30 מאי 2016, 17:51
30 מאי 2016, 17:53
30 מאי 2016, 18:25
30 מאי 2016, 18:35
30 מאי 2016, 18:36
Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
30 מאי 2016, 18:37
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני מת לשמוע מה הטריגר להודעה הזו.
הם דווקא חמודים, כל עוד אתה לא צריך לגדל אותם עשרים שנה.
30 מאי 2016, 18:40
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
הם מתנהגים כמו בני אדם שחייבים להם דין וחשבון וזה פשוט לא
30 מאי 2016, 18:41
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
זה נראה לי יותר עניין דורי מאשר העובדה שהם ילדים או לא. מגדלים אותם כנסיכים ונסיכות, והם מצפים ליחס כזה מכל השאר. זה מתבטא בזה שהתכונה הזו לא עוברת כשהם מתבגרים(היי לך, דני פדרמן)
30 מאי 2016, 18:44
30 מאי 2016, 18:45
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
זה נראה לי יותר עניין דורי מאשר העובדה שהם ילדים או לא. מגדלים אותם כנסיכים ונסיכות, והם מצפים ליחס כזה מכל השאר. זה מתבטא בזה שהתכונה הזו לא עוברת כשהם מתבגרים(היי לך, דני פדרמן)
מסכימה, אבל אני לא יכולה להגיד ''אני שונאת ילדים, אבל לא את אלה של שנות ה-60''
אני מתייחסת לילדים של היום
כמובן שאני שונאת גם את ההורים שלהם
ינאי - שמת לב שבפרטית המצאתי מילה? רשמתי ''רועל'', שזה היה שילוב של רעל, רוע וגועל
30 מאי 2016, 18:46
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
מסכימה, אבל אני לא יכולה להגיד ''אני שונאת ילדים, אבל לא את אלה של שנות ה-60''
אני מתייחסת לילדים של היום
כמובן שאני שונאת גם את ההורים שלהם
ינאי - שמת לב שבפרטית המצאתי מילה? רשמתי ''רועל'', שזה היה שילוב של רעל, רוע וגועל
30 מאי 2016, 18:48
30 מאי 2016, 18:51
yanay21 כתב:איפה את נתקלת בכ"כ הרבה ילדים, אניוואי? (טוויסט בעלילה-את עובדת בתפקיד עם נגיעה לתחום?)
30 מאי 2016, 18:52
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:איפה את נתקלת בכ"כ הרבה ילדים, אניוואי? (טוויסט בעלילה-את עובדת בתפקיד עם נגיעה לתחום?)
כמו שמנגלה עבד בתפקיד עם זיקה תחום
30 מאי 2016, 18:55
yanay21 כתב:איפה את נתקלת בכ"כ הרבה ילדים, אניוואי? (טוויסט בעלילה-את עובדת בתפקיד עם נגיעה לתחום?)
30 מאי 2016, 19:01
30 מאי 2016, 19:02
yanay21 כתב:הגיהינום הוא הזולת.
30 מאי 2016, 19:30
30 מאי 2016, 19:30
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
30 מאי 2016, 19:31
rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני כל כך שונאת ילדים שאני כבר מרגישה לא נעים עם זה
אני פשוט לא אוהבת אותם
גדל כאן דור דפוק לגמרי שמתחיל מהורים מפגרים וחסרי עמוד שדרה
כל כך פתטי לראות את ההורים של היום ואת הילדים החצופים שהם מגדלים