felix_r כתב:מכביסט31 כתב:יש!!!!!!!!!!!!!!!
אתה יודע איך הצלחת? זה בגלל ששמואל נמצא בחגיגות האליפות של באר-שבע

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איזו הרגשה כיפית זו להלשין על חבר
אורי, תמשיך למלא_את_ההיכל
MTA2311 כתב:חחחחח מדהים בעיני שאוהד הפועל בש מוצהר הצליח להביא גג על שמואל כאוהד שלהם.
שמואל הוא דמות טראגית בסך הכל.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:חחחחח מדהים בעיני שאוהד הפועל בש מוצהר הצליח להביא גג על שמואל כאוהד שלהם.
שמואל הוא דמות טראגית בסך הכל.
אני בן אדם הגון. אני לא מתחפש לאוהד של קבוצות אחרות כדי לעצבן אנשים, כמו ששמואל עושה. הבטחתי לא לרדת עליכם אם באר-שבע תזכה, אז לא כתבתי אף מילה באשכול הכדורגל. אני אפילו לא מגיב לפרובוקציות של כרמל.
שמואל הוא לא אוהד מכבי. אז אם הוא גם לומד בבן גוריון, למה שלא ילך לחגיגות של באר-שבע?
שמואל1 כתב:אני לא אשקר, הצצתי בחגיגות של ב"ש, בלי לחגוג כמובן כי אני לא אוהד הקבוצה. בגלל זה לא הייתי כאן לפתוח את הת'רד.
הטירוף בעיר זה משהו שלא ראיתי אף פעם.
מכבי השיגה הערב 51:68 חשוב על בני הרצליה בחוץ, עלתה ל-0:2 בסדרת רבע הגמר, ורחוקה ניצחון ממעמד 4 האחרונות. המשחק ה-3 בחמישי הקרוב, ואנחנו רוצים אתכם (כן אורי, למרות האירוסין) איתנו בהיכל לערב שיתחיל עם טקס מרגש לזכר קווין מגי ונייט האפמן ויימשך (בתקווה) עם העפלה לפיינל פור בארנה. יאללה מכבי!!
שמואל1 כתב:אני לא אשקר, הצצתי בחגיגות של ב"ש, בלי לחגוג כמובן כי אני לא אוהד הקבוצה. בגלל זה לא הייתי כאן לפתוח את הת'רד.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אני לא אשקר, הצצתי בחגיגות של ב"ש, בלי לחגוג כמובן כי אני לא אוהד הקבוצה. בגלל זה לא הייתי כאן לפתוח את הת'רד.
כי באופן כללי, אין מה לראות שם. זו ב"ש, פור גאד סייק
MTA2311 כתב:פייס:מכבי השיגה הערב 51:68 חשוב על בני הרצליה בחוץ, עלתה ל-0:2 בסדרת רבע הגמר, ורחוקה ניצחון ממעמד 4 האחרונות. המשחק ה-3 בחמישי הקרוב, ואנחנו רוצים אתכם (כן אורי, למרות האירוסין) איתנו בהיכל לערב שיתחיל עם טקס מרגש לזכר קווין מגי ונייט האפמן ויימשך (בתקווה) עם העפלה לפיינל פור בארנה. יאללה מכבי!!
נודר שאמיתי
MTA2311 כתב:פייס:מכבי השיגה הערב 51:68 חשוב על בני הרצליה בחוץ, עלתה ל-0:2 בסדרת רבע הגמר, ורחוקה ניצחון ממעמד 4 האחרונות. המשחק ה-3 בחמישי הקרוב, ואנחנו רוצים אתכם (כן אורי, למרות האירוסין) איתנו בהיכל לערב שיתחיל עם טקס מרגש לזכר קווין מגי ונייט האפמן ויימשך (בתקווה) עם העפלה לפיינל פור בארנה. יאללה מכבי!!
נודר שאמיתי
MTA2311 כתב:רק את צוחקת מהפאנצ'ים שלי, אני לא יודע אם להיעלב, או להרגיש אליטיסטי
אליטיסטי בטח שלא
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רק את צוחקת מהפאנצ'ים שלי, אני לא יודע אם להיעלב, או להרגיש אליטיסטי
אליטיסטי בטח שלא
כן..אני צוחקת מכל דבר
אני הבן אדם שנמרח על הריצפה בהופעת סטנד-אפ אחרי הבדיחה השנייה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רק את צוחקת מהפאנצ'ים שלי, אני לא יודע אם להיעלב, או להרגיש אליטיסטי
אליטיסטי בטח שלא
כן..אני צוחקת מכל דבר
חייב להודות שבחיים לא הבנתי איך אנשים הולכים לסטנדאפ. הכול מרגיש כל כך מתוכנן או בנאלי,שזה כבר לא יכול להיות מצחיק
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רק את צוחקת מהפאנצ'ים שלי, אני לא יודע אם להיעלב, או להרגיש אליטיסטי
אליטיסטי בטח שלא
כן..אני צוחקת מכל דבר
חייב להודות שבחיים לא הבנתי איך אנשים הולכים לסטנדאפ. הכול מרגיש כל כך מתוכנן או בנאלי,שזה כבר לא יכול להיות מצחיק
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:רק את צוחקת מהפאנצ'ים שלי, אני לא יודע אם להיעלב, או להרגיש אליטיסטי
אליטיסטי בטח שלא
כן..אני צוחקת מכל דבר
הגזמת. יש כאלה שהייתי משלם הרבה מאוד כסף בשביל לראות מופיעים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־18 אורחים