27 אפריל 2016, 13:07
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
מה גם שבארה"ב אתה צריך מוניטין מכובד, משהו שלא מעניקים לבלאט
זה מוכח. בלאט לקח קבוצה פצועה לגמר בצורה מרשימה מאוד, כל זה בעונתו הראשונה.
הוא טוב יותר מרוב המאמנים שחתמו או מועמדים לקבוצות בימים האחרונים.
אתה מבין שאף אחד לא ייתן לו את הקרדיט הזה? בניצחונות זה היה לברון ובהפסדים זה היה הוא
אף אחד לא חושב שהוא ''לקח''
27 אפריל 2016, 13:07
rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
27 אפריל 2016, 13:12
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
אתה מבין שאף אחד לא ייתן לו את הקרדיט הזה? בניצחונות זה היה לברון ובהפסדים זה היה הוא
בגלל זה כנראה הליגה הזאת לא ראויה לאדם כמו בלאט. אולי עדיף באמת שיחזור לאירופה ויחתום באחת הגדולות.
27 אפריל 2016, 13:13
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
בגלל זה כנראה הליגה הזאת לא ראויה לאדם כמו בלאט. אולי עדיף באמת שיחזור לאירופה ויחתום באחת הגדולות.
אבל אם אתה מגביל אותו לגדולות הוא לא יוכל לחתום במכבי
#itsfunnycauseitstrue
27 אפריל 2016, 13:14
27 אפריל 2016, 13:15
27 אפריל 2016, 13:20
jol9 כתב:אנחנו מתייחסים לזה קצת באופן פרובינציאלי, אבל אי אפשר שלא לתהות בהקשר לזה גם בלעדיה.
כמו ששמואל אמר - יש תוצאות בשטח, ומאזן כללי מצויין (כולל הופעה בגמר). את זה אי אפשר לקחת ממנו.
אני אישית חושב, שהNBA עדיין לא מוכן למאמן "זר". מסינה עושה את הדרך הנכונה מלמטה, ובלאט קפץ כמה מדרגות, וזה כנראה מתנקם בו עכשיו.
איך שזה נראה כרגע, הוא יצטרך ללכת להיות עוזר מאמן בכיר באיזשהי קבוצה, ולבנות לעצמו מחדש את השם והמוניטין.
אופציה אחרת היא כמובן לחזור מהדלת הראשית לאירופה, ולחכות להצעה חדשה מהNBA.
27 אפריל 2016, 13:59
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
27 אפריל 2016, 14:01
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני באמת לא מבין למה אתה חושב שהוא כזה טוב ברמת nba
גם אני לא מבין את זה.
בלאט הוא nobody בנבא. ממש לא מפתיע שהוא לא מקבל קבוצה.
27 אפריל 2016, 14:45
jol9 כתב:אנחנו מתייחסים לזה קצת באופן פרובינציאלי, אבל אי אפשר שלא לתהות בהקשר לזה גם בלעדיה.
כמו ששמואל אמר - יש תוצאות בשטח, ומאזן כללי מצויין (כולל הופעה בגמר). את זה אי אפשר לקחת ממנו.
אני אישית חושב, שהNBA עדיין לא מוכן למאמן "זר". מסינה עושה את הדרך הנכונה מלמטה, ובלאט קפץ כמה מדרגות, וזה כנראה מתנקם בו עכשיו.
איך שזה נראה כרגע, הוא יצטרך ללכת להיות עוזר מאמן בכיר באיזשהי קבוצה, ולבנות לעצמו מחדש את השם והמוניטין.
27 אפריל 2016, 15:48
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אנחנו מתייחסים לזה קצת באופן פרובינציאלי, אבל אי אפשר שלא לתהות בהקשר לזה גם בלעדיה.
בלאט לקח קבוצה ששווה אליפותעל הנייר והביא אותה לגמר, תוך שהוא מקבל 0 כבוד מהכוכב הראשי ומאבד כנראה את חדר ההלבשה. סורי, זה לא כזה מרשים.
27 אפריל 2016, 16:00
27 אפריל 2016, 16:05
MTA2311 כתב:שום תצוגות אימון מופלאות. בלאט עשה בדיוק אתמה שציפו מקליבלנד לעשות, תוך כדי איבוד ודאי של חדר ההלבשה, למרות שקשה לך לשמוע את זה.
ככה רואים את זה בנבא, או שהוא היה מקבל ג'וב.
27 אפריל 2016, 16:10
27 אפריל 2016, 17:19
27 אפריל 2016, 17:23
rc4991 כתב:אור אתה קצת מגזים, אפשר לזקוף כמה נקודות לזכותו על היכולת בפלייאוף ללא שני כוכבים
27 אפריל 2016, 17:25
27 אפריל 2016, 17:53
27 אפריל 2016, 18:07
27 אפריל 2016, 18:08