מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת
^^what she said
צחקתי. (וזה מצחיק בפני עצמו, כי זו התגובה הקלאסית של כרמל)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת
^^what she said
yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
זאת כרמל.
יום לפני היא תחלום על הפסד במיליארד ארבע מאות אלף, תנסה pbp ל5 דקות ואז תלך להכין פיצה במטבח.
yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
זאת כרמל.
יום לפני היא תחלום על הפסד במיליארד ארבע מאות אלף, תנסה pbp ל5 דקות ואז תלך להכין פיצה במטבח.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
עוד לא החלטתי מה אני אעשה
אם אני אקום לראות את כל המשחק, אם אני אראה רק את השנייה, אם אני אתאמץ לא לקום בכוונה (כמו עם משחק 6), או אם אני אבנה על זה שאולי אני אקום ואולי לא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
עוד לא החלטתי מה אני אעשה
אם אני אקום לראות את כל המשחק, אם אני אראה רק את השנייה, אם אני אתאמץ לא לקום בכוונה (כמו עם משחק 6), או אם אני אבנה על זה שאולי אני אקום ואולי לא
אם הייתי את, לא הייתי קם בכוונה. אני לא בנוי ללחצים האלו. ובכלל, משחקי NBA זה מייגע, יש כל כך הרבה פרסומות
מכביסט31 כתב:הווריורס לא ישאירו לאוקלהומה שום סיכוי במשחק הזה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:הווריורס לא ישאירו לאוקלהומה שום סיכוי במשחק הזה.
מה עשיתי לך רע?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:הווריורס לא ישאירו לאוקלהומה שום סיכוי במשחק הזה.
מה עשיתי לך רע?
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:הווריורס לא ישאירו לאוקלהומה שום סיכוי במשחק הזה.
מה עשיתי לך רע?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:הווריורס לא ישאירו לאוקלהומה שום סיכוי במשחק הזה.
מה עשיתי לך רע?
אחרי זה אתה לא מבין למה ינאי החליף אותך ברשימה
מכביסט31 כתב:אבל מה אני אשם שאני אומר את מה שאני משער שהולך לקרות?
אם אני אתחיל להתחשב בכל אחד לפני שאני מוציא משהו מהמקלדת אני לעולם לא אוציא משהו מהמקלדת..
אם אני אתחיל להתחשב בכל אחד לפני שאני מוציא משהו מהמקלדת אני לעולם לא אוציא משהו מהמקלדת..
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:אבל מה אני אשם שאני אומר את מה שאני משער שהולך לקרות?
יש הבדל בין "כל אחד" לבין מישהי שתגרום לזה שלא תקום בבוקר.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:אבל מה אני אשם שאני אומר את מה שאני משער שהולך לקרות?
למה כל אחד? רק בי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, שמוליק ו־12 אורחים