המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:באסה, הגיע לספרס להגיע לסדרה מול גולדן סטייט
MTA2311 כתב:הלחישה ללברון אז לא עבדה
אחדשיודע כתב:מיאמי ניצחה 91:103 את טורונטו, השוותה את הסדרה ל-3:3 והעבירה את ההכרעה למשחק 7 בטורונטו (יום ראשון ב-22:30, מתנגש עם הסיום של גמר היורוליג).
במיאמי - דראגיץ' עם 30 נק', 7 רב' ו-4 אס', ו-ווייד עם 22 נק', 6 רב' ו-5 אס'. בטורונטו - לאורי עם 36 נק' ודרוזן עם 23 נק'.
דנג ממיאמי (2 נק' ב-40 דק') וקארול מטורונטו (5 נק' ב-25 דק') שיחקו על אף הפציעות מהמשחק הקודם.
לעומתם, ווייטסייד ממיאמי ו-ואלנצ'יונאס מטורונטו לא שותפו גם הפעם ולא אמורים לקבל דקות במשחק 7.
גם מיאמי וגם טורונטו הגיעו ל-7 משחקים בסיבוב הראשון, כך שהיריבה של קליבלנד בגמר המזרח תגיע אחרי מסע ארוך של 14 משחקים בחודש - 6 משחקים יותר מקליבלנד באותו טווח זמן.
שמואל1 כתב:אם זה יקרה, לדעתי בפעם הראשונה בהיסטוריה קבוצה תגיע לגמר ה- NBA בלתי מנוצחת.
אחדשיודע כתב:ומה הסיכוי לדעתך שקליבלנד תיקח אליפות? מעניין לשמוע.
חוץ מזה, עד שהאליפות תוכרע, רוב המשרות אמורות להיסגר.
אחדשיודע כתב:עזוב שטויות. אחוזים - מה הסיכוי לדעתך של קליבלנד לנצח את גולדן סטייט לדוגמא בסדרה? על מי אתה מהמר?
כל מה שעשו עד עכשיו במזרח לא אומר כלום ושום דבר לגבי הגמר.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:עזוב שטויות. אחוזים - מה הסיכוי לדעתך של קליבלנד לנצח את גולדן סטייט לדוגמא בסדרה? על מי אתה מהמר?
כל מה שעשו עד עכשיו במזרח לא אומר כלום ושום דבר לגבי הגמר.
נכון, המזרח חלש אבל לעשות פעמיים סוויפ בפלייאוף זה קשה מאוד גם מול קבוצות לא גדולות.
לדעתי כרגע הסיכויים הם 60-40 לטובת הווריורס (בתחילת הפלייאוף זה היה משהו כמו 90-10), אבל הכל תלוי איך תתפתח הסדרה שלהם נגד OKC.
yanay21 כתב:הרי בשנה שעברה הם הראו שבהנחה והולכים להרכב ממש ממש נמוך והגנתי, אפשר להאט את הווריורס. והדבר היחיד שדפק אותם בשלושת המשחקים הראשונים אלו לא ההתאמות של הווריורס, אלא פשוט העייפות של השחקנים, כי לא הייתה רוטציה. לא במקרה הווריורס תמיד דפקו ריצה בדקות המכריעות. ושוב, דווקא בגלל המזרח החלש, לברון יגיע רענן(ובשנה שעברה התמודד עם כל מיני עוויתות בגב בפלייאוף), והוא ידע שמה שהוא צריך זה לתת את סדרת חייו, למשך ארבעה משחקים לפחות. זה מאוד תלוי באיך הוא יגיע מנטלית.
בגדול, אני מאמין שהסדרה הזו תלויה הרבה בכמה זמן קווין לאב ישחק. כי קיירי אירווינג, למרות שהוא חור בהגנה, יכול להיות פלוס בסה"כ, כי הוא סקורר אדיר, יכול לעייף את השומר שלו, שכנראה יהיה סטף, ובמשחק הראשון של הגמר האחרון דווקא שמר די בסדר, למרות הפציעה. קווין לאב הוא בור בהגנה, ושחקן התקפה לא יוצא דופן, למרות המספרים.
yanay21 כתב:האמת שהתכוונתי דווקא לראשונים, כשהקאבס היו טובים, ותמיד הייתה ריצה ברבע האחרון שכמעט דפקה להם את המשחק. היו ריצות כאלו גם באחרונים, אבל אז קר כבר עשתה התאמות, ולפי איך שזה נראה(לא ראיתי את כל האחרונים במלואם), הם היו נראים שבורים בשלב הרבה יותר מוקדם.
יכול להיות שהם משחקים בסגנון הזה כרגע, מול קבוצות שפשוט נחותות מהם התקפית(והגנתית, ובעומק, ובכל מובן בעצם).
אם הם ינסו לשחק איתם התקפי, אז כמו שאתה אומר, הסיכוי פה קלוש. הווריורס הם קבוצה היסטורית מבחינה התקפית, כדי להתחרות איתם בהתקפה, הווריורס צריכים לפשל, אי אפשר להכריע אותם. בעיניי, האב טיפוס לניצחון עליהם, צריך להיות הניצחון של הספרס בעונה הסדירה.