לגמרי ,השאלה אם אלה השחקנים שיסחבו אותנו ,אנחנו אין לנו מקום לשחקנים מסביב שהם חלק ,אנחנו צריכים שחקנים שתורמים שסוחבים עליהם ,יש לנו 6 שחקנים של הליד ,פניני ,לאנדסברג ,אוחיוןן ,מקל ,שגב .
אין מקום לעוד ,כל השאר צריכים להיות דומיננטים ומסוגלים לקחת עליהם .
חיבים שחקנים קשוחים ברמות האלה ,מבחינה פיזית ומנטלית ,חזקים ,ומוכנים לרמה הזו ,גם מבחינת כדורסל ,הבחירה הפעם חייבת להיות עמוקה הרבה יותר ,לא כל שם הוא נוצץ ולא כל שם שנתן עונה או חצי מתאים ,הרמה עלתה והיא שנה הבאה תעלה עוד יותר ,הנפילה יכולה להיות הרבה יותר כואבת.
השאלה הגדולה היא אם לא מילר וציבראס ,מי כן ,מילא במקום ציבראס ,הצעתם אומיץ וכאלה ,בעמדה 4 מי מבטיח שרנדלוף מתאים יותר ,או תומפקינס שמתיבש ?,.
בכל מקרה הצפיה במשחקים כרגע מעלה לי הרבה תהיות ומחשבות ולבטים קשים.
אני ממש מקווה שבחרנו נכון ,ווימס הוא התחלה טוב לרמות האלה ,אני לא יודע אם ה2 האחרים גם .
חיבים גארד בלבל של דיליני ורייס אחד מהם ,לא מספיק 1 או שנים טובים ,חיבים שכל אחד במכבי יהווה איום ויהיה יכול לתת משו ,אין יותר שחקן שהוא עמוד או 4 נגד 5,
אנחנו רואים איך מדריד הגדולה מתפרקת בלחץ ההגנתי של פנר ,ואיך קל לשמור עליהם,כי הם משחקים ב4 נגד 5 3 נגד 5 בהרכבים מסוימים ,כי פנר עוברת כל חסימה וכל דבר ,כי הם משחקים 3 נגד 5 ,כי לא כולם זורקים בריאל מחצי מרחק ומאימים ,זה הבדל ענק ,ברגע שיש בעיה בפאזל בכדורסל המודרני זה בעיה ,למכבי אסור שיהיה שחקן שלא מהווה איום .
תראו איך פנר עוברת כל חסימה וגם הגבוה ישר יוצא לקארול ,ומעדיפים שימסור לגבוהים כי הם יודעים שאיתם יש זמן ואיתם אפשר לתת את השתי שניות .