17 נובמבר 2011, 01:42
מקאדו כתב:ואם יגיעו כל סוללת המגה כוכבים לאירופה והיורוליג לא תתעורר ותגביל את זה איכשהו אז במכבי יצטרכו להבין ולהחליט שחבל לנסות להישתוות ולהיתחרות עם כל העשירות ביבשת ולוותר מבחינת משאבים ומאמצים על עונת היורוליג הזו , לא יקרה שום אסון אם מכבי לא תגיע לפיינל פור הקירקסים שיווצר פה ותעדיף להיסתכל קדימה ולחשוב על העונה הבאה , חוץ מזה זה לא יהיה רע להיות אלופת האדריאטית...
17 נובמבר 2011, 04:28
17 נובמבר 2011, 04:42
17 נובמבר 2011, 05:36
felix_r כתב:איידסון הוא שחקן נהדר. וכל מי שחושב אחרת, פשוט לא מבין את המשחק בצורה מספקת.
אף שחקן באירופה לא יכול להצדיק חוזה כמו של איידסון..
17 נובמבר 2011, 09:26
Ido_Maccabi כתב:felix_r כתב:איידסון הוא שחקן נהדר. וכל מי שחושב אחרת, פשוט לא מבין את המשחק בצורה מספקת.
נכון מאוד. הוא בדיוק השחקן שתורם הכל מעבר לסטטיסטיקה שרואים, איך אחד המאמנים שלו אמר עליו? (נדמה לי בריטאס או בשטרסבורג) "הוא השחקן הכי טוב והאדם הכי טוב שיצא לי לאמן".אף שחקן באירופה לא יכול להצדיק חוזה כמו של איידסון..
אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
17 נובמבר 2011, 09:52
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:felix_r כתב:איידסון הוא שחקן נהדר. וכל מי שחושב אחרת, פשוט לא מבין את המשחק בצורה מספקת.
נכון מאוד. הוא בדיוק השחקן שתורם הכל מעבר לסטטיסטיקה שרואים, איך אחד המאמנים שלו אמר עליו? (נדמה לי בריטאס או בשטרסבורג) "הוא השחקן הכי טוב והאדם הכי טוב שיצא לי לאמן".אף שחקן באירופה לא יכול להצדיק חוזה כמו של איידסון..
אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
סבבה, עוד כמה שנים..
היום רק DD וקרילינקו יכולים להצדיק כמעט 3 מיליון יורו..
17 נובמבר 2011, 09:57
Ido_Maccabi כתב:אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
17 נובמבר 2011, 10:18
roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
אני חושב שיש דווקא ירידה בשכר של הכוכבים. הקבוצות היווניות הורידו בצורה דרמטית בתקציב וגם הספרדיות ירדו קצת. עם המשבר הכלכלי באירופה, אני לא רואה את ההשתוללות חוזרת. בכל מקרה, השכר של איידסון לא כזה אבסורדי. במכבי הוא הרוויח מליון ובבארסה הכפילו לו את השכר. זה לא שהוא מקבל חמש מליון לעונה.
17 נובמבר 2011, 11:25
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
אני חושב שיש דווקא ירידה בשכר של הכוכבים. הקבוצות היווניות הורידו בצורה דרמטית בתקציב וגם הספרדיות ירדו קצת. עם המשבר הכלכלי באירופה, אני לא רואה את ההשתוללות חוזרת. בכל מקרה, השכר של איידסון לא כזה אבסורדי. במכבי הוא הרוויח מליון ובבארסה הכפילו לו את השכר. זה לא שהוא מקבל חמש מליון לעונה.
במכבי הוא קיבל מיליון דולר, הקאטלונים משלמים לו 2.5 מיליון יורו..
יותר לכיוון ששילשו לו את השכר ולא הכפילו..
17 נובמבר 2011, 12:15
17 נובמבר 2011, 12:56
felix_r כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני לא מסכים. יש מגמת עליה בתקציבים, ובעקבות זה גם בחוזים. אידסון הוא מקרה יחסית קיצוני של שכר גבוה, אבל לדעתי עוד כמה שנים כל המשכורות של הכוכבים יהיו ככה.
במכבי הוא קיבל מיליון דולר, הקאטלונים משלמים לו 2.5 מיליון יורו..
יותר לכיוון ששילשו לו את השכר ולא הכפילו..
אתה בטוח במספרים שאתה כותב?
לי דווקא זכור הסכום 1.5 מיליון יורו לשנה.
עדכון: עכשיו בדקתי באינטרנט. 4 מיליון יורו לשנתים. 2 מיליון לעונה.
17 נובמבר 2011, 13:06
17 נובמבר 2011, 15:08
18 נובמבר 2011, 13:38
18 נובמבר 2011, 19:17
18 נובמבר 2011, 19:51
Ido_Maccabi כתב:felix_r כתב:איידסון הוא שחקן נהדר. וכל מי שחושב אחרת, פשוט לא מבין את המשחק בצורה מספקת.
18 נובמבר 2011, 21:38
19 נובמבר 2011, 20:30
19 נובמבר 2011, 20:35
19 נובמבר 2011, 20:36