פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 מאי 2016, 07:51
פסטיבל בנדר בארה"ב נמשך
"בנדר יוצא דופן, הוא מזכיר את פטרוביץ' וקוקוץ'"
הקרואטי של מכבי ת"א ייבחר בדראפט ה-NBA הקרוב וסוכנו לא חסך במחמאות. וגם: ההשוואה המתבקשת לקריסטפאס פורזינגיס וההתעניינות מצד הלייקרס
http://one.co.il/Article/15-16/2,12,226 ... tml?ref=hp
20 מאי 2016, 08:02
איך אפשר להשוות אותו לקוקוץ', שבגיל הזה בערך הוביל קבוצה לאליפות אירופה?
על פטרוביץ' אני לא מדבר בכלל.
אני מקווה בשביל הילד שהוא באמת יגיע רחוק, כי הוא ילד באמת טוב. זה לא קשור לזה שהיה כאן סיבוב על הגב של מכבי.
20 מאי 2016, 08:08
jol9 כתב:איך אפשר להשוות אותו לקוקוץ', שבגיל הזה בערך הוביל קבוצה לאליפות אירופה?
על פטרוביץ' אני לא מדבר בכלל.
אני מקווה בשביל הילד שהוא באמת יגיע רחוק, כי הוא ילד באמת טוב. זה לא קשור לזה שהיה כאן סיבוב על הגב של מכבי.
הדבר הכי טוב שקרה לבנדר בשנה האחרונה זה ההצלחה של פרוזינגס. אם לא הוא, ב nba לא היו מסתכלים על בנדר באותה צורה.
לבנדר וללטבי המצויין יש יותר מידי מאפיינים דומים.
20 מאי 2016, 08:14
שמואל1 כתב:הדבר הכי טוב שקרה לבנדר בשנה האחרונה זה ההצלחה של פרוזינגס. אם לא הוא, ב nba לא היו מסתכלים על בנדר באותה צורה.
חוץ מהגובה הם ממש לא דומים. פורזינגיס הרבה יותר פיזי והרבה יותר מתאים להיות שחקן פנים ב- NBA. לבנדר אין את זה.
20 מאי 2016, 08:17
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הדבר הכי טוב שקרה לבנדר בשנה האחרונה זה ההצלחה של פרוזינגס. אם לא הוא, ב nba לא היו מסתכלים על בנדר באותה צורה.
חוץ מהגובה הם ממש לא דומים. פורזינגיס הרבה יותר פיזי והרבה יותר מתאים להיות שחקן פנים ב- NBA. לבנדר אין את זה.
בנדר לא מיועד להיות שחקן פנים עד כמה שידוע לי. הוא יהיה 3-4 שמשחק בחוץ עם הפנים לסל. יצטרכו לעבוד איתו על לא מעט פרמטרים כדי שזה יצליח.
20 מאי 2016, 08:24
שמואל1 כתב:בנדר לא מיועד להיות שחקן פנים עד כמה שידוע לי. הוא יהיה 3-4 שמשחק בחוץ עם הפנים לסל. יצטרכו לעבוד איתו על לא מעט פרמטרים כדי שזה יצליח.
הוא לא יכול לשחק 3 כי אין לו את המהירות לשמור על גארדים. בעמדה 4 הוא מאוד יתקשה עם שחקנים פיזיים שיקחו אותו לפוסט. זו בעיה ידועה של שחקנים אירופאיים וגם מירוטיץ' סובל מזה.
20 מאי 2016, 08:45
לבנדר יש קליעה והובלת כדור מרשימים מאוד ביחס לגובה שלו.
זה אוטומטית יגרור השוואות לדירק. מכאן הבחירה הגבוהה בדראפט די מובטחת לו.
אני מאמין שתוך שנה-שנתיים, הוא מלביש על עצמו כמה קילוגרמים, ומתחזק מאוד, ומכאן זאת שאלה של יכולת.
גם פאו גאסול וקירילנקו באו לNBA כשחיפים חסרי מסה וכוח, ויצאו שחקנים נהדרים.
20 מאי 2016, 09:43
אני מאמינה שעוד ייצא שחקן גדול מבנדר
20 מאי 2016, 12:45
ילד טוב סך הכל עם טונה פוטנציאל ומקום תמידי בלב לישראל.
מאחל לו בהצלחה מכל הלב.
20 מאי 2016, 13:15
אין לי ספק שהוא יהיה שחקן גדול
20 מאי 2016, 14:41
יש לו פוטנציאל אדיר, אנחנו פשוט לא המקום לזה, גם בשבילו (מערכת לא טובה מספיק), ולא בשבילנו (הקבוצה לא מספיק מוכשרת כדי לספוג את הטעויות שלו על המגרש).
20 מאי 2016, 20:29
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הדבר הכי טוב שקרה לבנדר בשנה האחרונה זה ההצלחה של פרוזינגס. אם לא הוא, ב nba לא היו מסתכלים על בנדר באותה צורה.
מסכים איתך שהם לא דומים בכלל, אבל בנדר הולך להיות 3 או סטראץ'-4 ב NBA בניגוד לפורזינגס.
לבנדר יש יותר מ 40% לשלוש עונתי, שזה פנומנאלי עבור שחקן בגיל ובגובה שלו. לאורך רוב העונה הוא הוביל את מכבי באחוזים לשלוש.
לבנדר יש גם דברים שאנחנו לא רואים. הוא יכול להוביל כדור ברמה טובה. הוא לא עושה את זה במשחקים הרשמיים, כי אם יאבד, מאמן יעיף אותו לספסל, אבל יש לו את זה. (זאת גם הסיבה שהוא כמעט לא נכנס לסל בליגה. זה עלול להסתיים באיבוד, ואז הוא יעוף לספסל).
לדעתי, מכל השחקנים האירופיים, הסגנון של בנדר הכי דומה לזה של דירק נוביצקי (אם נעזוב לרגע את הרמה, ונתרכז רק בסגנון) .
21 מאי 2016, 09:56
מבחינה פיזית אני לא דואג לו , אני מסתכל מה ניהיה מואלנציונאס שהיה רזה והפך למפלצת , כך גם יקרה לבנדר (לא מאסה כזאת אבל עדיין...) .
גם כספי התפתח מאוד פיזית שם...
22 מאי 2016, 11:56
מה שבטוח, עדיף להסתמך על מה שכתוב פה ולא מה כתוב שם.
קבוצה ב-NBA יכולה לשלם 650 אלף דולר בייאאוט בעונה הבאה.
26 מאי 2016, 19:00
נשיא בוסטון דני איינג' יגיע לצפות בדראגן בנדר
פרסום ראשון: אגדת הסלטיקס ינחת בסוף השבוע כדי לצפות בפורוורד מכבי ת"א. בוסטון מחזיקה בבחירה מספר 3 ושוקלת בחיוב את לקיחתו בדראפט
http://one.co.il/Article/15-16/2,12,209 ... tml?ref=hpכמו שזה נראה בנדר מקום 3 או 4 בוודאות.
26 מאי 2016, 19:03
אור מתאבד
26 מאי 2016, 19:10
האמת שהוא יכול להתאים יופי לבוסטון. לא כרגע, אבל הם לא בונים קבוצה מהיום למחר. יש לו סייז וקליעה, אם הוא יפסיק להראות כמו דוגמנית לפני תצוגת מסלול, ויעבוד על משחק הפוסט שלו, יכול להיות שחקן מצויין. השאלה אם יש לו את מה שדרוש מבחינת האופי.
26 מאי 2016, 19:16
איזה כיף. כשניקולה לא יהיה על הספסל של מכבי, הוא ישב על הפרקט בגארדן.
26 מאי 2016, 19:18
MTA2311 כתב:איזה כיף. כשניקולה לא יהיה על הספסל של מכבי, הוא ישב על הפרקט בגארדן.
אחרי עונה הוא מביא לשם את טבק.