yanay21 כתב:ואם כבר החתמות של מאמנים, מכל הדיבורים בתקשורת, בטח פסקוואל יחתום פה.
לפי ארהלה ויסברג הוא לא יודע אנגלית...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:ואם כבר החתמות של מאמנים, מכל הדיבורים בתקשורת, בטח פסקוואל יחתום פה.
מקובי כתב:yanay21 כתב:ואם כבר החתמות של מאמנים, מכל הדיבורים בתקשורת, בטח פסקוואל יחתום פה.
מקובי כתב:yanay21 כתב:ואם כבר החתמות של מאמנים, מכל הדיבורים בתקשורת, בטח פסקוואל יחתום פה.
yanay21 כתב:מקובי כתב:yanay21 כתב:ואם כבר החתמות של מאמנים, מכל הדיבורים בתקשורת, בטח פסקוואל יחתום פה.
לפי איך שהקבוצה שלנו נראית, גם טבק לא יודע. ואולי זה הקטע, אם אנחנו מחתימים שחקנים נכים, אולי נחתים מאמנים אילמים, סתם כדי לא לקפח את הפן הזה בקבוצה.
my man כתב:רק אני חושב שעמדת המאמן היא הכי קריטית?
לא משנה כמה ווימסים תביא אם המאמן לא טוב אז אין לשחקנים מה לעשות בקבוצה..
תראו את ג'נינג פרנקו לא ידע מה לעשות איתו הגיע ליורגוס והתחיל לפרוח..גם היום הוא תרם לא מעט..
yanay21 כתב:my man כתב:רק אני חושב שעמדת המאמן היא הכי קריטית?
לא משנה כמה ווימסים תביא אם המאמן לא טוב אז אין לשחקנים מה לעשות בקבוצה..
תראו את ג'נינג פרנקו לא ידע מה לעשות איתו הגיע ליורגוס והתחיל לפרוח..גם היום הוא תרם לא מעט..
אתה חושב נכון. ובגלל זה, לדעתי, הסיכויים שלנו להצליח לא גדולים. כי מי כבר יבוא לפה?
MTA2311 כתב:חחח פסקוואל מאמן נורא
החציל האצטקי כתב:סינגלטון יכול להיות שחקן מחליף אדיר גם במכבי.
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:סינגלטון יכול להיות שחקן מחליף אדיר גם במכבי.
לא יודע אם אדיר, הוא לא יציב ממה שראיתי
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:סינגלטון יכול להיות שחקן מחליף אדיר גם במכבי.
לא יודע אם אדיר, הוא לא יציב ממה שראיתי
שחקן הגנה טוב לפני הכל. בהתקפה יש לו כלים, אבל לא יציבות.
שדרג את היכולות שלו במאני טיים, וזה גם אומר לא מעט. ורסטילי מאוד, משחק בשלוש עמדות. זה בערך מה שאתה רוצה משחקן מחליף.
Holiday_Armadillo כתב:מדבר אנגלית?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדבר אנגלית?
לאור העובדה שהוא אמריקאי אני מניח שכן
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדבר אנגלית?
לאור העובדה שהוא אמריקאי אני מניח שכן
וקרואטית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־21 אורחים