פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הNBA - מנסים להגיע להסכם

14 נובמבר 2011, 19:35

Holiday_Armadillo כתב:שוב..זה מה שאמרו בהתחלה כשהיו אופטימיים ואז פתאום התחילו להגיד שה-50-50 לא מקובל עליהם..

גם חלק מהבעלים של הקבוצות הקטנות לא רצו 50-50 אלא לתת רק 47 אחוז לשחקנים. אבל זה לא משנה כי שני הצדדים התפשרו לגבי BRI (וזה היה בכל הכתובות בימים האחרונים וגם עכשיו כל כתבי הNBA בטוויטר בכלל לא מזכירים את ה50-50 כהבעיה הגדולה) והפיצוץ הוא לגבי נושאים אחרים בכלל.

14 נובמבר 2011, 19:35

שמשון הגיבור כתב:פעם לא היה מצב שלברון יקח עוד מישהו ויחברו להם איזו קבוצת חלומות שכזו.
היתה הרבה יותר מחוייבות של השחקנים לקבוצה. גם בארצות הברית מבינים את זה ועובדה שהכדורסל כבר לא תופס שם כמו פעם. דווקא כדורסל מכללות שהוא יותר עם מחוייבות ואופי, פופולארי (גם בגלל שכל אמריקאי עבר דרך איזו מכללה כלשהי והוא ממשיך לאהוד אותה כל חייו) יותר, שלא לדבר על בייסבול ופוטבול.

הקהל האמריקאי פחות או יותר אותו דבר בכל מקום..אבל הקהל של הכדורסל האמריקאי זוועה(כמובן שלא מדברת על ה-NCAA)..באים לראות סרט עם המשפחה..
הקהל בבייסבול עם הממחטות הלבנות או בפוטבול שיש שם פנאטים..אפילו בכדורגל יש להם יופי של קהל וזה בלי איזשהו קלידן..

עד כמה שינסו לתת לגיטימציה למהלך של מיאמי היט מהקיץ שעבר,וכמובן שהייתה להם כל זכות לעשות את זה כי הם היו שחקנים חופשיים..בתור אוהדי כדורסל אי אפשר להגיד שזה היה מהלך לגיטימי..
זה היה מהלך של שחקן שקיעקע לעצמו על הגב את הכתובת CHOSEN 1 והחליט שהוא כל כך זקוק לטבעת שהוא יעשה את זה בדרך הקלה ביותר..זוועה של מהלך..גועל נפש..
כשג'ייסון קיד בן ה-37 זכה בטבעת ראשונה השנה זה היה ההפך הגמור לקבוצה של מיאמי..שחקן שחיכה וחיכה וחיכה והרוויח את הטבעת שלו בדרך הרומנטית..לא ניסה לבנות לעצמו קבוצת חלומות שהיא המקבילה של להיות ברמת PRO ב-XBOX ולשים ROOKIE בשביל להביס ב-60 הפרש..

14 נובמבר 2011, 19:41

LIAV10 כתב:מה בעצם רוצים השחקנים ששובתים, אני רוצה לדעת מה הקנה מידה, נגיד שחקן שמקבל לעונה 10 מיליון דולר, לכמה הם רוצים שזה יהפוך?
מעניין אותי עד כמה זה משמעותי..
כמה יקבל שחקן שקיבל 2 מיליון דולר במידה והשחקנים יקבלו את האחוזים שהם רוצים?

?

14 נובמבר 2011, 19:46

שחקני ה-NBA דחו ההצעה ופנו לביהמ"ש, העונה על סף ביטול
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10448.html

14 נובמבר 2011, 19:47

LIAV10 כתב:
LIAV10 כתב:מה בעצם רוצים השחקנים ששובתים, אני רוצה לדעת מה הקנה מידה, נגיד שחקן שמקבל לעונה 10 מיליון דולר, לכמה הם רוצים שזה יהפוך?

?

אני מציעה לך להפנות את השאלה הזאת לבילי האנטר :laugh2

14 נובמבר 2011, 19:49

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

?

אני מציעה לך להפנות את השאלה הזאת לבילי האנטר :laugh2

חחחחחח, אבל ראיתי בכתבה שמייקל לא מוכן לוותר על 20 מיליון דולר, וכל הסאגה היא על 2%, אז אולי יש פה מישהו שהמת' לא בגדה בו והוא יכול לענות לי על זה בערך..

14 נובמבר 2011, 19:50

LIAV10 כתב:?

http://sports.walla.co.il/?w=//1838289

14 נובמבר 2011, 19:54

תודה, כתבה טובה..

Re: NBA - פיצוץ בשיחות, סכנה לביטול עונה

14 נובמבר 2011, 20:08

שביתה?, שלא יתחילו לעבוד!!

14 נובמבר 2011, 20:15

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:אמרתי שזמנית זה טוב למכבי, אולי לחודש הקרוב. ברור שבעתיד זה חרב פיפיות, כי כל מיני כוכבים אירופאיים יגיעו. ( אמריקאיים אולי אחר כך ).

אני אוהב גם את הכדורסל באירופה וגם את הנ.ב.א, אין כאן סתירה. ברור שהליגה שם שיווקית ומרגיזה יותר מאשר בעבר, אבל אנשים תמיד ירצו לראות את הענף ברמה הגבוהה ביותר שלו. והנ.ב.א זה המיטב של שחקני הכדורסל, תאהבי את זה או לא.

אני לא הכחשתי שיש שם שחקנים יותר טובים..אבל כדורסל מבחינתי זה יותר מהטבעה יפה או מחדירה על 3 שחקנים שנגמרה בפאול וסל..ואין שום רגש ב-NBA..

מבחינתי בוסטון היא קצת כמו קבוצה של פעם. יש שם המון לב ב4-5 השנים האחרונות, שחקנים ותיקים שלא רואים בעיניים ונלחמים כאילו הם בני 20.
אין שם כוכבי ראפ, אין שם שחקנים עם אגוטריפ ואין שם שחקנים ששמים את עצמם לפני הקבוצה.

גם המאמן שם מזכיר לי קצת זמנים טובים יותר של הNBA.

אני מסכים עם הולידיי שהכדורסל באירופה הוא רומנטי יותר ומרגש יותר.

14 נובמבר 2011, 20:33

יש! אמארה למכבי! :clap2

14 נובמבר 2011, 20:33

הוא כבר מכיר את המתקנים והכל

14 נובמבר 2011, 20:36

felix_r כתב:יש! אמארה למכבי! :clap2

פארמר,לאנגפורד,דוראנט,סטודמאייר,סופו vs הוארטס,נבארו,איידסון,פאו גאסול,מארק גאסול . מי לוקח ????????

14 נובמבר 2011, 20:38

:bigsmile3 אחחחח, אני כבר מפנטז על החמישייה הבאה: פרמאר,דוראנט, כספי, אמארה, סופו.

עריכה:
חחח, 6 לב צהוב, עקפת אותי ב-2 דקות.

14 נובמבר 2011, 20:50

מי שיוצא דביל הכי גדול בכל מהסיפור הזה זה פראגו ....
בשנה כזאת לבחור היה חוזה חתוםעל 95- אלף דולר נטו והוא זרק הכל לפח בגלל איזה הבטחה מפגרת . הבדיחה הכי גדולה שעוד יחייבו אותו לשלם כסף למכבי על הפרת חוזה ...

14 נובמבר 2011, 20:52

תמונה

14 נובמבר 2011, 20:53

פארגו כבר לא מעניין, שייך לפח זבל של ההיסטוריה.

14 נובמבר 2011, 20:56

טיקי חוזר כתב:מי שיוצא דביל הכי גדול בכל מהסיפור הזה זה פראגו ....
בשנה כזאת לבחור היה חוזה חתוםעל 95- אלף דולר נטו והוא זרק הכל לפח בגלל איזה הבטחה מפגרת . הבדיחה הכי גדולה שעוד יחייבו אותו לשלם כסף למכבי על הפרת חוזה ...

תסריט עוד יותר אופטימי הוא שהפיצויים של פארגו יממנו את ההבאה של דוראנט :D

14 נובמבר 2011, 20:56

itai7 כתב:תמונה

:heart :heart :heart

14 נובמבר 2011, 21:06

חמישיה הגיונית:

פארמר, אנטוני פרקר, כספי, אמארה, סופו.
נושא נעול