04 מאי 2016, 23:33
jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
הרי כולנו חווים תקלות ואכזבות במהלך הטיולים, והשאלה היא איך מצליחים to bounce back.
בגלל זה, אני מכוון וממליץ על נסיעות בטוחות יותר מבחינת כמות התקלות והאכזבות הפוטנציאליות, ותסכימי איתי שלהחליף 3 רכבות,
זה וואחד פוטנציאל גדול לתקלה (או לאכזבה מהמקום, שאצלכם לא היה רלוונטי, כי כבר הכרתם אותו לפני).
04 מאי 2016, 23:42
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
הרי כולנו חווים תקלות ואכזבות במהלך הטיולים, והשאלה היא איך מצליחים to bounce back.
בגלל זה, אני מכוון וממליץ על נסיעות בטוחות יותר מבחינת כמות התקלות והאכזבות הפוטנציאליות, ותסכימי איתי שלהחליף 3 רכבות,
זה וואחד פוטנציאל גדול לתקלה (או לאכזבה מהמקום, שאצלכם לא היה רלוונטי, כי כבר הכרתם אותו לפני).
ברור, אבל לפעמים זה שווה את זה
אני לא מאמינה בלהתפשר לטובת נוחות
04 מאי 2016, 23:47
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
אפשר להבין למה את מרגישה בבית בגרמניה
04 מאי 2016, 23:55
MTA2311 כתב:בוא נחשוב על אפליקציה חדשנית בתחום.
אתה תכתוב קצת קוד, תביא את הידע המקצועי בתחום הטיולים, תשווק ותמכור ואני אכין לך חזה עוף פעם ביום.
04 מאי 2016, 23:58
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
08 מאי 2016, 00:33
08 מאי 2016, 01:01
MTA2311 כתב:https://www.airbnb.com/rooms/4455768?checkin=06%2F10%2F2016&checkout=06%2F16%2F2016&guests=3&s=HvXaCiZo
יוני מה אתה אומר על המיקום?
08 מאי 2016, 01:11
08 מאי 2016, 11:11
08 מאי 2016, 11:15
jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
08 מאי 2016, 11:21
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
האמת היא שהלקח הכי גדול שלמדתי מהטיולים שלי זה פשוט לא לנסות לחסוך בשוליים. מי שעושה טיולים קצרים פשוט צריך לוותר על הרעיון של לנסוך לחסוך כמה שקלים פה ושם. לדוגמא, אם אתה נוסע ל-7 ימים, עדיך לשים עוד 50 דולר ללילה על מלון (או דירה) מאשר להיתקע במקום מרוחק או מעופש שיעלה לך זמן והנאה.
הזמן הוא הדבר הכי יקר בטיולים וממש לא שווה לקחת סיכונים או לגור במקומות רחוקים בשביל לחסוך כמה יורואים. כמעט תמיד הזול יוצא בסופו של דבר הרבה יותר יקר.
08 מאי 2016, 11:26
my man כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
האמת היא שהלקח הכי גדול שלמדתי מהטיולים שלי זה פשוט לא לנסות לחסוך בשוליים. מי שעושה טיולים קצרים פשוט צריך לוותר על הרעיון של לנסוך לחסוך כמה שקלים פה ושם. לדוגמא, אם אתה נוסע ל-7 ימים, עדיך לשים עוד 50 דולר ללילה על מלון (או דירה) מאשר להיתקע במקום מרוחק או מעופש שיעלה לך זמן והנאה.
הזמן הוא הדבר הכי יקר בטיולים וממש לא שווה לקחת סיכונים או לגור במקומות רחוקים בשביל לחסוך כמה יורואים. כמעט תמיד הזול יוצא בסופו של דבר הרבה יותר יקר.
#הג'וניורים
08 מאי 2016, 11:33
my man כתב:#הג'וניורים
08 מאי 2016, 14:27
roy1000 כתב:למישהו יש המלצות למשהו מעניין באתונה מעבר לדברים הרגילים? משהו כיפי לילדים?
08 מאי 2016, 14:31
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין ספק שזה נכון. אני פשוט אומר שלאדם לא מנוסה יש פחות כלים להתמודד עם תקלות, וגם בדר"כ יש לו פחות
טולרנטיות לאכזבות.
08 מאי 2016, 16:09
jol9 כתב:roy1000 כתב:למישהו יש המלצות למשהו מעניין באתונה מעבר לדברים הרגילים? משהו כיפי לילדים?
לא יכול לעזור עם זה...
אני כן יכול להגיד שאחד החלומות שלי זה להגיע למיקונוס או לסנטוריני לחופשת סתלבט.
יכול להיות ששווה לכם לחשוב על זה אם אתם באיזור.
08 מאי 2016, 17:25
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:למישהו יש המלצות למשהו מעניין באתונה מעבר לדברים הרגילים? משהו כיפי לילדים?
לא יכול לעזור עם זה...
אני כן יכול להגיד שאחד החלומות שלי זה להגיע למיקונוס או לסנטוריני לחופשת סתלבט.
יכול להיות ששווה לכם לחשוב על זה אם אתם באיזור.
אנחנו לא אנשים של חופשות בטן-גב. אישתי אומרת שצריך להראות לילדה את אירופה לפני שלא ניתן יהיה לסוע יותר...
האמת, בתור מומחה AIRBNB, מה אתה אומר על המקום הזה? https://www.airbnb.com/rooms/12645042?e ... 59b5dc2ffb
אין עדיין מבקרים, אבל בת'כלס כל המקומות האחרים שרצינו דחו אותנו כי לא היו מוכנים לילדים.
08 מאי 2016, 17:46
jol9 כתב:תראה, דירה בלי ביקורות זה סיכון. מצד אחד יכול להיות שהכל כמו בתמונות, וגם המחיר יחסית טוב ואז הרווחתם, ומצד שני יכול להיות שזה
לא ממש קשור ואז נדפקתם.
זה מאוד תלוי בכם. אם אתם קלילים ולא נוטים להתקפי היסטריה כשמשהו לא מסתדר, אז אולי שווה לכם ללכת על זה.
לא הסתכלתי על המיקום כי אני לא מכיר את אתונה, אבל הדירה נראית ממש אחלה על פי התמונות...
08 מאי 2016, 18:18
roy1000 כתב:jol9 כתב:תראה, דירה בלי ביקורות זה סיכון. מצד אחד יכול להיות שהכל כמו בתמונות, וגם המחיר יחסית טוב ואז הרווחתם, ומצד שני יכול להיות שזה
לא ממש קשור ואז נדפקתם.
זה מאוד תלוי בכם. אם אתם קלילים ולא נוטים להתקפי היסטריה כשמשהו לא מסתדר, אז אולי שווה לכם ללכת על זה.
לא הסתכלתי על המיקום כי אני לא מכיר את אתונה, אבל הדירה נראית ממש אחלה על פי התמונות...
המיקום מושלם למה שרצינו, ככה שזה בסדר. לגבי המחיר - זה מחיר שוק פחות או יותר לדירה של שני חדרים במיקום הזה, אפילו קצת גבוה.
הבעיה היא כמובן שאין ביקורות כי הדירה עברה שיפוץ ואנחנו הראשונים שנהיה שם.
ניסינו איזה 4 דירות אחרות לפני וכולם דחו אותנו כי לא מוכנים לילדים.
זה פעם ראשונה שאני מנסה AIRBNB. השאלה היא אם אתה רואה איזה סימני אזהרה בדבר הזה (חוץ מהיעדר הביקורות)? אולי משהו שפיספסתי?
08 מאי 2016, 22:46