המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ווסטברוק ומוח, לא הולך ביחד.
אחדשיודע כתב:הוא היה רוצה גם וגם.
roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שדוראנט הולך ל- OKC. קוואי יושב בדיוק על העמדה שלו. דוראנט לא רוצה לשחק 4 וקוואי לא יכול לשחק 2, בטח שלא לאורך זמן. לדעתי, אם דוראנט עושב, הוא יחפש גדול יותר לשחק בו. הוא עדיין ירצה להיות הכוכב.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שדוראנט הולך ל- OKC. קוואי יושב בדיוק על העמדה שלו. דוראנט לא רוצה לשחק 4 וקוואי לא יכול לשחק 2, בטח שלא לאורך זמן. לדעתי, אם דוראנט עושב, הוא יחפש גדול יותר לשחק בו. הוא עדיין ירצה להיות הכוכב.
הניקס תקעו את עצמם עם כרמלו... היה יכול להתאים להם לבנות קבוצה סביב דוראנט
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שדוראנט הולך ל- OKC. קוואי יושב בדיוק על העמדה שלו. דוראנט לא רוצה לשחק 4 וקוואי לא יכול לשחק 2, בטח שלא לאורך זמן. לדעתי, אם דוראנט עושב, הוא יחפש גדול יותר לשחק בו. הוא עדיין ירצה להיות הכוכב.
כרמלו ודוראנט יכול לעבוד מצויין ביחד. כרמלו בשלב הזה של הקריירה שלו הוא יותר 4 מ- 3. פורזינגיס יכול לשחק 5 בקונסטלציה הזו. הניקס גם יצטרכו להשיג רכז נורמלי בשביל שזה יעבוד.
בקיצור, זה אפשרי תיאורטית, אבל הסיכוי שזה יקרה אפסי.
שמואל1 כתב:זה יכול להיות משעשע אם בלאט יחתום בניקס ואז דוראנט יגיע...
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זה יכול להיות משעשע אם בלאט יחתום בניקס ואז דוראנט יגיע...
בלאט לא יחתום בניקס, אבל דוראנט לא נראה לי כמו מישהו שמאוד אכפת לו מי המאמן. אני לא חושב שזה יזיז לו ככה או ככה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני לא רואה מצב שדוראנט הולך ל- OKC. קוואי יושב בדיוק על העמדה שלו. דוראנט לא רוצה לשחק 4 וקוואי לא יכול לשחק 2, בטח שלא לאורך זמן. לדעתי, אם דוראנט עושב, הוא יחפש גדול יותר לשחק בו. הוא עדיין ירצה להיות הכוכב.
כרמלו ודוראנט יכול לעבוד מצויין ביחד. כרמלו בשלב הזה של הקריירה שלו הוא יותר 4 מ- 3. פורזינגיס יכול לשחק 5 בקונסטלציה הזו. הניקס גם יצטרכו להשיג רכז נורמלי בשביל שזה יעבוד.
בקיצור, זה אפשרי תיאורטית, אבל הסיכוי שזה יקרה אפסי.
שחף כתב:אני מאחל לבלאט המון בהצלחה, אבל כמו שזה נראה כרגע ההחלטה של קליבלנד לפטר אותו הייתה החלטה נכונה(זה משהו שאמרתי גם אחרי שעשו את זה). ההבדל בין ההתקפה שלהם להתקפה בשנה שעברה נראה הבדל של שמיים בארץ. יש תרגילים, יש תנועה של הכדור, הרול פליירס מעורבים יותר וגם מפעילים אותם טוב יותר .בשנה שעברה זה היה לברון וקיירי מקפיצים וכל השאר מסתכלים, כולל לאב שבלאט משום מה חשב שהוא איזה תואם דייויד בלו. ובעיקר לברון, לאב וקיירי נראים רעננים יותר.
שחף כתב:אני מאחל לבלאט המון בהצלחה, אבל כמו שזה נראה כרגע ההחלטה של קליבלנד לפטר אותו הייתה החלטה נכונה(זה משהו שאמרתי גם אחרי שעשו את זה). ההבדל בין ההתקפה שלהם להתקפה בשנה שעברה נראה הבדל של שמיים בארץ. יש תרגילים, יש תנועה של הכדור, הרול פליירס מעורבים יותר וגם מפעילים אותם טוב יותר .בשנה שעברה זה היה לברון וקיירי מקפיצים וכל השאר מסתכלים, כולל לאב שבלאט משום מה חשב שהוא איזה תואם דייויד בלו. ובעיקר לברון, לאב וקיירי נראים רעננים יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים