בארץ 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ 2

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2016, 07:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני די בטוח שהוא בא לעבוד.

כן. אין לי ספק שהוא ישב יום ולילה ללמוד את הפרטים הקטנים של משרד הביטחון. אני בטוח שזה מאוד מעניין אותו לעשות אז זה.

תתפלא...

אני מאוד לא אוהב את ההיטריה בתקשורת הישראלית לנוכח המינוי.
במיוחד אני לא אוהב את הרמיזות, כאילו ליברמן עובד בשביל מישהו או זה מעניין אותו או לא מעניין אותו....
הרי זה לא היה נאמר כלפי מישהו שנולד בארץ, גם אם מדובר במישהו כמו אורן חזן...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 08:22

jol9 כתב:תתפלא...

במיוחד אני לא אוהב את הרמיזות, כאילו ליברמן עובד בשביל מישהו או זה מעניין אותו או לא מעניין אותו....

גם אני חושב שההיסטריה מגוכחת. ליברמן לא יעשה שום דבר משוגע והמינוי שלו חסר משמעות לחלוטין. מדיניות הממשלה לא תשתנה במילימטר.

לגבי החלק השני - אני חושב שזה הרושם שליברמן יצר (במכוון) בעצמו. אין לזה שום קשר לזה שהוא לוא נולד בארץ. הוא בעצמו יצר וטיפח את התדמית של ה- Big boss' ולא של אחד שבא להתמקד בפרטים הקטנים ולעבוד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2016, 08:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תתפלא...

גם אני חושב שההיסטריה מגוכחת. ליברמן לא יעשה שום דבר משוגע והמינוי שלו חסר משמעות לחלוטין. מדיניות הממשלה לא תשתנה במילימטר.

לגבי החלק השני - אני חושב שזה הרושם שליברמן יצר (במכוון) בעצמו. אין לזה שום קשר לזה שהוא לוא נולד בארץ. הוא בעצמו יצר וטיפח את התדמית של ה- Big boss' ולא של אחד שבא להתמקד בפרטים הקטנים ולעבוד.

אני מדבר למשל על זה שדרוקר אומר שליברמן הוא הפוליטיקאי הכי מושחת בכנסת היום (לא מבין איך הוא לא מקבל תביעה על זה).
או כשאתה אומר שאתה לא יודע בשביל מי הוא עובד...

הכל רמיזות לזה שהוא איזשהו סוכן זר או מרגל.

דווקא במשרד החוץ, דיברו על שר מאוד יסודי ושקדן... לא יודע אם יש לנו דרך לשפוט, חוץ מעל פי המעשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 09:10

jol9 כתב:אני מדבר למשל על זה שדרוקר אומר שליברמן הוא הפוליטיקאי הכי מושחת בכנסת היום (לא מבין איך הוא לא מקבל תביעה על זה).
או כשאתה אומר שאתה לא יודע בשביל מי הוא עובד...

הכל רמיזות לזה שהוא איזשהו סוכן זר או מרגל.

דווקא במשרד החוץ, דיברו על שר מאוד יסודי ושקדן... לא יודע אם יש לנו דרך לשפוט, חוץ מעל פי המעשים.

יוני, בוא לא ניתמם. האיש קיבל מליונים על מליונים של דולרים בשנים האחרונות (וזה רק מה שגילו). אז כן, המשטרה לא הצליחה לגלות את מקור הכספים, אבל בוא לא נשחק כאילו לא היו דברים מעולם.

אני חושב שמי שמקבל מיליוני דולרים ממקורות עלומים בחו"ל דרך חברות של הבת שלו והנהג שלו וכו', הספקות לגביו הם טבעיים ולגיטימיים.

דני איילון אמר שליברמן לא היה מעורב בכלום.

כמו שאמרתי, חלק גדל מהתדמית הזו ליברמן טיפח בעצמו.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2016, 09:29

אז בוגי הולך הביתה....
על כמה מתערבים שבבחירות הבאות הוא וגדעון סער במפלגה חדשה ביחד?
מפלגת ה"מתוסכלי ביבי שהיו בטוחים שהם יכולים לצמוח תחתיו ועכשיו משוכנעים שהם יכולים לנצח אותו ובסוף ייכנסו כמו טטלע לממשלה שלו ויעשו כל מה שירצה" (אגב גם כחלון נכנס לקטגוריה )
שם קליט למפלגה לא?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 09:34

חנו'ש כתב:על כמה מתערבים שבבחירות הבאות הוא וגדעון סער במפלגה חדשה ביחד?

מי בדיוק יצביע להם? באמת שמיותר כל התהליך הזה של להקים מפלגות ובחירות וכו'.

כולנו צריכים לקבל את העובדה שביבי לא הולך לשום מקום ב- 10-12 שנים הבאות. בסביבות 2025-2028 תהיה אולי הזדמנות קלושה להחליף את השושלת ואני אומר את זה רק בגלל שאני לא בטוח שהמדינה תהיה מוכנה אז לקבל ראש ממשלה גיי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 20 מאי 2016, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2016, 09:43

אז ביומיים קיבלנו את ליברמן וגליק

ליאור קליין: כן...
אייל קיציס: שיהיה לנו בהצלחה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2016, 10:14

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:על כמה מתערבים שבבחירות הבאות הוא וגדעון סער במפלגה חדשה ביחד?

מי בדיוק יצביע להם? באמת שמיותר כל התהליך הזה של להקים מפלגות ובחירות וכו'.

כולנו צריכים לקבל את העובדה שביבי לא הולך לשום מקום ב- 10-12 שנים הבאות. בסביבות 2015-2018 תהיה אולי הזדמנות קלושה להחליף את השושלת ואני אומר את זה רק בגלל שאני לא בטוח שהמדינה תהיה מוכנה אז לקבל ראש ממשלה גיי.

אני לא חושב שביבי ירצה למשוך עוד הרבה. אולי אפילו לא מעבר לקדנציה הזאת.

לגבי החלק השני של מה שכתבת, זה קצת מריח לי לא נעים - שילוב של רכילות צהובה, הומופוביה ואנארכיזם.

ביבי נבחר בבחירות דמוקרטיות, פעם אחר פעם.
מה שמצחיק זה, שכל אלה שרצו שבוז'י יהיה ראש ממשלה, מזהירים היום מזה שנותנים לליברמן (שהוא חסר נסיון ולא אחראי כביכול)
להיות שר ביטחון, אבל לתת לנבעך חסר כריזמה ומנהיגות (וכל תבונה שהיא) כמו בוז'י להיות ראש ממשלה, זה לא חוסר אחריות, ועם זה אין בעיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 20 מאי 2016, 11:07

לא מבין מאיפה השמועה הזו שיאיר נתניהו גיי. לא שיש עם זה בעיה, אבל זה לא נכון. אלא אם התבדחת.

יוני, ביבי ירצה למשוך עוד הרבה ועוד איך. אני לא אומר את זה עכשיו בזלזול או בוז, אבל לביבי, גם לפי עדויות של אנשים שעבדו איתו והיו קרובים אליו(לא לשכוח שיש לו קריירה ארוכה מאוד), הוא רואה את עצמו כמעין צ'רצ'יל מודרני, מה שמסביר את הדגש היוצא דופן על איראן. חלק גדול מזה נובע מההשקפה של אבא שלו, שגם לו היו תחזיות די קודרות, בין אם בצדק או לא, קטונתי מלשפוט.
שלא לדבר על זה שבתור הנציג של האידיאולוגיה הממלכתית בליכוד, ככל שהוא רואה את המפלגה שלו מקצינה, ואפילו לא מבחינה אידיאולוגית, אלא פשוט בהתנהגות, הוא ירגיש צורך יותר עז להישאר. הוא לא מחפש כוח לשם כוח, הוא באמת מאמין שהוא חייב להיות שם, זו לא קריזה חולפת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 11:29

jol9 כתב:אני לא חושב שביבי ירצה למשוך עוד הרבה. אולי אפילו לא מעבר לקדנציה הזאת.

לגבי החלק השני של מה שכתבת, זה קצת מריח לי לא נעים - שילוב של רכילות צהובה, הומופוביה ואנארכיזם.

מה שמצחיק זה, שכל אלה שרצו שבוז'י יהיה ראש ממשלה, מזהירים היום מזה שנותנים לליברמן (שהוא חסר נסיון ולא אחראי כביכול)
להיות שר ביטחון, אבל לתת לנבעך חסר כריזמה ומנהיגות (וכל תבונה שהיא) כמו בוז'י להיות ראש ממשלה, זה לא חוסר אחריות, ועם זה אין בעיה.

אף אחד לא מערער על העובדה שביבי נבחר בבחירות חופשיות ודמוקרטיות. כל מה שאני אומר זה שלא ניתן להחליף אותו בבחירות כי יש לו תמיכה בלתי מסוייגת בציבור שלא תלויה בכלום. אתה רוצה להתווכח על זה?

אני חושב שהוא רוצה להמשיך עוד איזה עשור עד שהבן שלו יהיה מוכן להחליף אותו.

לגבי הבן - אנשים שאני מכיר אמרו לי שראו אותו במסיבה של גייז עם חבר (אותו אחד שהוא צולם איתו בבריכה). לי אין שום בעיה עם זה ועצוב לי שמשפחת נתניהו חושבת שזה משהו שראוי להסתרה. מצד שני, אני די בטוח שרוב מצביעי ביבי לא יצביעו לראש ממשלה גיי היום. אולי בעוד עשור זה יהיה שונה.

לגבי אלו שמזהירים מליברמן כשר ביטחון - צודק לחלוטין. מדובר באותם אנשים שהיו מריעים לו אם היה מצטרף לממשלת בוזי.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 20 מאי 2016, 11:39

רק אני מאושר מהבעיטה שיעלון האפסון קיבל בתחת?
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 12:08

התנין כתב:רק אני מאושר מהבעיטה שיעלון האפסון קיבל בתחת?

לא. אף אחד לא יתגעגע אליו.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מאי 2016, 13:04

הבעיה עם ליברמן היא לא שהוא חסר אחריות או מיליטנט. זה בדיוק מה שהוא רוצה שיחשבו עליו, וזה מה שהופך אותו לפופוליסט ("מוות למחבלים" ו "השמדת החמאס") הבעיה היא שהוא פוליטיקאי ציני נטול הישגים שאין לו יכולת אמיתית להיות שר בטחון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2016, 13:12

MTA2311 כתב:הבעיה עם ליברמן היא לא שהוא חסר אחריות או מיליטנט. זה בדיוק מה שהוא רוצה שיחשבו עליו, וזה מה שהופך אותו לפופוליסט ("מוות למחבלים" ו "השמדת החמאס") הבעיה היא שהוא פוליטיקאי ציני נטול הישגים שאין לו יכולת אמיתית להיות שר בטחון.

לא התכוונת להצביע לו פעם?

#ליאב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מאי 2016, 13:14

כזה חמוד שליאב מנסה להשתתף בשיחות של גדולים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2016, 13:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא חושב שביבי ירצה למשוך עוד הרבה. אולי אפילו לא מעבר לקדנציה הזאת.

אף אחד לא מערער על העובדה שביבי נבחר בבחירות חופשיות ודמוקרטיות. כל מה שאני אומר זה שלא ניתן להחליף אותו בבחירות כי יש לו תמיכה בלתי מסוייגת בציבור שלא תלויה בכלום. אתה רוצה להתווכח על זה?

אני חושב שהוא רוצה להמשיך עוד איזה עשור עד שהבן שלו יהיה מוכן להחליף אותו.

לגבי הבן - אנשים שאני מכיר אמרו לי שראו אותו במסיבה של גייז עם חבר (אותו אחד שהוא צולם איתו בבריכה). לי אין שום בעיה עם זה ועצוב לי שמשפחת נתניהו חושבת שזה משהו שראוי להסתרה. מצד שני, אני די בטוח שרוב מצביעי ביבי לא יצביעו לראש ממשלה גיי היום. אולי בעוד עשור זה יהיה שונה.

לגבי אלו שמזהירים מליברמן כשר ביטחון - צודק לחלוטין. מדובר באותם אנשים שהיו מריעים לו אם היה מצטרף לממשלת בוזי.

אני לא חושב שיש לו תמיכה בלתי תלויה. עובדה שב2006, הוא קיבל 12 מנדטים... איפה היו אותם התומכים אז?

אני חושב באמת ובכנות, שחלק גדול מהעם מבין שני דברים:
1 - ההשקפה השמאלנית לא מסוגלת לפתור כאן שום דבר
2 - אין מנהיג ראוי מהצד השני של המפה

אני בהחלט מבין ורואה את החולשות של נתניהו, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו.
אנשים כל הזמן אומרים שהוא לא עושה כלום, אז אני מעדיף את הכלום של ביבי, מאשר את האוסלו של פרס ורבין או את המלחמות והשחיטות
של אולמרט או את האינטיפאדה והבריחה מלבנון של ברק.

התמיכה של נתניהו מגיעה מאנשים שמבינים שכל עוד הצד השני מנוהל ע"י מכחישי שואה ומחבלים, שום דבר אמיתי לא באמת יכול לקרות.
אין טעם לכפות שלום על עם שלא מעוניין בשלום וצריך להפסיק להלקות את עצמנו כאילו אנחנו אשמים במצב.

לגבי יאיר נתניהו, באמת שזה לא ראוי להתייחסות. אם הוא גיי או לא גיי, זה ממש לא ענייננוף אלא רק עניינו. ירצה לשתף את כולם
במה שירצה, ישתף, לא ירצה לא ישתף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 מאי 2016, 15:18

MTA2311 כתב:כזה חמוד שליאב מנסה להשתתף בשיחות של גדולים

סתום ת׳פה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 20 מאי 2016, 16:19

jol9 כתב:אני לא חושב שיש לו תמיכה בלתי תלויה. עובדה שב2006, הוא קיבל 12 מנדטים... איפה היו אותם התומכים אז?

אני חושב באמת ובכנות, שחלק גדול מהעם מבין שני דברים:
1 - ההשקפה השמאלנית לא מסוגלת לפתור כאן שום דבר
2 - אין מנהיג ראוי מהצד השני של המפה

אני בהחלט מבין ורואה את החולשות של נתניהו, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו.
אנשים כל הזמן אומרים שהוא לא עושה כלום, אז אני מעדיף את הכלום של ביבי, מאשר את האוסלו של פרס ורבין או את המלחמות והשחיטות
של אולמרט או את האינטיפאדה והבריחה מלבנון של ברק.

התמיכה של נתניהו מגיעה מאנשים שמבינים שכל עוד הצד השני מנוהל ע"י מכחישי שואה ומחבלים, שום דבר אמיתי לא באמת יכול לקרות.
אין טעם לכפות שלום על עם שלא מעוניין בשלום וצריך להפסיק להלקות את עצמנו כאילו אנחנו אשמים במצב.

לגבי יאיר נתניהו, באמת שזה לא ראוי להתייחסות. אם הוא גיי או לא גיי, זה ממש לא ענייננוף אלא רק עניינו. ירצה לשתף את כולם
במה שירצה, ישתף, לא ירצה לא ישתף.

יוני, מאז 2006 עבר עשור. זה באמת לא רלוונטי שאז המצב היה שונה. אני גם לא חושב שיש פה שאלה של שמאל וימין כי אין הבדל פרקטי בין מה שעושה ממשלת "שמאל" לבין מה שעושה ממשלת "ימין". הרי מאז אוסלו, היחידים שהחזירו שטחים הם ביבי עצמו ושרון. לגבי מנהיגים ראויים מהצד השני - למה זה רלוונטי? הרי גם מהצד הימני של המפה לא מסוגלים להעמיד לו אלטרנטיבה.

לגבי לבנון - אני ממש לא חושב שהיית רוצה להיות שם. המצב הנוכחי עדיף בהרבה על להישאר בלבנון. התמיכה בנתניהו היום לא קשורה לדעות שלו. גם אם יהפוך אותן ב- 180 מעלות עדיין תהיה לו אותה תמיכה. אין שום קשר בין שלום או לא שלום לבין ביבי.

לגבי הבן שלו. זה באמת לא עניינו של אף אחד, אבל הפרט הזה הוא עדיין אולי התקווה היחידה לזה שהשושלת הזו תיקטע עוד עשור. אם לא היה את זה, הוא כנראה היה יורש אותו כראש ממשלה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2016, 18:05

ביבי הוא לא שי חי... אין לו את צבא האמת. פשוט אנשים מתחברים לדברים שהוא עושה ומאמין בהם.
מצד ימין אין שום סיבה להקים אלטרנטיבה לביבי, הרי הימין בשלטון, אז למה להם להחליף ראש ממשלה מכהן?

אני כמובן חושב שהיציאה מלבנון היתה טובה, רק לא איך שהיא נעשתה. עושה רושם שמנהיגי השמאל ידעו שאין להם הרבה
זמן, וניסו לעשות הרבה הרבה הרבה, מבלי לתת לתהליכים לעשות את שלהם.
כך רבין ופרס הכניסו לרצועה המוני כלי נשק, וכך קיבלנו אינטיפדת אוטובוסים מתפוצצים, וכך ברק ניסה למכור את המדינה
בקמפ דייויד, וכך קיבלנו חידוש של אותה האינטיפאדה, כך אולמרט ניסה בתורו למכור את המדינה וקיבל על הראש חטופים ו-2 מלחמות בשנתיים וחצי.

היציאה של ברק מלבנון היתה חפוזה ולא מסודרת, ואיפשרה לחיזבאללה לתפוס את השטח, ובדיעבד לעשות את מה שעשו במלחמת לבנון השניה.

אתה לא באמת מאמין בעניין השושלת.
אם כבר, אז אולי שרה, מה אתה אומר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 מאי 2016, 18:31

מה ביבי עושה שאתה מתחבר אליו? ציין שלוש דוגמאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד