felix_r כתב:BIG sofo כתב:בסדרה נגד צסקא קווינסי מילר די בינוני וצבירס כמעט לא קיים
האם זה החיזוק שמכבי צריכה?!
דווקא מילר משחק טוב, צירבס באמת נראה לא טוב.
מילר לא משפיע יותר מדיי,
חוץ מכמה מהלכים, שאר המשחק הוא מאוד אנמי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:BIG sofo כתב:בסדרה נגד צסקא קווינסי מילר די בינוני וצבירס כמעט לא קיים
BIG sofo כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:בסדרה נגד צסקא קווינסי מילר די בינוני וצבירס כמעט לא קיים
מילר לא משפיע יותר מדיי,
felix_r כתב:BIG sofo כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:בסדרה נגד צסקא קווינסי מילר די בינוני וצבירס כמעט לא קיים
מילר לא משפיע יותר מדיי,
תשמע, זה קשה מאוד לשחק במוסקבה. צסקא לא הפסידה משחק בית בהצלבה מאז עונת 2007-8.
ודווקא הכוכב מפתיע לטובה (חבל שהפסידה)
אדם כתב:עדין אין כמעט השפעה או סחיבה של מילר וציבראס.
חיזוק זה שחקן שמשפיע שלוקח על עצמו עושה מהלכים.
מילר משחק סוליסט ללא קשר לקבוצה,אין לו סלים במאני או לקיחת אחריות.
ציבראס לא נראה,הוא אנמי ולא יעיל,אני רוצה להאמין או לא יודע שאולי הדיווחים והסגירה אם מכבי פגעה בהם.
הכוכב עושה הגנה טובה,ומי שמחזיק אותם שם זה קינסי.
אני באמת לא יודע אם זה החיזוק שלנו,ווימס זה כן אם וכאשר,מילר עושה רושם של שחקן רך לאו דוקא פיזית אלא בסך הכל,לא רע או בד בוי ,ובנוסף לא אחד שמתבלט אלא נגרר אם הזרם.
אנחנו צריכים שחקנים דומיננטים ,שלוקחים על עצמם שרעים קשוחים,לא מפחדים.
תראו את ראנדלוף,תראו את אודו מפנר,ציבראס ומילר נראים ישנונים בסדרה במין שיוט כזה ,איבדו תרצח בעינים ותברק ,ובכל זאת הכוכב נותנים פייט.
אולי עדיף ללכת על המילטון,או מישו כמו אומיץ ,יש למישו עוד אופציות לעמדה 5?.
MTA2311 כתב:צירבאס לא יכול להיות הסנטר המוביל שלנו. זה הכל.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה היה המוצא של זה מאלכס חולה אהבה, פישנזון? זה שאומר ''תגיד אתה חושב שאני פראייר? בשביל 30 בולים אתה רוצה לראות את אחותי עירומה?''
אז שמואל
הוא דיבר במבטא הונגרי (אמר "ה" במקום "ח")
מכביסט31 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה היה המוצא של זה מאלכס חולה אהבה, פישנזון? זה שאומר ''תגיד אתה חושב שאני פראייר? בשביל 30 בולים אתה רוצה לראות את אחותי עירומה?''
אז שמואל
הוא דיבר במבטא הונגרי (אמר "ה" במקום "ח")
פישנזון היה גרמני, ההונגרי היה מישהו אחר (שכחתי את השם)..
ankram כתב:ציברס לא נותן הצלבה טובה, אבל זה גם בגלל שמאד קשה לסנטר מול 2 גארדים מצויינים כמו שיש לצסקא. הוא חייב לצאת חזק על הפיק נ רול ומפה המספרים הטובים של היינס.
בינתיים יש בהצלבות לא מעט שחקנים מצוינים שמסריחים את הפרקט. ביניהם דילייני ורנדולף, כמעט כל ריאל מדריד, וכן גם זיברס, אי אפשר לשפוט לפי סדרות כאלו אם שחקן כזה או אחר מתאים לנו או לא. לצד שחקן כמו ווימס, אם השמועות נכונות ועם גארדים מאיימים יותר מבחוץ, הציוות מילר את זיברס יכול לעבוד מצויין, גם לסופו, דווין ועוד היו סדרות שהם נעלמו בהם לחלוטין ואילו כאלו כמו יותם הלפרין ( סדרת הצלבה מעולה מול ברצלונה בעונת קטשרף) שנתנו סדרה מעולה , נעלמו לאחר מכן לכל הרוחות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־27 אורחים