פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA PLAYOFFS 2016

25 אפריל 2016, 15:19

נראה כמה זמן בדיוק הוא יעדר, אבל לא הייתי מספיד אותם. סדרה שלמה מול הספרס הם לא יוכלו לעבור בלעדיו(זה לא יהיה קל גם איתו), אבל את הקליפרס הם בהחלט יכולים. וזה לא רק ענייני כדורסל. אל תשכחו שהקליפרס הובילו על הרוקטס 3-1, הפסידו את המשחק החמישי, הובילו בדו ספרתי באמצע הרבע האחרון של המשחק השישי, והפסידו גם את זה. הם נהנים להפסיד, זה עושה להם טוב על הנשמה.
ונכון שסטף הוא שחקן עצום, אבל גם קליי יכול לדפוק 30 פלוס במשחק, איגודאלה תמיד יבוא לעבוד, דריימונד גרין עושה הכול בערך. וגם אם תחשבו על מצ'אפים הגנתיים-אם שון ליווינגסטון פותח כרכז, יש לו יתרון גובה עצום על כריס פול. לקליי יש יתרון על ג'יי ג'יי רדיק. ועל דיאנדרה פשוט עושים האק א שאק, ומאחר והוא שחקן בינוני להדהים שמסתמך רק על היכולות האתלטיות שלו, הוא תלוי בעיקר ביכולות של פול וגריפין להפעיל אותו.

גם בלי סטף, ווריורס ב7. לא שאני מאחל לו רע, אבל גו ספרס גו.

25 אפריל 2016, 15:38

מקווה שהפציעה לא רצינית.
היו צריכים לתת לשלישייה שלהם ולאיגי מנוחה מול יוסטון, עדיין היו לוקחים ב6.

25 אפריל 2016, 15:43

איזה טיימינג יש למסי הזה...
Messi: "Hello Maestro Steph Curry, as I told you, here I’m sending you my jersey. It’s a pleasure to see you play."

https://twitter.com/messi10stats/status ... 0638566400

25 אפריל 2016, 22:20

לפי אדריאן ווז'רנובסקי מ-"יאהו" - תוצאות ה-MRI יצאו שליליות, לקרי יש "רק" מתיחה בקלה ברצועה הפנימית של הברך (MCL). כשבועיים בחוץ.

יש אישור גם מסטיין:
תמונה
הוסיף גם:
Warriors say they will re-evaluate Steph Curry in two weeks. Doesn't mean he's automatically back in two weeks

25 אפריל 2016, 22:28

לפחות שבועיים

25 אפריל 2016, 22:29

לפי מה שאני קראתי זה "עד שבועיים" ולא "שבועיים". הבדל די גדול. הווריורס צריכים להתפלל שהסדרה של הקליפרס תתארך.

25 אפריל 2016, 22:29

יצא PUSH מהאתר ה- NBA, סטף קארי בחוץ ללפחות שבועיים.
משמעות- יחמיץ את סדרת החצי גמר.

25 אפריל 2016, 22:30

שמואל1 כתב:יצא PUSH מהאתר ה- NBA, סטף קארי בחוץ ללפחות שבועיים.

שמואל, תציץ מעלייך. וזה לא אומר שהוא יחמיץ בהכרח את כל סדרת חצי הגמר, יכול להיות שיצא לו לשחק משחק או שניים.

25 אפריל 2016, 22:31

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:יצא PUSH מהאתר ה- NBA, סטף קארי בחוץ ללפחות שבועיים.

שמואל, תסתכל מעלייך. וזה לא אומר שהוא יחמיץ בהכרח את כל סדרת הגמר, יכול להיות שיצא לו לשחק משחק או שניים.

את סדרת הגמר הוא לא יחמיץ (כנראה).
אני דיברתי על סדרת חצי הגמר. רק בעוד שבועיים הוא יעבור הערכה מחודשת.

Re: NBA PLAYOFFS 2016- סטף קארי ייעדר לפחות שבועיים

25 אפריל 2016, 22:33

נו, התכוונתי לסדרת חצי הגמר. ערכתי.
אם יחמיץ שבועיים בדיוק, ייתכן שיוכל לשחק משחק או שניים, אם גולדן סטייט ישרדו בלעדיו.

25 אפריל 2016, 22:34

אחדשיודע כתב:נו, התכוונתי לסדרת חצי הגמר. ערכתי.
אם יחמיץ שבועיים בדיוק, ייתכן שיוכל לשחק משחק או שניים.

זה כנראה לא יהיה שבועיים בדיוק, וגם אם כן הוא כבר לא יהיה פקטור.
הווריורס לא יכולים לבנות עליו בסדרה ויצטרכו כבר עכשיו להתחיל לבצע התאמות. אתגר רציני מחכה להם.

25 אפריל 2016, 22:36

איך אני אוהב את ההחלטיות שלך... מאיפה אתה יודע כמה זמן זה יהיה? זמן ההחלמה הממוצע מהפציעה הזאת השנה ב-NBA הוא 15 ימים בדיוק.
אם אכן כך יהיה, ואם גולדן סטייט תצליח לקחת משחק אחד מתוך ה-4 הראשונים, הוא עוד יכול לחזור להמשך. ברור שיצטרכו לנסות להסתדר איכשהו בלעדיו.

25 אפריל 2016, 22:38

שמואל זה היצור הכי החלטי על הכדור הזה.

25 אפריל 2016, 22:39

אם אלו היו OKC, אז הווריורס היו יכולים להתחיל ולפחד ממש, אבל אני מאמין שאם הם יבואו קשוחים(וזו לפעמים בעיה של הווריורס), הם יוכלו לנצח גם בלי קרי. למעשה, אני חושב שהבעיה הגדולה היא עדיין הגמר. כי גם אם קרי יחזור תוך שבועיים, וישחק בחצי גמר, מי יודע מה יהיה בגמר. האם הוא יהיה מאה אחוז, האם השחקנים האחרים, שיסחבו את הקבוצה, יהיו מאה אחוז. והספרס היא בדיוק הקבוצה שבעייתי להגיע מולה לא במאה אחוז, היא עמוקה ומאומנת. והם כבר בחצי גמר, הווריורס עדיין לא.

25 אפריל 2016, 23:20

מקווה שסטף יחזור כמה שיותר מהר ויותר טוב. בלעדיו זה לא יהיה אותו הדבר.
הווריורס מספיק עמוקים וההגנה שלהם מספיק טובה בשביל לעבור את סדרת חצי הגמר, וזה יהיה מבחן מצויין עבורם, ויכול
אפילו לגבש אותם לקראת הגמר מול הספרס.

26 אפריל 2016, 08:02

נראה שהבלייזרז עושים לווריורס טובה וגוררים את הסדרה ל- 6 משחקים לפחות. אם יגררו את זה ל- 7, זה עוד יותר טוב.

NBA PLAYOFFS 2016- סטף קארי ייעדר לפחות שבועיים

26 אפריל 2016, 09:25

* חוץ מזאת של קליבלנד, כל הסדרות במזרח ב-2:2.

* אוקלהומה עלתה לחצי גמר המזרח מול סן אנטוניו, אחרי ניצחון 104:118 על דאלאס ו-1:4 בסדרה.
ווסטברוק הוביל עם 36 נק׳, 12 רב׳ ו-9 רב׳. דוראנט עם 33 נק׳ ו-7 רב׳.

roy1000 כתב:נראה שהבלייזרז עושים לווריורס טובה וגוררים את הסדרה ל- 6 משחקים לפחות. אם יגררו את זה ל- 7, זה עוד יותר טוב.

צריך להגיד גם שכריס פול שבר את היד, ונראה שכרגע המומנטום עם פורטלנד.
גם בלייק גריפין עלול להחמיץ את המשחק הבא.

26 אפריל 2016, 11:43

עכשיו גם כריס פול בחוץ..
אוקלהומה מפחידים אותי, אוקלהומה מאוד מפחידים אותי. דוראנט וראסל נראים בכושר מדהים, הפציעות פותחות להם נתיב והם מבינים שזו עלולה להיות הריצה האחרונה שלהם במתכונת הזאת.
זה הולך להיות חתיכת קרב, הספרס יצטרכו לגרור אותם למשחקים צמודים ולתת להם לעשות את מה שהם עושים הכי טוב העונה-להיחנק במאני טיים.

26 אפריל 2016, 13:25

אוי נו. ברור שמה שיקרה זה שהשחקן הכי חשוב של הקליפרס שובר את היד, בעוד שOKC יגיעו בריאים ושלמים. אין לי כוח לזה:(

26 אפריל 2016, 14:06

yanay21 כתב:אוי נו. ברור שמה שיקרה זה שהשחקן הכי חשוב של הקליפרס שובר את היד, בעוד שOKC יגיעו בריאים ושלמים. אין לי כוח לזה:(

קונ..ספי..רציה (על משקל ''קומבינה'' בקול של רפי גינת)
נושא נעול