מכביסט31 כתב:my man כתב:סימונס עם 3/18 מהשדה!
עוד אחד ששיחק כאן #לבלב
תור הזהב לעומת איך שאנחנו נראים היום
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עוד אחד ששיחק כאן #לבלב
עוד אחד ששיחק כאן #לבלב
שמואל1 כתב:מדהים, הפועל ת"א כופה משחק שביעי ומכריע. מי היה מאמין שדווקא הסדרה הזאת תגיע למשחק מכריע.
מכביסט31 כתב:למה הפועל לא ניצחה את המשחק הראשון למה..
שמואל1 כתב:מדהים, הפועל ת"א כופה משחק שביעי ומכריע. מי היה מאמין שדווקא הסדרה הזאת תגיע למשחק מכריע.
yanay21 כתב:אני לא חושב שהסדרה הייתה מתנהלת אותו הדבר אם הם היו מנצחים את הראשון, לטוב או לרע. כך או כך, ערימות של אופי, קשיחות ורובינסון אחד.
אני חושב שירושלים תפרק אותם במשחק החמישי, ורובינסון ממילא סוחב איזו פציעה. אבל זה ומעבר למה שכל קבוצה אחרת הייתה עושה מול ירושלים.
yanay21 כתב:הלוואי שאיכשהו, לא יודע איך, הפועל תמצא דרך לנצח את זה. באמת, לא כי אכפת לי מהבק טו בק של ירושלים. סתם כי הם קבוצה מגעילה. באופן הכי בסיסי שיש.
מכביסט31 כתב:תגידו, אם ירושלים מודחת, הפיינל פור יועתק ליד אליהו?
yanay21 כתב:הלוואי שאיכשהו, לא יודע איך, הפועל תמצא דרך לנצח את זה. באמת, לא כי אכפת לי מהבק טו בק של ירושלים. סתם כי הם קבוצה מגעילה. באופן הכי בסיסי שיש.
my man כתב:מכביסט31 כתב:תגידו, אם ירושלים מודחת, הפיינל פור יועתק ליד אליהו?
לא..הקבוצה שזכתה במקום הראשון מחליטה איפה הפיינאל פור ישוחק..
my man כתב:מכביסט31 כתב:תגידו, אם ירושלים מודחת, הפיינל פור יועתק ליד אליהו?
לא..הקבוצה שזכתה במקום הראשון מחליטה איפה הפיינאל פור ישוחק..
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:הלוואי שאיכשהו, לא יודע איך, הפועל תמצא דרך לנצח את זה. באמת, לא כי אכפת לי מהבק טו בק של ירושלים. סתם כי הם קבוצה מגעילה. באופן הכי בסיסי שיש.
כשאתה אומר הפועל, תהיה קצת יותר ספציפי.
אני קצת מבולבלת....
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:הלוואי שאיכשהו, לא יודע איך, הפועל תמצא דרך לנצח את זה. באמת, לא כי אכפת לי מהבק טו בק של ירושלים. סתם כי הם קבוצה מגעילה. באופן הכי בסיסי שיש.
כשאתה אומר הפועל, תהיה קצת יותר ספציפי.
אני קצת מבולבלת....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים