פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי - שלבי ההכרעה

23 מאי 2016, 02:10

מודה שגם אני הייתי בטוח שההפסד הדרמטי במשחק הראשון יכבה לעכברושייה את כל החשק לחיות.. זה גם כמעט קרה להם שוב עם הקאמבק של ירושלים. ניצחון גדול.
רק תתארו לכם שזה היה הפוך והסדרות היו ירושלים-הרצליה ומכבי-הפועל.. מקום 8 עלק..

23 מאי 2016, 11:43

נו ואם היה הפוך? ככה או ככה אנחנו מתקשים.

23 מאי 2016, 12:38

מה שברור לי זה שלמכבי אין את האופי והכלים לחזור מפיגורים גדולים כפי שירושלים עשתה פעמיים

23 מאי 2016, 12:49

עפת עליהם. אפשר לחשוב שהם שיחקו פעמיים נגד צסק"א.
יותר מאשר ירושלים חזרו פעמיים מפיגור גדול, הגועל החזירו אותם פעמיים מפיגור גדול.

בואו לא נעלה את הרף של הליגה הזאת ליותר ממה שהוא באמת. הרמה פח.

23 מאי 2016, 13:07

אחדשיודע כתב:עפת עליהם. אפשר לחשוב שהם שיחקו פעמיים נגד צסק"א.
יותר מאשר ירושלים חזרו פעמיים מפיגור גדול, הגועל החזירו אותם פעמיים מפיגור גדול.

ממש לא עפתי עליהם. מכבי שייכת לאותה רמה פח, וירושלים ביחס לליגה היא הקבוצה הכי איכותית.

23 מאי 2016, 13:10

כל הליגה הזאת פח, כולל ירושלים. עצם זה שהיא נקלעה לפיגור 20 פעמיים ברציפות מול קבוצה פח לא נותן לה הרבה נקודות זכות.

23 מאי 2016, 13:11

זה יוכרע במשחק אחד בסופו של דבר, והבדלי הרמות זניחים.

23 מאי 2016, 13:13

אחדשיודע כתב:עפת עליהם. אפשר לחשוב שהם שיחקו פעמיים נגד צסק"א.

אכן הרמה פח ומכבי היא הקבוצה השניה בטיבה בליגת הפח הזו.

23 מאי 2016, 13:14

נכון מאוד. רק שברמה פח, לא צריך התעלות גדולה כדי לדלג מעל זאת שלפנייך. והפוך.

23 מאי 2016, 13:37

אחדשיודע כתב:כל הליגה הזאת פח, כולל ירושלים. עצם זה שהיא נקלעה לפיגור 20 פעמיים ברציפות מול קבוצה פח לא נותן לה הרבה נקודות זכות.

היא עדיין יותר איכותית ממכבי ומהפועל תל אביב. גם גולדן סטייט נקלעה פעמיים לפיגור גדול מול אוקלהומה (אני לא משווה כמובן). זה יכול לקרוא בפלייאוף גם בהבדלי רמות גדולים יותר.

23 מאי 2016, 13:37

אחדשיודע כתב:נכון מאוד. רק שברמה פח, לא צריך התעלות גדולה כדי לדלג מעל זאת שלפנייך. והפוך.

במשחק אחד פערי הרמות פחות משנים בכל מקרה. השאלה את מי זה מעניין?

23 מאי 2016, 13:57

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:כל הליגה הזאת פח, כולל ירושלים. עצם זה שהיא נקלעה לפיגור 20 פעמיים ברציפות מול קבוצה פח לא נותן לה הרבה נקודות זכות.

היא עדיין יותר איכותית ממכבי ומהפועל תל אביב. גם גולדן סטייט נקלעה פעמיים לפיגור גדול מול אוקלהומה (אני לא משווה כמובן). זה יכול לקרוא בפלייאוף גם בהבדלי רמות גדולים יותר.

קודם נתקן אותך בעובדות - גולדן סטייט (ראשונה במערב) נקלעה רק פעם אחת לפיגור גדול מול אוקלהומה (שלישית במערב).
ירושלים, הראשונה בליגה, נקלעה פעמיים ברציפות לפיגור 19+ מול השמינית בליגה (או 3 פעמים ברציפות, אם מחשיבים את המשחק ביניהן רק לפני שלושה שבועות).

עכשיו, מי אמר שירושלים לא יותר טובה ממכבי או הגועל? אמרתי שעפת עליהם יותר מידי.
כשאני אומר שהרמה פח - אני אומר שכל הקבוצות חלשות, ואין צורך בהתעלות גדולה כדי לנצח קבוצה שעל הנייר טובה ממך.
וכשמדברים על ה-NBA - אז אוקלהומה צריכה התעלות גדולה מאוד כדי לנצח את גולדן סטייט, על אף שהמיקומים שלהם קרובים.

23 מאי 2016, 18:42

המשקיף קבע: הפועל ת"א נשדדה במשחק הראשון
בדו"ח שהגיש יאיר מיכאלי לאחר ה-97:99 של ירושלים לאחר הארכה נכתב: "2-3 שריקות לטובת רובינסון לא נשרקו אחת בשניית הסיום". לימונד: "גנבו אותנו"
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

23 מאי 2016, 18:43

שלא יהיה ספק, השופטים ילכו עם ירושלים עד הסוף

23 מאי 2016, 18:46

MTA2311 כתב:שלא יהיה ספק, השופטים ילכו עם ירושלים עד הסוף

הם הלכו איתם עד עכשיו אין שום סיבה שזה לא יימשך! יש אפילו לא מעט אוהדי מגדל שמודים בזה...

23 מאי 2016, 18:49

אגב, תגובת השנה של אוהד מגדל:

זה פשוט מאוד ‚ הגיע הזמן להגיע ולפוצץ בלי הכרה החל מהשנייה הראשונה ‚ אי אפשר שכל פעם מרביצים לנו (אוסישקין ‚חיפה) ואנחנו נעלמים ‚ יותם ? קח כדור לך לסל יש לך אחוזים מצויינים משם ‚ תפסיק לברוח מהכדור זה כבר מוגזם .

:heart

23 מאי 2016, 19:14

my man כתב:אגב, תגובת השנה של אוהד מגדל:

זה פשוט מאוד ‚ הגיע הזמן להגיע ולפוצץ בלי הכרה החל מהשנייה הראשונה ‚ אי אפשר שכל פעם מרביצים לנו (אוסישקין ‚חיפה) ואנחנו נעלמים ‚ יותם ? קח כדור לך לסל יש לך אחוזים מצויינים משם ‚ תפסיק לברוח מהכדור זה כבר מוגזם .

:heart

זה גם יהיה נורא נחמד אם הוא יחזור אחורה בזמן, ויתחיל לעשות את זה מ2007 בערך. יחסוך לנו לבבות שבורים.

23 מאי 2016, 21:57

מכבי ראשל"צ עלתה ל0:2 מול חיפה. זה נראה ששיבק עושה שם עבודה.

יש סיכוי ששוב נפגוש את שיבק בחצי הגמר?

23 מאי 2016, 22:01

זה לא שיבק, זה המנוחה שהם קיבלו אחרי שהודחו מאירופה.

25 מאי 2016, 14:10

דניאל איידן גמר את העונה...אני שונא את עכברושייה אבל חבל כי הוא עשה צרות למגדל...
נושא נעול