my man כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אפשר שההיא מהפייסבוק של מכבי תמות כבר?
זה גבר
דיברתי על הבלתי נסבלת מהסרטונים
למה אתה עוקב אחריהם עדיין?
דע את האויב?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אפשר שההיא מהפייסבוק של מכבי תמות כבר?
זה גבר
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אפשר שההיא מהפייסבוק של מכבי תמות כבר?
זה גבר
דע את האויב?
Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
מהמחטטים-איזה קעקוע?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
איכס איזו פריקית, בטח את מסוממת
סתם, זוכר שאמרת שמעצבן אותך שחושבים דברים כאלה על אנשים מקועקעים
אה, ורק שחור
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
אם הסמלים עדינים ומורכבים אז לא מעט זמן. תלוי גם איזה כתב האותיות.
בגדול סביב השעה וחצי אני מאמין.
ומחיר סביב ה650-800. תלוי במקעקע.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
הכתב..תחשוב על הסמל של pi
זה הכיוון שאני רוצה
אם זה שעה וחצי וזה המחיר אז ממש לא נורא
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
זה הכיוון שאני רוצה
זה נטו תלוי סטודיו. יודעת כבר איזה?
מחיר פתיחת מחט הוא 400-450 לרוב ואז עוד שעה וחצי של עבודה בדיו שחור לא אמורה לעלות עוד המון.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, כמה זמן ייקח/יעלה לדעתך קעקוע של 13 ס''מ על הזרוע שמקיף אותה ומורכב הכל מאותיות/סמלים
אה, ורק שחור
זה הכיוון שאני רוצה
זה נטו תלוי סטודיו. יודעת כבר איזה?
מחיר פתיחת מחט הוא 400-450 לרוב ואז עוד שעה וחצי של עבודה בדיו שחור לא אמורה לעלות עוד המון.
לא, רציתי אצל ידיד שלי עוד פעם אבל אין לו כרגע תוכניות להגיע לישראל ולי אין תוכניות להגיע לצרפת
לא יודעת מאיפה להתחיל
MTA2311 כתב:300 שקל מחיר פתיחת שיחה.
לא הגעתי לאיפה שאני היום מלחלק עצות בחינם אבאלה.
MTA2311 כתב:תזרקי לו שזה נאחס ללכת עם חולצה של מכבי ביום כזה ושהוא צריך למות.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:קעקועים????
אין לך איזה טראמפ סטאמפ של שממית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים