המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:אני לא אתפלא אם בובאן הוא אחד הדברים שפופ שומר בשרוול, במיוחד אם וכאשר נגיע למצב שהם מכרסמים בנו יותר מדי בריבאונד (וכל עוד OKC לא בחמישייה נמוכה)
לאנדרסון יש פוטנציאל מאוד מעניין, אבל עוד יש לו כמה צעדים קדימה עם הקליעה שלו לפני שהוא יהיה שווה יותר מ10-15 דקות ברמות האלה. בנוגע להגנה הוא דווקא עשה עבודה טובה אתמול, אני לא אתפלא אם זה היה מיני ניסוי של פופ למידה וגרין יתקשה עם דוראנט והוא ירצה להשאיר את קוואי על ווסטברוק.
מחכה כבר לראות מה פופ שומר בשרוול כדי לנטרל את ראסל בהתפוצצות הראשונה שלו, הוא אוהב לשחק איתו. עדיין זוכר לטובה את איך שקורי ג'וזף אימלל אותו אחרי הפציעה של של טוני במשחק 6 ב2014
rc4991 כתב:זה לא קצת מוזר (שלא נאמר לא ראוי) שעוזרי מאמנים בקבוצות שנמצאות בעיצומה של עונה מנהלים דיאלוג ואף חותמים במועדונים אחרים?
נראה לי קצת מוזר שלוק וולטון חותם על חוזה בזמן שהוא במאני טיים של העונה עם הקבוצה הנוכחית שלו
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:זה לא קצת מוזר (שלא נאמר לא ראוי) שעוזרי מאמנים בקבוצות שנמצאות בעיצומה של עונה מנהלים דיאלוג ואף חותמים במועדונים אחרים?
נראה לי קצת מוזר שלוק וולטון חותם על חוזה בזמן שהוא במאני טיים של העונה עם הקבוצה הנוכחית שלו
איך זה משנה? יש עוד זמן עד שמתחילות ההכנות לעונה הבאה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:זה לא קצת מוזר (שלא נאמר לא ראוי) שעוזרי מאמנים בקבוצות שנמצאות בעיצומה של עונה מנהלים דיאלוג ואף חותמים במועדונים אחרים?
למה זה משנה כשמדובר בשחקנים? (ושיהיה ברור, אני חושב שבשני המקרים הם ימשיכו לתת מאה אחוז מעצמם לקבוצה הנוכחית)
כמו שאמרת יש עוד זמן, מה הבעיה לחכות עוד חודש ולסגור דברים?
שמואל1 כתב:הופעה מדהימה של למרקוס אולדריג'.
האם הוא היורש של טים דאנקן בספרס? (מבחינת אימפקט. אני יודע שהם שחקנים שונים לחלוטין)
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:זה לא קצת מוזר (שלא נאמר לא ראוי) שעוזרי מאמנים בקבוצות שנמצאות בעיצומה של עונה מנהלים דיאלוג ואף חותמים במועדונים אחרים?
למה זה משנה כשמדובר בשחקנים? (ושיהיה ברור, אני חושב שבשני המקרים הם ימשיכו לתת מאה אחוז מעצמם לקבוצה הנוכחית)
כמו שאמרת יש עוד זמן, מה הבעיה לחכות עוד חודש ולסגור דברים?
הוא לא חתם באופן רשמי. ברגע שיסיים את הפלייאוף זה יקרה.
אחדשיודע כתב:אני חושב שזה פשוט לא מזיז לאף אחד, מלבד אולי לאוהדים של גולדן סטייט.
בכל מקרה, בגולדן איפשרו ללייקרס לנהל איתו מגעים, ככה שאין פה שום דבר פסול או לא ראוי לטעמי.
אחדשיודע כתב:אני חושב שזה פשוט לא מזיז לאף אחד, מלבד אולי לאוהדים של גולדן סטייט.
בכל מקרה, בגולדן איפשרו ללייקרס לנהל איתו מגעים, ככה שאין פה שום דבר פסול או לא ראוי לטעמי.
roy1000 כתב:קליי תומפסון לא בהכרה. פשוט מטורף.
jol9 כתב:roy1000 כתב:קליי תומפסון לא בהכרה. פשוט מטורף.
ההגנה של הווריורס היא מאוד אנדרייטד. הם חונקים את פורטלנד. קבוצה מושלמת גולדן סטייט. היכולת שלהם בלי קרי
מוכיחה את זה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:קליי תומפסון לא בהכרה. פשוט מטורף.
ההגנה של הווריורס היא מאוד אנדרייטד. הם חונקים את פורטלנד. קבוצה מושלמת גולדן סטייט. היכולת שלהם בלי קרי
מוכיחה את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים