המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא מספיק לאתרים בארץ כותרת מינימלית, הם צריכים משהו מפוצץ
איזה קרוב ואיזה להתמנות? הציטוט אומר שהוא נפגש ביום שני עם פיל ג'קסון אבל זה לא מספיק עסיסי אז מוסיפים את ה''קרוב''
MaccabiTA כתב:מסינה בלייקרס, בלאט עוזר של פופ. זה החלום.
MaccabiTA כתב:מסינה בלייקרס, בלאט עוזר של פופ. זה החלום.
אחדשיודע כתב:מכבי? למה שהוא יבוא למכבי?
לטעמי, ברגע שהאופציה של מינסוטה ירדה (ודי מהר היא הפכה לאטרקטיבית בשוק המאמנים), האופציה הטובה ביותר עבור בלאט היתה ונשארה עוזר מאמן ב-NBA, בטח כשהוא מקבל משכורת מקליבלנד בשנה הבאה. כל שאר הקבוצות הרלוונטיות (בייחוד הניקס והלייקרס) הם קבוצות חלשות/בבנייה עם הר של ציפיות, שיכולות בעיקר ״לשרוף״ אותו. גם אם וכאשר היה מקבל הצעה, לא הייתי ממהר לקחת אותה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אנחנו מתייחסים לזה קצת באופן פרובינציאלי, אבל אי אפשר שלא לתהות בהקשר לזה גם בלעדיה.
כמו ששמואל אמר - יש תוצאות בשטח, ומאזן כללי מצויין (כולל הופעה בגמר). את זה אי אפשר לקחת ממנו.
אני אישית חושב, שהNBA עדיין לא מוכן למאמן "זר". מסינה עושה את הדרך הנכונה מלמטה, ובלאט קפץ כמה מדרגות, וזה כנראה מתנקם בו עכשיו.
איך שזה נראה כרגע, הוא יצטרך ללכת להיות עוזר מאמן בכיר באיזשהי קבוצה, ולבנות לעצמו מחדש את השם והמוניטין.
אופציה אחרת היא כמובן לחזור מהדלת הראשית לאירופה, ולחכות להצעה חדשה מהNBA.
המהלך שלו לא היה טיפשי, הוא לא ידע שלברון יהיה שם כשחתם
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אנחנו מתייחסים לזה קצת באופן פרובינציאלי, אבל אי אפשר שלא לתהות בהקשר לזה גם בלעדיה.
כמו ששמואל אמר - יש תוצאות בשטח, ומאזן כללי מצויין (כולל הופעה בגמר). את זה אי אפשר לקחת ממנו.
אני אישית חושב, שהNBA עדיין לא מוכן למאמן "זר". מסינה עושה את הדרך הנכונה מלמטה, ובלאט קפץ כמה מדרגות, וזה כנראה מתנקם בו עכשיו.
איך שזה נראה כרגע, הוא יצטרך ללכת להיות עוזר מאמן בכיר באיזשהי קבוצה, ולבנות לעצמו מחדש את השם והמוניטין.
אופציה אחרת היא כמובן לחזור מהדלת הראשית לאירופה, ולחכות להצעה חדשה מהNBA.
בלאט לקח קבוצה ששווה אליפותעל הנייר והביא אותה לגמר, תוך שהוא מקבל 0 כבוד מהכוכב הראשי ומאבד כנראה את חדר ההלבשה. סורי, זה לא כזה מרשים.
MTA2311 כתב:את אף אחד זה לא מעניין. "יש לך קבוצה עם לברון, לאב וקיירי? אתה צריך לקחת אליפות"
בלאט לא מקבל קרדיט מיוחד על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־8 אורחים