NBA PLAYOFFS 2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אפריל 2016, 22:37

אחדשיודע כתב:קודם כל, הוא לא חייב להיות מאמן ראשי כבר מהעונה הבאה, גם במקרה שיקבל הצעה (ובוודאי כשהוא עדיין מקבל כסף מקליבלנד).
אפשר גם להיות עוזר מאמן לתקופה קצרה, ועל הדרך ללמוד דבר או שניים על הליגה. אולי אפילו עדיף מאשר "לשרוף" את עצמך במקום שקשה להצליח בו.

בכל אופן, אם כרמלו בניו יורק, אני בדעה שעדיף לבלאט לא להיות שם.
והאמת, דווקא אם וכאשר בלאט ימונה, יכול להיות שכרמלו יבחר לעזוב (עם או בלי קשר), בעצת חבר טוב.

אין לדיוויד מה להתקרב לניקס כשכרמלו שם
כרמלו יהיה שלוחה של לברון ויעשה לו את המוות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 22:39

דבר ראשון, כרמלו לא יבחר לעזוב בעצת חבר טוב, כי הוא יכול להטיל ווטו מלכתחילה על בלאט. אין סיכוי שג'קסון ימנה לכרמלו מאמן מעל הראש שהוא לא מעוניין בו.
דבר שני, אני מאוד מקווה שבלאט לא יגיע לניקס, לא משנה אם כרמלו עוזב או לא, משתי סיבות: זו קבוצה שנגועה בנאחס היסטורי, למרות ערימות של כסף. והכי חשוב-פיל ג'קסון. הוא רוצה לשחק את התקפת המשולש, במילים אחרות, הוא רוצה לאמן מהמשרד שלו. לבלאט תהיה מעט מאוד עצמאות. במקום הדיקטטורה של לברון, זו תהיה הדיקטטורה של ג'קסון. ומבחינת ג'קסון, כמובן, בצדק, כי יש לו ערימות של גביעים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אפריל 2016, 22:43

בלאט צריך לאמן קבוצה קטנה, או להיות עוזר. זה הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2016, 22:49

yanay21 כתב:דבר ראשון, כרמלו לא יבחר לעזוב בעצת חבר טוב, כי הוא יכול להטיל ווטו מלכתחילה על בלאט. אין סיכוי שג'קסון ימנה לכרמלו מאמן מעל הראש שהוא לא מעוניין בו.
דבר שני, אני מאוד מקווה שבלאט לא יגיע לניקס, לא משנה אם כרמלו עוזב או לא, משתי סיבות: זו קבוצה שנגועה בנאחס היסטורי, למרות ערימות של כסף. והכי חשוב-פיל ג'קסון. הוא רוצה לשחק את התקפת המשולש, במילים אחרות, הוא רוצה לאמן מהמשרד שלו. לבלאט תהיה מעט מאוד עצמאות. במקום הדיקטטורה של לברון, זו תהיה הדיקטטורה של ג'קסון. ומבחינת ג'קסון, כמובן, בצדק, כי יש לו ערימות של גביעים.

שטויות. לגבי הדבר הראשון - כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו לפיל ג'קסון, בטח לא במקום שניו יורק נמצאת בו. יש לו חוזה לעוד שנתיים (עם אופציית יציאה רק לאחריהן).
ויותר מזה, אני בכלל לא בטוח שפיל ג'קסון רוצה שכרמלו ישאר בניו יורק. לדעתי הוא ישמח אם כרמלו יוותר על הסעיף שלא מאפשר להעבירו בטרייד.

לגבי הדבר השני - נאחס? באמת? בכל מקרה, פיל ג'קסון ו-"התקפת המשלוש" שלו זו אכן בעיה. לכל מאמן אגב.
אבל איך שאני רואה את זה, הבעיה הפוטנציאלית הכי גדולה מבחינת בלאט בניו יורק היא כרמלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 23:14

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:דבר ראשון, כרמלו לא יבחר לעזוב בעצת חבר טוב, כי הוא יכול להטיל ווטו מלכתחילה על בלאט. אין סיכוי שג'קסון ימנה לכרמלו מאמן מעל הראש שהוא לא מעוניין בו.

שטויות. לגבי הדבר הראשון - כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו לפיל ג'קסון, בטח לא במקום שניו יורק נמצאת בו. יש לו חוזה לעוד שנתיים (עם אופציית יציאה רק לאחריהן).
ויותר מזה, אני בכלל לא בטוח שפיל ג'קסון רוצה שכרמלו ישאר בניו יורק. לדעתי הוא ישמח אם כרמלו יוותר על הסעיף שלא מאפשר להעבירו בטרייד.

לגבי הדבר השני - נאחס? באמת? בכל מקרה, פיל ג'קסון ו-"התקפת המשלוש" שלו זו אכן בעיה. לכל מאמן אגב.
אבל איך שאני רואה את זה, הבעיה הפוטנציאלית הכי גדולה מבחינת בלאט בניו יורק היא כרמלו.

בהנחה ופיל ג'קסון לא רוצה את כרמלו, כרמלו לא יהיה שם. אבל בהנחה והוא כן מעוניין בו, הוא יעדיף אותו על פני בלאט. כל אדם נורמלי בNBA יעדיף שחקן על פני מאמן, ולרוב גם בצדק(עם כל אהבתי לבלאט). אם הוא ירצה ממילא להיפטר מכרמלו, אז כמובן שלא יתחשב בדעתו. הרי פיל ג'קסון, בסופו של דבר, לא ממש מחפש מאמן. הוא מחפש מישהו להפעיל אותו. לא סתם הוא מינה את דרק פישר, עם אפס ניסיון כמאמן. לא סתם ג'קסון (לפחות לפי השמועות, אבל רוב הסיכויים שיש דברים בגו) בוחן מאמנים ששיחקו אצלו, כמו בריאן שואו, לדוגמה, שאין לי מושג מה השוס בו. כמובן ששמות אחרים כוללים את לוק וולטון, שהוא מינוי אדיר. ובעבר, גם את סטיב קר. פיל ג'קסון רוצה מישהו שיהיה מיני מי שלו. כרמלו לא הבעיה, כי במקרה הכי גרוע, יכולים להחתים את בלאט לכמה שנים, יסבול את כרמלו, ויתחילו דרך חדשה אחריו. אבל פיל ג'קסון שם כדי להישאר. ופיל ג'קסון, עם כל הכבוד הראוי, הוא משקולת על צווארו של כל מאמן. אני מעדיף שבלאט לא יהיה מאמן ראשי בעונה הבאה, מאשר שישרוף את עצמו עם הניקס.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2016, 23:22

אבל שוב, אתה מתעלם מנקודה חשובה - לכרמלו יש חוזה לעוד שנתיים מובטחות, ללא אפשרות יציאה, עם סעיף האוסר על הניקס להעבירו בטרייד.
כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו על פיל ג'קסון, ופיל ג'קסון לא בעמדה שמאפשרת לו להעביר את כרמלו כרגע בטרייד.

כבר שמעתי אוהדים של הניקס שאומרים (בצחוק) שג'קסון ימנה את בלאט (או ישאיר את ראמביס) רק כדי להבריח את כרמלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אפריל 2016, 23:27

אחדשיודע כתב:אבל שוב, אתה מתעלם מנקודה חשובה - לכרמלו יש חוזה לעוד שנתיים מובטחות, ללא אפשרות יציאה, עם סעיף האוסר על הניקס להעבירו בטרייד.
כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו על פיל ג'קסון, ופיל ג'קסון לא בעמדה שמאפשרת לו להעביר את כרמלו כרגע בטרייד.

כבר שמעתי אוהדים של הניקס שאומרים (בצחוק) שג'קסון ימנה את בלאט (או ישאיר את ראמביס) רק כדי להבריח את כרמלו.

ה-no trade clause זה אחד הדברים הנוראים והמטומטמים שיש בליגה הזאת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 23:27

אחדשיודע כתב:אבל שוב, אתה מתעלם מהנקודה חשובה בסיפור - רק כרמלו יכול לקבוע לגבי המשך עתידו במועדון. יש לו חוזה לעוד שנתיים מובטחות, עם סעיף האוסר על הניקס להעבירו בטרייד.

כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו על מאמן כזה אחר. הוא כן יכול להמליץ, מה שלא עוזר לו כל כך.

ברור שרק כרמלו יכול, אבל אני בספק אם הוא יהיה מספיק סתום כדי להישאר במועדון שלא רוצה אותו. אני מאמין שבמקום מסויים, גם הוא רוצה להיות הישגי ולעשות משהו חוץ מכסף. אלא אם הוא רוצה לגור בבית מצופה זהב, וזה גם לא יהיה שוק גדול.

הוא שחקן רוטציה משמעותי, ועד שפורזינגיס הגיע, הקבוצה הייתה סביבו. ברור שהוא לא יכול בקטע של "ביצ', אני לא רוצה את בלאט פה. שלח אותו הביתה". אבל בהנחה וכן רוצים שהוא ישאר, אז הולכים לנצל את דקות המשחק שלו. ובהנחה וזה קורה, הוא שחקן רוטציה משמעותי. כלומר-לא יחתימו לשחקן רוטציה משמעותי מאמן שהוא לא רוצה על הראש. כך או כך, אני מאמין שיחתימו את בלאט ליותר משנתיים, אז במקרה הכי גרוע כרמלו ילך אחרי. ופיל ג'קסון הרי לא יזוז מהתקפת המשולש הקדושה שלו, אז מה זה יעזור לנו לראות את בלאט משחק כדורסל שהוא לא רוצה לאמן? אין בזה טעם. שחקן זה שחקן, הם באים והולכים. אבל אנשים כמו ג'קסון זה הבסיס. והרי אף אחד לא יסביר לג'קסון שעם שאק, קובי, מייקל ופיפן, אפשר לשחק בידודים כל החיים ועדיין להגיע, מינימום, לגמר הקונפרנס.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אפריל 2016, 23:30

למה אתם כל כך בטוחים שפיל ג'קסון יכריח כל מאמן לשחק את התקפת המשולש?
אני לא חושב שהוא יורד לרזולוציות האלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 23:32

שמואל1 כתב:למה אתם כל כך בטוחים שפיל ג'קסון יכריח כל מאמן לשחק את התקפת המשולש?

אני זוכר שהוא אמר משהו כזה בעצמו, ובגלל זה אמר שהוא מעדיף לקחת מאמן שהוא מכיר באופן אישי. לא יודע אם אמר ישירות, אבל הוא די הבהיר שהוא רוצה מאמן שישחק את הכדורסל שלו. וזו זכותו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2016, 23:33

yanay21 כתב:
ברור שרק כרמלו יכול, אבל אני בספק אם הוא יהיה מספיק סתום כדי להישאר במועדון שלא רוצה אותו. אני מאמין שבמקום מסויים, גם הוא רוצה להיות הישגי ולעשות משהו חוץ מכסף. אלא אם הוא רוצה לגור בבית מצופה זהב, וזה גם לא יהיה שוק גדול.

הוא שחקן רוטציה משמעותי, ועד שפורזינגיס הגיע, הקבוצה הייתה סביבו. ברור שהוא לא יכול בקטע של "ביצ', אני לא רוצה את בלאט פה. שלח אותו הביתה". אבל בהנחה וכן רוצים שהוא ישאר, אז הולכים לנצל את דקות המשחק שלו. ובהנחה וזה קורה, הוא שחקן רוטציה משמעותי. כלומר-לא יחתימו לשחקן רוטציה משמעותי מאמן שהוא לא רוצה על הראש. כך או כך, אני מאמין שיחתימו את בלאט ליותר משנתיים, אז במקרה הכי גרוע כרמלו ילך אחרי. ופיל ג'קסון הרי לא יזוז מהתקפת המשולש הקדושה שלו, אז מה זה יעזור לנו לראות את בלאט משחק כדורסל שהוא לא רוצה לאמן? אין בזה טעם. שחקן זה שחקן, הם באים והולכים. אבל אנשים כמו ג'קסון זה הבסיס. והרי אף אחד לא יסביר לג'קסון שעם שאק, קובי, מייקל ופיפן, אפשר לשחק בידודים כל החיים ועדיין להגיע, מינימום, לגמר הקונפרנס.

טוב, בכל אופן, אתה מערבב עכשיו דברים לא קשורים לנושא המדובר.
העניין הוא שכרמלו לא יכול להטיל ווטו על פיל ג'קסון אם למנות מאמן כזה אחר (הוא כן יכול להמליץ, אבל זה לא אומר שפיל ג'קסון יקשיב לעצותיו, בטח אם הוא מעוניין להראות לו את הדרך החוצה). וכן, כרמלו יכול לבקש לעזוב/לעבור בטרייד בעצת לברון, אם בלאט ימונה למאמן.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 אפריל 2016, 23:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אפריל 2016, 23:34

yanay21 כתב:

אני זוכר שהוא אמר משהו כזה בעצמו, ובגלל זה אמר שהוא מעדיף לקחת מאמן שהוא מכיר באופן אישי. לא יודע אם אמר ישירות, אבל הוא די הבהיר שהוא רוצה מאמן שישחק את הכדורסל שלו. וזו זכותו.

בסדר, זה לא אומר שעכשיו הוא הולך להכתיב את זה לכל מאמן שיגיע לניקס.
פיל ג'קסון לא טיפש, הוא מאמן ענק שהשיג הכל בקריירה. הוא מבין כדורסל, ואני לא חושב שהוא עד כדי כך אטום ומקובע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2016, 23:37

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:

פיל ג'קסון לא טיפש, הוא מאמן ענק שהשיג הכל בקריירה. הוא מבין כדורסל, ואני לא חושב שהוא עד כדי כך אטום ומקובע.

בכתבה המדוברת, שבה נכתב ש-"פיל ג'קסון חושב שבלאט הוא מוח כדורסל מבריק", נכתב גם שבלאט מוכן להסתגל לשיטה של ג'קסון, וגם ייתכן שישימו לצידו עוזר מאמן (ראמביס לדוגמא) שמכיר את "התקפת המשלוש" ויוכל לעזור לו ליישם אותה. ג'קסון אומנם לא טיפש, אבל הוא רוצה לשלוט בהצגה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אפריל 2016, 23:41

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:

בכתבה המדוברת, שבה נכתב ש-"פיל ג'קסון חושב שבלאט הוא מוח כדורסל מבריק", נכתב גם שבלאט מוכן להסתגל לשיטה של ג'קסון, וגם ייתכן שישימו לצידו עוזר מאמן (ראמביס לדוגמא) שמכיר את "התקפת המשלוש" ויוכל לעזור לו ליישם אותה. ג'קסון אומנם לא טיפש, אבל הוא רוצה לשלוט בהצגה.

למען האמת, בלאט מאמן הגנה. ההתקפה שלו אפורה (אם כי יעילה). אז לא מפתיע שהוא מוכן להסתגל לשיטת המשולש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 23:42

אחד שיודע, כנראה שנסכים לא להסכים. אני חושב שאם ג'קסון רוצה כרמלו בניקס(וזה "אם" גדול), אז הוא לא יחתים לו מאמן שהוא לא מעוניין. כלומר, אם הוא כבר מסכם להישאר, הוא רוצה לדעת למה הוא נכנס, וג'קסון ירצה שהוא ידע למה הוא מכניס אותו.

שמואל, ג'קסון מאמן ענק, אבל דווקא בגלל זה לא יפתיע אותי אם הוא מקובע. הוא הצליח בענק, אבל הוא הצליח עם קובי, שאק, וג'ורדן. בלי צחוק, תן לכל מאמן את השחקנים האלו לתקופה שג'קסון היה שם, וגם הוא יקח כמה אליפויות. לא אותו מספר, אבל כמה. אין לו שחקן כזה בניקס, והוא לא הוכיח שהשיטה הזו עובדת עם קבוצות בלי סופרסטארים פסיכים. הוא לא מה שפופ לספרס, ומה שלארי בראון היה לפיסטונס. אבל דווקא בגלל הגדולה שלו, בשילוב עם הגיל שלו, יש סיכוי גדול שיהיה מקובע.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אפריל 2016, 23:52

לא מבין על מה הוויכוח בכלל.

קודם כל, מי אמר שפיל ג'קסון בהכרח רוצה את כרמלו בניקס? טענתי בדיוק הפוך.
ודבר שני, כמו שאמרתי - כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו על אדם כמו פיל ג'קסון. גם אם הוא מעדיף מאמן מסויים, ומנחיתים עליו מישהו אחר - הדבר היחידי שנותר לו הוא לדרוש טרייד.
אף אחד בניו יורק לא מחוייב לאשר את הבקשה, אלא אם אכן מעוניינים להעבירו.

אני חוזר ואומר, בפעם המאה - לדעתי כרמלו הוא הבעיה הפוטנציאלית הכי גדולה לבלאט בניו יורק, אם וכאשר יקבל הצעה לאמן שם (וזה כרגע ה-"אם" הכי גדול).
וגם לא אמרתי שכרמלו בהכרח ירצה להישאר במקרה הזה - נהפוכו. טענתי שדווקא אם בלאט ימונה, ייתכן שיבקש לעבור בעצת חברו הטוב לברון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 21 אפריל 2016, 23:58

אחדשיודע כתב:לא מבין על מה הוויכוח בכלל.

קודם כל, מי אמר שפיל ג'קסון בהכרח רוצה את כרמלו בניקס? טענתי בדיוק הפוך.
ודבר שני, כמו שאמרתי - כרמלו לא בעמדה של להטיל ווטו על אדם כמו פיל ג'קסון. גם אם הוא מעדיף מאמן מסויים, ומנחיתים עליו מישהו אחר - הדבר היחידי שנותר לו הוא לדרוש טרייד.
אף אחד בניו יורק לא מחוייב לאשר את הבקשה, אלא אם אכן מעוניינים להעבירו.

מה שאני אומר, בפעם המאה - לדעתי כרמלו הוא הבעיה הפוטנציאלית הכי גדולה לבלאט בניו יורק, אם וכאשר יקבל הצעה לאמן שם (וזה כרגע ה-"אם" הכי גדול).
ולא אמרתי שכרמלו בהכרח ירצה להישאר במקרה הזה - נהפוכו. טענתי שבעצת חבר, ייתכן שיבקש לעבור.

זו הנקודה שלי בדיוק. אני לא אומר שג'קסון רוצה את כרמלו בניקס. אני מאמין שאם יש לו שכל, הוא ירצה ההיפך. אבל אם הוא כן ירצה אותו, אז הוא כבר לא ינחית לו מאמן על הראש. וג'קסון, גם עם סעיפים והכול, ידע איך להיפטר מכרמלו אם הוא באמת רוצה. ככה שאם יצא מצב שכרמלו ישאר בסוף, זה לא יהיה נגד דעתו של פיל ג'קסון. ואם הוא ישאר, אז ג'קסון כבר ידע להתחשב בו. הוא לא יחתים מאמן, ואז יראה איך דברים מסתדרים עם אחד השחקנים המרכזיים של הקבוצה. הוא יסגור את גזרת כרמלו קודם, ואז מאמן. אלא, שוב, אם בא לו להעיף אותו והוא לא רוצה ללכת, אבל לא חושב שהוא יעשה טריק כזה רק כדי שיעוף.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 00:06

הבעיה שלך שאתה עושה הנחות לגבי הרבה יותר מידי דברים, שדי מנותקים מהמציאות. אל תנסה להיכנס יותר מידי לראש שלו.
גם אם ג'קסון רוצה את כרמלו וגם אם לא, בסופו של דבר המילה האחרונה היא שלו. לא מדובר פה בדייוויד גריפין/בובה על חוט, בכל זאת עסקינן בפיל ג'קסון.
אם ג'קסון רוצה להיפטר מכרמלו, אז כן, סביר להניח שדווקא ישתמש בטריק שיגרום לכרמלו לעזוב - כי אין לו דרך אחרת לשלוט בסיטואציה הזאת.
וגם אם הוא לא מעוניין להיפרד ממנו - זה לא אומר שהוא ייתן לכרמלו לבחור לו את המאמן. ומה שבטוח בעניין, לכרמלו אין אפשרות להטיל ווטו. מהסיבה הפשוטה שאין לו במה לאיים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 00:09

אחדשיודע כתב:הבעיה שלך שאתה מניח הרבה יותר מידי דברים. אתה מנסה להיכנס יותר מידי לראש שלו.
גם אם ג'קסון רוצה את כרמלו וגם אם לא, בסופו של דבר המילה האחרונה היא שלו. לא מדובר פה בדייוויד גריפין/בובה על חוט, בכל זאת זה פיל ג'קסון.
אם ג'קסון רוצה להיפטר מכרמלו, אז כן, סביר להניח שדווקא ישתמש בטריק שיגרום לכרמלו לעזוב - כי אין לו דרך אחרת לשלוט בסיטואציה.
ואם הוא לא מעוניין להיפרד ממנו - זה לא אומר שהוא ייתן לכרמלו לבחור לו את המאמן. מה שבטוח, לכרמלו אין אפשרות להטיל ווטו. מהסיבה הפשוטה שאין לו במה לאיים.

זה לא עניין של להיכנס לראש, אלו שתי אופציות פשוטות מאוד. כי הרי, בהנחה והוא לא רוצה שכרמלו יהיה שם, הוא לא יהיה, בדרך כזו או אחרת.
אבל בהנחה וכן, וברור שאין לכרמלו אפשרות ווטו חד וחלק, אז למה שמצד אחד יתן לו להישאר, ומצד שני ידפוק אותו עם מאמן?אני לא מפריז פה בכוח של כרמלו או משהו, אבל אם פיל ג'קסון משאיר אותו, אז הוא לא יתן לו כיף מצד אחד, וכאפה מצד שני. הוא יותר חכם מזה. הוא לא יתן לו לבחור את המאמן במו ידיו(אחרת גם הוא יביא את טיירון לו :disgust: ), אבל הוא גם לא יתן לו מאמן שהוא מתנגד לו בתוקף, לא כי הוא מעריך את דעתו המקצועית, אלא כי פשוט אין טעם להחזיק בסגל שחקן סופר יקר שנמצא על המגרש רוב המגרש, ולתקוע אותו עם מאמן שהוא לא אוהב. זה היגיון פשוט. או שהוא לא נשאר, או שהוא נשאר ומוצאים דרך להתאים לו את המצב, לא מהערכה, אלא מהיגיון בריא.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 00:20

שתהיה לי בריא, כמה מסקנות אתה מסיק על כלום ושום דבר...
פיל ג'קסון יכול להנחית על כרמלו את מי שבא לו - אם כרמלו רוצה או לא רוצה, ואם פיל ג'קסון מעוניין לגרום לו לרצות לעזוב או לא.

העובדות הן כאלו:
* כרמלו לא בעמדה של "להטיל ווטו" או לאיים בעזיבה - מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה לעוד שנתיים מובטחות, ללא אפשרות יציאה.
ובנוסף, צריך לזכור שהסיטואציה של הניקס גם ככה לא מזהירה. כך שגם אם היה מאיים, אף אחד לא באמת היה צריך להתרגש.
* לכרמלו יש סעיף האוסר להעבירו בטרייד. כך שאם ג'קסון מעוניין להעבירו, הוא לא יכול - צריך לגרום לו לרצות לעזוב.

ונחזור להתחלה - אז כן, סיטואציה שבה בלאט ממונה למאמן וכרמלו דורש טרייד בעקבות המינוי, היא ריאלית. כמו שציינתי תחילה.
אבל גם סיטואציה שבה בלאט ממונה וכרמלו נשאר (כי נכון לעכשיו, הוא מעוניין להישאר עד תום החוזה) היא ריאלית. וזה הדבר האחרון שבלאט צריך בחיים שלו.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־9 אורחים