roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שביבי ירצה למשוך עוד הרבה. אולי אפילו לא מעבר לקדנציה הזאת.
לגבי החלק השני של מה שכתבת, זה קצת מריח לי לא נעים - שילוב של רכילות צהובה, הומופוביה ואנארכיזם.
ביבי נבחר בבחירות דמוקרטיות, פעם אחר פעם.
מה שמצחיק זה, שכל אלה שרצו שבוז'י יהיה ראש ממשלה, מזהירים היום מזה שנותנים לליברמן (שהוא חסר נסיון ולא אחראי כביכול)
להיות שר ביטחון, אבל לתת לנבעך חסר כריזמה ומנהיגות (וכל תבונה שהיא) כמו בוז'י להיות ראש ממשלה, זה לא חוסר אחריות, ועם זה אין בעיה.
אף אחד לא מערער על העובדה שביבי נבחר בבחירות חופשיות ודמוקרטיות. כל מה שאני אומר זה שלא ניתן להחליף אותו בבחירות כי יש לו תמיכה בלתי מסוייגת בציבור שלא תלויה בכלום. אתה רוצה להתווכח על זה?
אני חושב שהוא רוצה להמשיך עוד איזה עשור עד שהבן שלו יהיה מוכן להחליף אותו.
לגבי הבן - אנשים שאני מכיר אמרו לי שראו אותו במסיבה של גייז עם חבר (אותו אחד שהוא צולם איתו בבריכה). לי אין שום בעיה עם זה ועצוב לי שמשפחת נתניהו חושבת שזה משהו שראוי להסתרה. מצד שני, אני די בטוח שרוב מצביעי ביבי לא יצביעו לראש ממשלה גיי היום. אולי בעוד עשור זה יהיה שונה.
לגבי אלו שמזהירים מליברמן כשר ביטחון - צודק לחלוטין. מדובר באותם אנשים שהיו מריעים לו אם היה מצטרף לממשלת בוזי.
אני לא חושב שיש לו תמיכה בלתי תלויה. עובדה שב2006, הוא קיבל 12 מנדטים... איפה היו אותם התומכים אז?
אני חושב באמת ובכנות, שחלק גדול מהעם מבין שני דברים:
1 - ההשקפה השמאלנית לא מסוגלת לפתור כאן שום דבר
2 - אין מנהיג ראוי מהצד השני של המפה
אני בהחלט מבין ורואה את החולשות של נתניהו, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שיש לו.
אנשים כל הזמן אומרים שהוא לא עושה כלום, אז אני מעדיף את הכלום של ביבי, מאשר את האוסלו של פרס ורבין או את המלחמות והשחיטות
של אולמרט או את האינטיפאדה והבריחה מלבנון של ברק.
התמיכה של נתניהו מגיעה מאנשים שמבינים שכל עוד הצד השני מנוהל ע"י מכחישי שואה ומחבלים, שום דבר אמיתי לא באמת יכול לקרות.
אין טעם לכפות שלום על עם שלא מעוניין בשלום וצריך להפסיק להלקות את עצמנו כאילו אנחנו אשמים במצב.
לגבי יאיר נתניהו, באמת שזה לא ראוי להתייחסות. אם הוא גיי או לא גיי, זה ממש לא ענייננוף אלא רק עניינו. ירצה לשתף את כולם
במה שירצה, ישתף, לא ירצה לא ישתף.