המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא מזהה אותך
MTA2311 כתב:
אז כן. הטכניון זה לא בשבילי.
MTA2311 כתב:
my man כתב:yanay21 כתב:אנחנו יכולים לעשות תמונת פורום של כולנו בחצאיות טוטו ורודות, וזה עדיין לא משתווה לתחמושת שהקבוצה שלנו מספקת כבר שנתיים.
חחחחחחחחחחחעשינו כזה סרטון בתנועת נוער שלנו בשכונה...עד היום שבא לי לצחוק בלי קשר לכלום אני רואה את זה...
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
יש שם אספקה איכותית של ירוק דווקא
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
יש שם אספקה איכותית של ירוק דווקא
אמיתי?
jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
ביננו, איזה סיכוי יש לך מול הדפ"רים הכוסונים בבין תחומי? בטכניון היית יכול להיות ראש לייצורים, ולזכות בכל יצורה שהיית רוצה...
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
ביננו, איזה סיכוי יש לך מול הדפ"רים הכוסונים בבין תחומי? בטכניון היית יכול להיות ראש לייצורים, ולזכות בכל יצורה שהיית רוצה...
אדם שהיה איש מודיעין כל כך הרבה זמן כבר לא יכול בלי להיות מוקף בייצורים
jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
הדבר הכי מכוער בבינתחומי הוא בערך 7 דרגות מעל הכוסית של הטכניון.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
הדבר הכי מכוער בבינתחומי הוא בערך 7 דרגות מעל הכוסית של הטכניון.
גם התחרות יותר קשה... אתה לא תהיה מוקף בכאלה שם
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:אור, דווקא נשמע לי כמו מקום שאתה יכול להצליח בו לא רע...
אדם שהיה איש מודיעין כל כך הרבה זמן כבר לא יכול בלי להיות מוקף בייצורים
פוטרתי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים