20 אפריל 2016, 18:51
MTA2311 כתב:my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)
בסוף- אם אנביאיי אז אני אוהב קבוצות כמו קליבלנד ואוקלהומה..
לא אוהב את המשחק הקבוצתי שהאירופאים כל כך מחפשים בקבוצות שמעבר לים...
תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...
סולד מכל הסטארים שהם סו קולד 'צנועים' סטייל סטף מסי ופדרר וכדו'..
ביי גבר
20 אפריל 2016, 18:57
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)
תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...
ביי גבר
לא שאני מצדד בדעה שלו, אבל אל תשכח שרוב אוהדי הכדורסל בדעה הזו.
סתם מסקרנות, מי הקבוצה האהובה עליך בNBA?
משום מה אנשים לא מצהירים על זה בשרשור, צריך מסדר זיהוי.
20 אפריל 2016, 19:07
20 אפריל 2016, 19:11
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
ביי גבר
לא שאני מצדד בדעה שלו, אבל אל תשכח שרוב אוהדי הכדורסל בדעה הזו.
סתם מסקרנות, מי הקבוצה האהובה עליך בNBA?
משום מה אנשים לא מצהירים על זה בשרשור, צריך מסדר זיהוי.
20 אפריל 2016, 20:20
20 אפריל 2016, 21:52
20 אפריל 2016, 22:02
אחדשיודע כתב:מארק סטיין מדווח בשעה האחרונה לגבי מספר משרות אימון:
* מינסוטה - טום ת'יבודו קרוב לסיכום במינסוטה עבור 10 מיליון דולר בעונה ל-5 שנים.
ישמש כמאמן ראשי/נשיא (בדומה לתפקיד של פופוביץ' בסן אנטוניו, ואן גנדי בדטרויט, ריברס בקליפרס וכ'ו).
סקוט ליידן (עוזר GM בסן אנטוניו) ימונה ל-GM.
* יוסטון - ג'ף ואן גנדי המועמד המוביל למשרה הראשית, ביחד עם סקורט ברוקס.
* וושינגטון - תנסה לסגור עם סקוט ברוקס לפני שיוסטון תודח מהפלייאוף.
* סקרמנטו - רק מתחילה לבחון שמות של מאמנים. בתור התחלה זימנו לראיון את מארק ג'קסון, ויני דל נגרו וסם מיצ'ל.
לפי דיווח נוסף, צפויים לראיין את לוק וולטון לאחר הסיבוב הראשון של גולדן סטייט.
* לייקרס - עדיין מתלבטת האם להשאיר את בראיין סקוט.
* ניו יורק - כרגע, המועמדים הם קורט ראמביס (המאמן הנוכחי) ו... דייוויד בלאט.
20 אפריל 2016, 22:15
20 אפריל 2016, 22:18
אחדשיודע כתב:שמואל, בלאט הוא לא המאמן היחידי בעולם. עצם זה שהוא מועמד לקבוצה (או שתיים) ב-NBA, שלושה חודשים בלבד אחרי שפוטר מקבוצה אחרת, זה יפה מאוד.
טום ת'יבודו - מאמן מצוין כשלעצמו. ולאור הניסיון שלו בליגה והשם שיצר לעצמו, הגיוני שיהיה יותר מבוקש יותר מאחד שאימן רק שנה וחצי ב-NBA.
סקוט ברוקס - אמנם אפשר להתכווח על רמת ההצלחה שלו באוקלהומה, אבל על עצם ההיכרות שלו עם דוראנט (שיהיה שחקן חופשי בקיץ), די ברור למה הוא מבוקש.
ג'ף ואן גנדי - מאמן עבר מוערך, וכיום פרשן מוערך, עם לא מעט קשרים.
20 אפריל 2016, 22:29
21 אפריל 2016, 01:53
21 אפריל 2016, 02:11
Holiday_Armadillo כתב:אז כצפוי - ת'יבודו -> מינסוטה
21 אפריל 2016, 03:21
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז כצפוי - ת'יבודו -> מינסוטה
למינסוטה עתיד מבטיח
21 אפריל 2016, 13:02
21 אפריל 2016, 21:58
21 אפריל 2016, 22:00
21 אפריל 2016, 22:04
אחדשיודע כתב:ממש לא אומר כלום. עדיין.
אגב, אם כרמלו ישאר בניקס, אני במקום בלאט לא מתקרב לשם בכלל (ולא בטוח שיוצע לו).
21 אפריל 2016, 22:07
21 אפריל 2016, 22:15
אחדשיודע כתב:זה לא קשור. כרמלו הוא עדיין דמות מאוד דומיננטית, ולטעמי בלאט צריך שחקנים שיוכל להרגיש "מעליהם" כדי להשתפשף קצת בליגה, לפני שיתחיל לקבל כבוד גם מהגדולים.
21 אפריל 2016, 22:25