כספי סגר במכבי - יגיע בינואר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כספי סגר במכבי - יגיע בינואר

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2011, 17:09

מישה,
כשאתה מביא שחקן שאתה לא נחוץ לו בצורה בהולה באמצע העונה, אתה לוקח סיכון לא קטן.
כמו שאתה כבר יודע שכדורסל זה לא משחק פלייסטישן, אז להוסיף שחקן עלול לגרום לאיבוד שחקנים אחרים, עלול לגרום לערעור כל האיזון הקבוצתי העדין שכבר נוצר, בטח אם נוסיף לעניין את העובדה שכספי הוא לא השחקן הכי קבוצתי שאני מכירה.

להוסיף שחקן מרכזי בינואר זה סיכון לא קטן, סיכון ששווה לקחת בשביל אמארה או דוראנט, אבל אני לא בטוחה שהוא שווה בשביל כספי שגם ככה לא ישנה מול תותחי העל האחרים שיבואו ולכן נראה לי מיותר.

מכיוון שזה כבר נעשה אז נותר לי רק לקוות שאני אתבדה ושמכבי אכן תהיה קבוצה טובה יותר עם כספי מאשר כיום (בדגש על קבוצה).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 15 נובמבר 2011, 17:13

JasonWilliams12 כתב:
6 לב צהוב כתב:
roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.

ומה תעשה שנה הבאה ? כספי עדיף על סמית אבל חבל לחפש שוב שנה הבאה שחקן לעמדה 3 לדעתי עוד לא ראינו ממנו מספיק השנה .

אני חושב שראינו מספיק
שחקן שלא עושה שום דבר מועיל (כמו וישנייבסקי) חוץ מקליעה שגם בזה הוא לא כל כך טוב

לא ידוע מה אתה ראית אבל זה לא מה שאני ראיתי. הוא נותן לך עוד דברים חוץ מקליעה כמו שמירה, רבאונד, מוסר טוב, קורא את המשחק לא רע ולא כופה את עצמו. אין שום קשר בינו לבין ויז.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 15 נובמבר 2011, 17:19

חנו'ש, נכון שיש סיכון אבל אני עדיין חושב שזה סיכון ששווה לקחת. שחקנים אירופאים שחזרו לאירופה נכנסו לעניינים די טוב השנה ואני לא חושב שכספי ינסה לקחת הרבה על עצמו והוא לא מגיע כדי להציל את המולדת.
הוא מגיע לקבוצה שמתחברת ורצה טוב, ועם מאמן דומיננטי שיעמיד אותו במקום במקרה הצורך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 15 נובמבר 2011, 17:20

כן אתה צודק זה ירידה חזקה מדי בשבילו אבל הוא עדיין שחקן בינוני וחד גוני שרוב הדברים שהוא עושה זה זריקה לסל זה יותר מדי צפוי
תעשה חצי צעד תנסה להוציא עבירות תעבור את השומר שלך ותזרוק לא על הפרצוץ של השומר כמו שקאמינגס עשה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי misha » 15 נובמבר 2011, 17:26

JasonWilliams12 כתב:כן אתה צודק זה ירידה חזקה מדי בשבילו אבל הוא עדיין שחקן בינוני וחד גוני שרוב הדברים שהוא עושה זה זריקה לסל זה יותר מדי צפוי
תעשה חצי צעד תנסה להוציא עבירות תעבור את השומר שלך ותזרוק לא על הפרצוץ של השומר כמו שקאמינגס עשה

אז זהו, שהוא לא שחקן חד גוני. דבר ראשון, גם כשהוא לא קולע הוא עדיין תורם באספקטים אחרים של המשחק. וגם ראינו מול ריאל מדריד שהוא גם יודע לקחת צד או שניים פנימה לקלוע בדרכים אחרות. נכון, הוא צריך לעשות אז יותר ואני בטוח שבלאט עובד איתו על זה, אבל בינתיים הוא בסדר גמור.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2011, 17:28

misha כתב:הוא מגיע לקבוצה שמתחברת ורצה טוב, ועם מאמן דומיננטי שיעמיד אותו במקום במקרה הצורך.

בדיוק בגלל זה אני חוששת, בגלל שמכבי כבר רצה ומחוברת היטב.

אותי רק מעניין לדעת שמכבי כקבוצה אכן תהיה טובה יותר איתו מאשר שהיא היום בלעדיו, ובזה אני לא לגמרי בטוחה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 נובמבר 2011, 17:30

שכרו של כספי לפי ערוץ הספורט - 35 אלף דולר לחודש. לא נורא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 15 נובמבר 2011, 17:44

misha כתב:
JasonWilliams12 כתב:כן אתה צודק זה ירידה חזקה מדי בשבילו אבל הוא עדיין שחקן בינוני וחד גוני שרוב הדברים שהוא עושה זה זריקה לסל זה יותר מדי צפוי

אז זהו, שהוא לא שחקן חד גוני. דבר ראשון, גם כשהוא לא קולע הוא עדיין תורם באספקטים אחרים של המשחק. וגם ראינו מול ריאל מדריד שהוא גם יודע לקחת צד או שניים פנימה לקלוע בדרכים אחרות. נכון, הוא צריך לעשות אז יותר ואני בטוח שבלאט עובד איתו על זה, אבל בינתיים הוא בסדר גמור.

שחקן שזורק ב80% מהפעמים שהכדור אצלו ל3 מבחינתי הוא חד גוני מדי פעם הוא מוסר לשחורצי לא עושה אותו בסדר גמור
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי misha » 15 נובמבר 2011, 17:48

JasonWilliams12 כתב:
misha כתב:

שחקן שזורק ב80% מהפעמים שהכדור אצלו ל3 מבחינתי הוא חד גוני מדי פעם הוא מוסר לשחורצי לא עושה אותו בסדר גמור

זה לא ממש נכון. עד עכשיו הוא לוקח רק 3 שלשות למשחק ביורוליג שזה סביר לגמרי. אם אתה לא רואה שהוא תורם גם בדברים אחרים אז חבל על הזמן של שנינו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי where is the love? » 15 נובמבר 2011, 18:42

אני בדיעה של חנוש שלדעתי זה יכול להזיק, אבל נקווה לטוב....

ושוב אני שואל, אני גם חושב שהאופי של כספי לא טוב, אבל יש דוגמאת לכך? אני זוכר כמובן את הסיפור עם אבא שלו, אבל איך אפשר להיות בטוחים שהוא יעשה שוב פוזות?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 נובמבר 2011, 19:19

גם אני מהחוששים. רק אפשר לדמיין מה יקרה שיבקשו ממנו לשבת על הספסל רחמנא לצלן.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2011, 19:22

לדעתי, שימעון לקח את כספי כי הוא חשש לגורל האליפות בארץ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2011, 19:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:כספי מביא אתלטיות, הגנה, ריבאונד וקליעה בעמדה 3 שחסר מאוד למכבי. בהחלט אפשר לשקול לשחרר את סמית' בינואר.

אני לא בטוח שבלאט יעלה את כספי בחמישייה כ"כ מהר, אם בכלל. נראה שהוא מאוד אוהב את סמית', ורק אם סמית' ייכנס לתקופה חלשה ארוכה, הוא יעלה את כספי במקומו.

שלושה שחקנים שבת'כלס יכולים לשחק רק בעמדה 3 זה יותר מדי. חייבים לשחרר את הלחץ ולייבש את פניני זה לא נראה לי פתרון. כספי יפתח בחמיישיה די מהר. הוא פשוט שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.

חכה קצת עם זה.
כספי יגיע רק באיזור ינואר. עד אז לסמית' יש עוד זמן להראות עוד כל מיני דברים שהוא יודע לעשות.
סמית' יכול גם לשחק בעמדה 2 וגם קצת פניני, למרות שזה לא אידיאלי.

בכל מקרה, כמו שאמרו כאן, צריך לדעת לתת יחס מכובד לשחקנים, וסמית' נראה אחלה בן אדם. אבל בסוף, מי שיהיה טוב יישחק, ולא משנה אם הוא ישראלי
או זר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 15 נובמבר 2011, 19:32

אני דורש את כספי בחזרה!!!!!
kubachrick

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 נובמבר 2011, 19:49

6 לב צהוב כתב:

ומה תעשה שנה הבאה ? כספי עדיף על סמית אבל חבל לחפש שוב שנה הבאה שחקן לעמדה 3 לדעתי עוד לא ראינו ממנו מספיק השנה .

והאם כבר עכשיו אפשר לקבוע שסמית' יתאים כאן לשנה הבאה?
בנתיים הוא די מאכזב ונראה שאם או בלי קשר לכספי, מכבי תצטרך להביא זר חדש לעמדה מס ' 3 בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 15 נובמבר 2011, 19:54

חביב אורנג'ד כתב:
6 לב צהוב כתב:

בנתיים הוא די מאכזב ונראה שאם או בלי קשר לכספי, מכבי תצטרך להביא זר חדש לעמדה מס ' 3 בעונה הבאה.

העונה רק נפתחה איך אתם ישר מסיקים מסקנות שהוא לא מתאים ? להזכיר לכם גם פארגו שנה שעברה הפציץ בשלבים מאוחרים,תנו לו זמן.
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2011, 20:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

אני לא בטוח שבלאט יעלה את כספי בחמישייה כ"כ מהר, אם בכלל. נראה שהוא מאוד אוהב את סמית', ורק אם סמית' ייכנס לתקופה חלשה ארוכה, הוא יעלה את כספי במקומו.

שלושה שחקנים שבת'כלס יכולים לשחק רק בעמדה 3 זה יותר מדי. חייבים לשחרר את הלחץ ולייבש את פניני זה לא נראה לי פתרון. כספי יפתח בחמיישיה די מהר. הוא פשוט שחקן הרבה יותר טוב מסמית'.

כמו שציינתי קודם, כספי לא שיחק כדורסל תקופה מאוד ארוכה (מאז סיום העונה שעברה) וכולנו ראינו עם לאנגפורד כמה זמן לוקח וכמה זה קשה לחזור לכושר אחרי תקופה כזו ארוכה בלי לשחק, כך שאם אוחיון עדיין פותח בחמישייה על חשבון לאנגפורד גם סמית' יפתח בחמישייה על חשבון כספי תקופה ארוכה אחרי שכספי יגיע.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 נובמבר 2011, 20:13

6 לב צהוב כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
6 לב צהוב כתב:

העונה רק נפתחה איך אתם ישר מסיקים מסקנות שהוא לא מתאים ? להזכיר לכם גם פארגו שנה שעברה הפציץ בשלבים מאוחרים,תנו לו זמן.

עם כל הכבוד, אנחנו נמצאים בתום הסיבוב הראשון של שלב הבתים, וברמות בהן מכבי משחקת, זה מספיק זמן בכדי להבין לאן נושבת הרוח.
סמית' שיחק עם מכבי קרוב ל 15 משחקים רשמיים וברובם הוא היה די פושר. אני חושב שזה ברור מעל לכל צל של ספק, שלא מדובר כאן בכוכב או בשחקן שהוא מהטובים ביותר באירופה לעמדתו.
האם אתה באמת חושב ששחקן כזה יהפוך פתאום באמצע הקריירה לשחקן השייך לטופ האירופי?

בכלל, כשרון ויכולת הם דברים שקל לזהות ולהבחין בהם בשלב מוקדם, גם אם הם אינם ממוצאים עד תום. האם באמת ראינו מסמית' איזשהו זיק של יכולת שמעיד שמדובר כאן בשחקן שכדאי לשמור לעוד עונה?

האנלוגיה לפארגו היא כמובן אינה רלונטית, שהרי פארגו הגיע לכאן כשחקן צעיר לפני פריצה ואילו סמית' הוא כבר שחקן די מנוסה (שכבר עבר ביורוליג) וממש לא ילד. להתקדם רחוק יותר מהמקום בו הוא נמצא, זה דבר שכנראה כבר לא יקרה.
צריכים כמובן להזכיר שפארגו הוא שחקן שנחן ביוכלת אישית יוצאת דופן ואתלטיות פנומנלית, דברים שבהם סמית' אינו נחן.

אולי אי-אפשר לקבוע באופן חד משמעי שהוא לא מתאים, אבל בהחלט ניתן לקבוע שעד כה הוא לא מספיק טוב.
אני גם לא מבין איך כן ניתן לקבוע כבר עכשיו שהוא יתאים לעונה הבאה, במיוחד לאור מה שראינו ממנו עד כה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 15 נובמבר 2011, 20:20

עכשיו כבר הודעה רשמית של מכבי
http://maccabi.co.il/News.asp?id=3257
תמונה
refael

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 נובמבר 2011, 20:23

כן, דווקא זיק ראיתי ממנו. מול ריאל הוא היה מצויין וזו הקבוצה הכי חזקה שנפגוש הרבה זמן.

זה נכון שהוא לא הכי מוכשר התקפית , לא מבריק, אין לו מהלכים גדולים, אין לו פינס והוא לא כוכב, אבל מי אמר שבלאט רצה כוכב בעמדה הזאת ?
לא לשכוח שלאנגפורד צריך להביא את הספרק בעמדה 2. יחד עם כוכב כמו פארמר בעמדה 1 לא ממש צריכים שחקן מבריק בהתקפה.

קבוצת כדורסל צריכה איזון בין כישרון אינדבדואלי לדבק קבוצתי, אתה לא יכול לשחק רק עם כוכבים. התקציב הוא לא אין סופי וצריך תמיד לעשות פשרות.
יחסית ל 400 אלף שהוא מקבל הוא עושה בהחלט עבודה יפה. מה יקרה בעונה הבאה אף אחד לא יודע כי יש כמה שחקנים שעתידם לא ברור, בטח פארמר, אבל גם לאנגפורד או סופו. כל עוד זה לא ברור אין טעם להתעסק בכל הדבר הזה כבר מהיום.

בקיץ הבא נהיה הרבה יותר חכמים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר