Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אפשר לינק בבקשה?
לא
את ממש מאנייקית בימים האחרונים
הגיע הזמן לתת לך באן
ממש אתקרב אליך כשמונח לך על השולחן קנקן מלא נוזל קוסקוס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אפשר לינק בבקשה?
לא
את ממש מאנייקית בימים האחרונים
הגיע הזמן לתת לך באן
yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
קוראים לי הודאל. לא מנפיץ, נשבע
my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
ברור!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
ברור!
זה נכון, כבר עברנו את הרגע הזה איתו
קוראים לו הודאל והוא לא דתי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
ברור!
מה זה אומר השם הזה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
ברור!
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
ברור!
מה זה אומר השם הזה?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:לא יודע מה עם macabbita(יש שם?), אני פשוט מייחצן את הקבוצה שלי. אבל בבקשה:)
אם אתה דתי, אני מוכן להאמין לך.
yanay21 כתב:דווקא זה נשמע שם שהכי מתאים לדתיים. לא משנה, כבר יש לנו דוס מתנחל עוקר עצי זית, צריך לגוון.
my man כתב:גולדן נגד יוסטון עכשיו:
http://nba-stream.com/live/rockets-live ... channel-1/
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים