פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 מאי 2016, 09:28
לדעתי ילך לאוקלהומה, אבל ילך קשה.
נכון שהפלייאוף בשיאו, ואף אחד לא יודע מי תהיה האלופה, אבל הראש שלי כבר נודד לעונה הבאה.
יש את הספרס, שכנראה יצעירו את הסגל אחרי הפאשלה הענקית בפלייאוף.
הווריורס גם צריכים לעשות שינויים, ולהראות שיש להם את מה שדרוש כדי להיות שושלת ענקית(לא שהשנתיים האחרונות לא היו מדהימות, אבל הפלייאוף הזה משאיר טעם די מר)
האם דוראנט יעזוב את OKC אם יזכה בטבעת, או שדווקא זה יגרום לו להישאר?
וכמובן, האם לברון יקח את כשרונותיו למקום אחר? השמועה(שכמובן, כמו כל שמועה, היא לא מבוססת) אומרת שאם הוא זוכה בטבעת הוא עף מקליבלנד. כי זו בעצם ההבטחה שלו.
בהנחה וOKC מדיחים את הווריורס, את עדיין בעדם בגמר?
27 מאי 2016, 09:38
yanay21 כתב:לדעתי ילך לאוקלהומה, אבל ילך קשה.
נכון שהפלייאוף בשיאו, ואף אחד לא יודע מי תהיה האלופה, אבל הראש שלי כבר נודד לעונה הבאה.
הווריורס גם צריכים לעשות שינויים, ולהראות שיש להם את מה שדרוש כדי להיות שושלת ענקית(לא שהשנתיים האחרונות לא היו מדהימות, אבל הפלייאוף הזה משאיר טעם די מר)
וכמובן, האם לברון יקח את כשרונותיו למקום אחר? השמועה(שכמובן, כמו כל שמועה, היא לא מבוססת) אומרת שאם הוא זוכה בטבעת הוא עף מקליבלנד. כי זו בעצם ההבטחה שלו.
אני בעד כל קבוצה שמעיפה אותנו
אם כבר לעוף אז שיהיה נגד הטובים ביותר
27 מאי 2016, 09:41
אני חושב שההצלחה של הת'אנדר בפלייאוף הזה תהיה משמעותית מאוד לעונות הבאות, מאמין שאם זה יגמר בטבעת או לפחות בכמעט זה יגרור השארות של דוראנט ויחסל חלומות של לא מעט קבוצות, ואוהדים תמימים (כמוני)
משחק 6 הוא 7 של הת'אנדר כמו שינאי אמר, לא רואה אותם לוקחים את 7 באורקל, זה עכשיו או לעולם לא ואני לא אופתע אם כשהלחץ נמצא בצד שלהם הם יקרסו במשחק 6.
אם לא יקרסו, והם באמת יסגרו את הסיפור, חתיכת פלייאוף לפנתיאון מצידם. הם יהיו חייבים לסיים אותו עם טבעת
27 מאי 2016, 09:41
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לדעתי ילך לאוקלהומה, אבל ילך קשה.
אני בעד כל קבוצה שמעיפה אותנו
אם כבר לעוף אז שיהיה נגד הטובים ביותר
כנ"ל. וזה שלברון בצד השני זה בכלל מוסיף.
28 מאי 2016, 01:42
פילי תבדוק אפשרות להעביר את נואל ואוקפור בטריידים לפני הדראפט
28 מאי 2016, 04:05
השופטים ב-NBA זה בדיחה, פשוט בדיחה. שריקות הזויות נגד טורונטו, ולא בפעם הראשונה בסדרה הזאת.
ביומבו קיבל בלתי ספורטיבית ואמור להיות מורחק באופן אוטומטי מהמשחק הבא, אם יהיה כזה.
28 מאי 2016, 04:52
השיפוט השערורייתי הוציא לטורונטו את הרוח מהמפרשים.
14 הפרש לקליבלנד אחרי שני רבעים, שברחו ממש לקראת סוף המחצית בזכות תצוגת שלשות (10/15 מהטווח הזה במחצית, לעומת 2/12 של טורונטו).
עריכה: זהו, קליבלנד בגמר.
מבחינה גופנית, הם מגיעים במצב מצוין. יש להם 6 ימי מנוחה.
28 מאי 2016, 09:24
Holiday_Armadillo כתב:פילי תבדוק אפשרות להעביר את נואל ואוקפור בטריידים לפני הדראפט
בנייה מחדש זה תהליך כזה ארוך ומייגע..
מצד שני הריסה מחדש אפשר כל עונה
28 מאי 2016, 11:01
פלייאוף מדהים לקליבלנד. יש להם סיכוי מאוד טוב לקחת את האליפות.
28 מאי 2016, 13:06
6 גמרים רצופים ללברון. במזרח גם אני הייתי מגיע לכמות כזאת.
בכל מקרה, הוא שחזר עם לו את ההישג עם בלאט. ירד לו קוף מהגב.
28 מאי 2016, 15:35
אני פשוט רואה אותו בסיוטים שלי לוקח אליפות.
28 מאי 2016, 17:51
העונה הזאת רק הולכת ומשתפרת...
28 מאי 2016, 19:07
שמואל1 כתב:פלייאוף מדהים לקליבלנד. יש להם סיכוי מאוד טוב לקחת את האליפות.
אגב, עם כל הרעש והצלצולים - במאזן הניצחונות בפלייאוף, הם אותו דבר כמו בעונה שעברה (ומיותר לציין שהם שיחקו עם כוכב וחצי פחות מהיום). 2:12.
מה שכן, הפעם היריבה שלהם בגמר תהיה או תשושה (אם זו תהיה גולדן לפחות) או בנחיתות מקצועית (יתרון ביתיות על אוקלהומה).
28 מאי 2016, 21:17
לו בשיחה בה שמע על פיטורי בלאט: זה דפוק
בארה"ב חזרו לרגע בו הוא מונה. בעלי הקאבס: "קיבלנו החלטה מצויינת"
http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16127.html
28 מאי 2016, 21:19
שיחנקו
28 מאי 2016, 22:46
עוד סיבה שלברון יזכה באליפות דווקא השנה-דיקפריו זכה באוסקר, תאודוסיץ' זכה ביורוליג. זו השנה.
28 מאי 2016, 22:49
אבל אתה מודע לזה שלברון כבר זכה באליפויות, כן?

בכל מקרה, אחרי השנה הנוראית הזאת, אני רואה תסריט שהם זוכים לצערי. עונה נאחס.
28 מאי 2016, 22:55
אחדשיודע כתב:אבל אתה מודע לזה שלברון כבר זכה באליפויות, כן?

בכל מקרה, אחרי השנה הנוראית הזאת, אני רואה תסריט שהם זוכים לצערי. עונה נאחס.
זכה, אבל לא עם קבוצה שהיא לחלוטין שלו, כמו קליבלנד. ובמיוחד מכיוון שזו קבוצת ה"בית" שלו, זה כמעט חשוב כמו אליפות ראשונה. וכמו דיקפריו ותאודוסיץ', גם לו יש תדמית של לוזר. אז זו שנת הלוזרים באופן כללי, גם לא בהכרח אליפות ראשונה
עם כל השטף של אוקלהומה, אני חושב שגם מבחינת כדורסל קליבלנד עדיפים עליהם, בעיקר בגלל המצ'אפ של לברון-דוראנט. ועם איך שהווריורס נראים, גם אם יגיעו לגמר, זה גם אחרי שבעה משחקים, והם גם נראים זוועה.
28 מאי 2016, 22:57
תדהמה ב NBA: שחקנה של ניו אורלינס, דז'אן ג'ונס, נורה למוות. בן 23 במותו.
28 מאי 2016, 22:59
אני חושב שהיתרון הכי גדול של קליבלנד על אוקלהומה הוא יתרון הביתיות, במיוחד שהם לא הפסידו בבית בפלייאוף הזה.
לגבי גולדן, העניין הגופני אכן יכול להיות משמעותי.