המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:זו פשוט שערורייה. לא אכפת לי כל המשחקים במו"מ, זו פוליטיקה. ואין לי בעיה עם זה שליברמן הצטרף לקואליציה, אבל כשר בטחון?
roy1000 כתב:אורלי לוי פורשת מישראל ביתנו ותישאר באופוזיציה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............
אפשר היה לקחת חכי"ם מהגן של הבת שלי ולהגיע לאנשים יותר בוגרים ורציניים. כל הכנסת הזו היא פשוט בושה. חבורה של אנשים תת-רמה שמנהלים את המדינה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:זו פשוט שערורייה. לא אכפת לי כל המשחקים במו"מ, זו פוליטיקה. ואין לי בעיה עם זה שליברמן הצטרף לקואליציה, אבל כשר בטחון?
מה זה משנה? במילא ביבי מקבל את ההחלטות הביטחוניות. זה כבוד ותו לא.
Holiday_Armadillo כתב:ומכל הסאגה הזאת יצא שליברמן ויתר על ברית הזוגיות וגיוס החרדים בשביל עונש מוות שבחיים לא יעבור
בראבו לכל הפוליטיקה הישראלית
jol9 כתב:זה לא נכון.
שר ביטחון קובע המון דברים.
בדברים הגדולים זה באמת לא וואן מן שואו.
בכל אופן אני די בטוח שהוא יעשה עבודה טובה
LIAV10 כתב:שוב אני שואל, לא רצית להצביע לו?
jol9 כתב:מהלך תמוה מאוד...
אני חושב שזה בגלל שהיא לא קיבלה תפקיד של שרה...
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה לא נכון.
שר ביטחון קובע המון דברים.
בדברים הגדולים זה באמת לא וואן מן שואו.
בכל אופן אני די בטוח שהוא יעשה עבודה טובה
הצחקת אותי. מדינת ישראל זה לחלוטין one man show. בטח שהיום ועם הקואליציה הנוכחית. אולי שרה תקבל החלטות. ליברמן בטח שלא.
MTA2311 כתב:רוי, ביבי לא מתעסק במיקרו.
אפילו אני בתפקידים שעברתי הרגשתי הבדל משמעותי מאוד בין תקופת ברק לתקופת בוגי. זה תפקיד עם הרבה מאוד כוח והשפעה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:רוי, ביבי לא מתעסק במיקרו.
אפילו אני בתפקידים שעברתי הרגשתי הבדל משמעותי מאוד בין תקופת ברק לתקופת בוגי. זה תפקיד עם הרבה מאוד כוח והשפעה.
ברמת המיקרו יש למשרד מנכ"ל שמטפל בעניינים השוטפים. מי שרוצה (כמו בוגי וברק) משפיע ומי שלא נותן למנכ"ל לנהל את המשרד (כמו בנט במשרד החינוך). אני ממש לא מתרגש מהמינוי הזה. אני לא חושב שלליברמן יש עניין לנהל את משרד הביטחון ברמת המיקרו (מעבר להתערבות נקודתית במכרזים). ברמת המקרו של תגובות צבאיות - את זה לדעתי ביבי ינהל פחות או יותר לבדו.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:רוי, ביבי לא מתעסק במיקרו.
ברמת המיקרו יש למשרד מנכ"ל שמטפל בעניינים השוטפים. מי שרוצה (כמו בוגי וברק) משפיע ומי שלא נותן למנכ"ל לנהל את המשרד (כמו בנט במשרד החינוך). אני ממש לא מתרגש מהמינוי הזה. אני לא חושב שלליברמן יש עניין לנהל את משרד הביטחון ברמת המיקרו (מעבר להתערבות נקודתית במכרזים). ברמת המקרו של תגובות צבאיות - את זה לדעתי ביבי ינהל פחות או יותר לבדו.
מקווה שאתה צודק.
אם הוא בא לעבוד המצב שלנו רע מאוד.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:רוי, ביבי לא מתעסק במיקרו.
מקווה שאתה צודק.
אם הוא בא לעבוד המצב שלנו רע מאוד.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אורלי לוי פורשת מישראל ביתנו ותישאר באופוזיציה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............
אפשר היה לקחת חכי"ם מהגן של הבת שלי ולהגיע לאנשים יותר בוגרים ורציניים. כל הכנסת הזו היא פשוט בושה. חבורה של אנשים תת-רמה שמנהלים את המדינה.
מהלך תמוה מאוד...
אני חושב שזה בגלל שהיא לא קיבלה תפקיד של שרה...
jol9 כתב:אני די בטוח שהוא בא לעבוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים