cannon כתב:מכבי במו"מ עם אדריאן מורמן לחוזה 1+1. מקור טורקי. פרסום ראשון
מחזיק ממנו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מכבי במו"מ עם אדריאן מורמן לחוזה 1+1. מקור טורקי. פרסום ראשון
rc4991 כתב:הבנתי שהוא מועמד אבל אין כרגע משא ומתן
גל גל כתב:מעדיף את דניאל תאייס עליו,אלא אם כן בונים על תאייס כסנטר מחליף
MTA2311 כתב:מבין שהשוק קשה, אבל למה סכומים כאלה בשביל השחקנים האלה? חשבתי שצירבאס השיא, אבל הם ממשיכים לשפוך סכומים הזויים על שחקנים בינוניים.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מבין שהשוק קשה, אבל למה סכומים כאלה בשביל השחקנים האלה? חשבתי שצירבאס השיא, אבל הם ממשיכים לשפוך סכומים הזויים על שחקנים בינוניים.
אני חושב שצריך להכיר בזה שעם הקמת היורוליג החדשה, הסכומים באירופה עולים. מי שקיבל חצי מליון בשנה שעברה יקבל מליון השנה. עדיין, ובלי קשר לסכומים, אלו לא השחקנים שמכבי צריכה להביא. באמת שכבר אפשר לשחק עם שגב או אפוייבו מחליפים ולשים את כל הכסף על חמישייה ברמה גבוהה יותר.
אנטוניו כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4808075,00.html
אדריאן מורמן בהחלט שחקן טוב וראוי להיות PF מחליף במכבי
רק מוזר לי שמשלמים על שחקן מחליף בייאווט של 500000 יורו .
האם יש בעיה אם החתימה של קווניסי מילר והוא מגיע להיות הPF הפותח???
שועל כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מבין שהשוק קשה, אבל למה סכומים כאלה בשביל השחקנים האלה? חשבתי שצירבאס השיא, אבל הם ממשיכים לשפוך סכומים הזויים על שחקנים בינוניים.
אני חושב שצריך להכיר בזה שעם הקמת היורוליג החדשה, הסכומים באירופה עולים. מי שקיבל חצי מליון בשנה שעברה יקבל מליון השנה. עדיין, ובלי קשר לסכומים, אלו לא השחקנים שמכבי צריכה להביא. באמת שכבר אפשר לשחק עם שגב או אפוייבו מחליפים ולשים את כל הכסף על חמישייה ברמה גבוהה יותר.
אם נסתכל על זה בהיבט של היצע וביקוש הסכומים אמורים דווקא לרדת (פחות קבוצות לאותה כמות של שחקנים).
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מבין שהשוק קשה, אבל למה סכומים כאלה בשביל השחקנים האלה? חשבתי שצירבאס השיא, אבל הם ממשיכים לשפוך סכומים הזויים על שחקנים בינוניים.
אם נסתכל על זה בהיבט של היצע וביקוש הסכומים אמורים דווקא לרדת (פחות קבוצות לאותה כמות של שחקנים).
לא ממש. את התקציבים של קבוצות היורוליג עולים, אז השחקנים שבסופו של דבר ישחקו בקבוצות האלה ירוויחו יותר. ישארו חיים גם מחוץ ליורוליג והקבוצות הבכירות ביורוקאפ ימשיכו לשלם לפחות מה ששילמו בשנה שעברה. כמובן שיש גם את סין ששם הכסף רק גדל משנה לשנה.
שועל כתב:אם התקציבים עולים אז גם של מכבי עולה באותה המידה. בשורה התחתונה באופן יחסי לתקציב המחירים של השחקנים אמורים לרדת.
roy1000 כתב:שועל כתב:אם התקציבים עולים אז גם של מכבי עולה באותה המידה. בשורה התחתונה באופן יחסי לתקציב המחירים של השחקנים אמורים לרדת.
כאן אתה כבר נכנס לשאלה בכמה יעלה התקציב של מכבי ולזה אין לי תשובה. כל מה שאני אומר זה שהמחיר של שחקן יורוליג X שהיה חצי מליון בעונה שעברה יהיה יותר גבוה בעונה הבאה וכולנו צריכים להבין את זה.
rc4991 כתב:זה לא היית אתה שהתעקשת שהתקציב של מכבי לא יעלה ואפילו ירד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים