המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אחד מאנשי סכנין בעט בראיקו. אוי איזו בושה.
Holiday_Armadillo כתב:למה השחקנים של מכבי עדיין על הדשא? בכל מגרש אחר לא הייתה לי בעיה, אבל למה להסתבך במגרש הזה?
שיישרפו דגל פלסטין עם הפנים של יוסי עליו, אבל ברחוב ארלוזרוב, לא באיצטדיון דוחא
Holiday_Armadillo כתב:''יש יותר מדי אנשים שמחפשים את הפרובוקציות'' - כן, גם אתה עמיחי
אתם זוכרים את ההתמוטטות הנפשית שהייתה לבריטני ספירס לפני כמה שנים? אנשים עקבו אחריה והורידו אותה מהפסים, הם פיללו שהיא תמות ואז הם יוכלו לעשות בהמולה שתהיה כתוצאה מזה (הם גם הודו שהם כבר הכינו כתבות על המוות שלה מראש)
זה בדיוק מה שעמיחי וכל אנשי הספורט בארץ עשו ורצו
כביכול דאגו, כביכול גינו, כל כך כל כך רצו את התמונות האלה עכשיו בשביל ''להזדעזע'' מהן
MTA2311 כתב:לא יהיה ראיקו לבש.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אחד מאנשי סכנין בעט בראיקו. אוי איזו בושה.
וראיקו דחף את אבוקסיס. גם לא בסדר.
אבל מי שהתחיל את הבלגן היה אבוקסיס שהלך להתגרות בספסל של מכבי.
שמואל1 כתב:ראיקוביץ' עלול להיות מורחק יותר ממשחק אחד, זה מאוד חמור מה שהוא עשה.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה יורדים על שמואל ומגדפים לו את כל עץ השורשים ומאשימים אותו שהוא אוהד מגדל (למרות שהוא לא, הוא פשוט קצת מתלהב) אבל כשיש פה אוהד ב''ש משוחד אף אחד לא אומר כלום?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה יורדים על שמואל ומגדפים לו את כל עץ השורשים ומאשימים אותו שהוא אוהד מגדל (למרות שהוא לא, הוא פשוט קצת מתלהב) אבל כשיש פה אוהד ב''ש משוחד אף אחד לא אומר כלום?
כי זהו פורום של מכבי בכדורסל ולא של מכבי בכדורגל. נראה לי שהסבירו לך את העניין לפחות 3-4 פעמים בעבר
felix_r כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אחד מאנשי סכנין בעט בראיקו. אוי איזו בושה.
וראיקו דחף את אבוקסיס. גם לא בסדר.
אבל מי שהתחיל את הבלגן היה אבוקסיס שהלך להתגרות בספסל של מכבי.
זה ממש לא נכון, זו הזיה של איווניר. אם תראה שוב, שים לב שאבוקסיס הולך עם יד מושטטת, בכוונה ללחוץ את היד לצוות של מכבי, כמו שעושים בסיום כל משחק. אבל אז איש מכבי התחיל לקלל אותו, והתחיל כל הבלגן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים