המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:רק רציתי להתריע ולהזהיר, שמסתבר שיש דבר כזה יותר מדי גבינה צהובה בטוסט
אם לא תהיו זהירים יש מצב שתגיעו למטבח ותראו מרחוק טוסטר נוטף גבינה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק רציתי להתריע ולהזהיר, שמסתבר שיש דבר כזה יותר מדי גבינה צהובה בטוסט
אם לא תהיו זהירים יש מצב שתגיעו למטבח ותראו מרחוק טוסטר נוטף גבינה
זה לא יותר מדי גבינה זה מעט מדי טוסטר
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ש..לא, אני לא אתחיל ככה, אני אקבע עובדה - בייבי טוק זה הטורן אוף הכי גדול ביקום
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ש..לא, אני לא אתחיל ככה, אני אקבע עובדה - בייבי טוק זה הטורן אוף הכי גדול ביקום
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ש..לא, אני לא אתחיל ככה, אני אקבע עובדה - בייבי טוק זה הטורן אוף הכי גדול ביקום
חייבים להצמיד לך מילון לפעמים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ש..לא, אני לא אתחיל ככה, אני אקבע עובדה - בייבי טוק זה הטורן אוף הכי גדול ביקום
עד שלא נתקלת בבחורה שמדברת על עצמה בגוף שלישי זכר לא ראית זוועה אמיתית (ולא, לא שלי, חברה של חבר)
MTA2311 כתב:למה יש עוד חג בעצם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־18 אורחים