המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אבי אבן ימונה למאמן ראשי. מרגיש בשל.
יודע מה? זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות למועדון הזה.
אשמח יותר מאם נזכה בשתי אליפויות אירופה ברצף+ אבוקסיס ימות מסרטן ביצים.
האמת שזה ברצינות משהו שהייתי רוצה שיקרה. הוא בשר מבשרה של ההנהלה, אולי זה יפתח לאוהדים את העיניים סוף סוף.
ואם לא, אז נדע שהכול כבר אבוד. ברור שזה לא באמת יקרה, אבל עדיין.
אני מוכן, בשיא הרצינות, לוותר על האליפות של 2014, ורק שההנהלה הזו תוחלף. אחרת זו פשוט תהיה האליפות האחרונה.
Adam כתב:מישהו מפרסם בטוויטר שמכבי עוקבת אחרי אוסטין דיי.
https://twitter.com/MosesB1
בנוסף הוא גם פרסם לפני כשבועיים שמכבי עוקבת אחרי אלכס קירק.
לא מכיר את הבחור. אני חושב שהוא ישראלי. אין לי מושג מה רמת האמינות שלו.
Adam כתב:לא יודע עד כמה אלכס קירק יתאים לרוטציה של מכבי כמחליף לזירבס. מדובר בשחקן עם יד רכה, אך כבד מאוד. אני דווקא חושב שבמידה וזירבס אכן סגור אצלנו, צריך מישהו קפיצי שיהווה מחליף.
בחזרה לאוסטין דיי.. הלוואי וזה נכון. למרות שאיני יודע אם הוא יסכים לבוא כמחליף למילר.
felix_r כתב:Adam כתב:לא יודע עד כמה אלכס קירק יתאים לרוטציה של מכבי כמחליף לזירבס. מדובר בשחקן עם יד רכה, אך כבד מאוד. אני דווקא חושב שבמידה וזירבס אכן סגור אצלנו, צריך מישהו קפיצי שיהווה מחליף.
בחזרה לאוסטין דיי.. הלוואי וזה נכון. למרות שאיני יודע אם הוא יסכים לבוא כמחליף למילר.
על פי המידע שיש לי, למילר יש סעיף הליכה ל NBA. הוא ישחק במכבי רק אם עד תאריך מסוים לא יקבל חוזה ב NBA. ככה שאולי מכבי עוקבת אחרי אוסטין דיי כאופציה למקרה שמילר לא יגיע.
MTA2311 כתב:רעיון יותר טוב זה שהמאמן יבחר את העוזר שלו
my man כתב:MTA2311 כתב:רעיון יותר טוב זה שהמאמן יבחר את העוזר שלו
כן אבל ככל שעובר הזמן זה מראה שאו טבק או ארז יהיו המאמנים וככל הנראה הם מעורים בנעשה...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:רעיון יותר טוב זה שהמאמן יבחר את העוזר שלו
כן אבל ככל שעובר הזמן זה מראה שאו טבק או ארז יהיו המאמנים וככל הנראה הם מעורים בנעשה...
אני כנראה הראשון שאמר שטבק פה בשביל להישאר, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי. אתה חושב שטבק יודע מי זה רמי הדר בכלל? אתה חושב שמישהו מתעניין בדעתו?
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:רעיון יותר טוב זה שהמאמן יבחר את העוזר שלו
אני כנראה הראשון שאמר שטבק פה בשביל להישאר, אבל זה לא סותר את מה שאמרתי. אתה חושב שטבק יודע מי זה רמי הדר בכלל? אתה חושב שמישהו מתעניין בדעתו?
כמו גודס- אם הוא יישאר ויסכים או לחלופין ארז גם מסכים לכל מה שההנהלה עושה אז גם אם ינחיתו עליהם את כל הצוות וכל הסגל זו אשמתם בדיוק כמו שזו תהיה אשמת ההנהלה..
ועם זאת אני אומר- גם גודס גם טבק וגם ארז מאמנים חלשים לדעתי...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:רעיון יותר טוב זה שהמאמן יבחר את העוזר שלו
כמו גודס- אם הוא יישאר ויסכים או לחלופין ארז גם מסכים לכל מה שההנהלה עושה אז גם אם ינחיתו עליהם את כל הצוות וכל הסגל זו אשמתם בדיוק כמו שזו תהיה אשמת ההנהלה..
ועם זאת אני אומר- גם גודס גם טבק וגם ארז מאמנים חלשים לדעתי...
חחחחח אורי אין לי מושג איך מה שאתה אומר סותר את הדברים שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים