MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
אנא ממך, את זה תשאיר לי להחליט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
מי שואל אותך? יא לפלף, לך תנסה לעשות פיפי ותוותר
עכשיו ברצינות
בוא שנייה, לא ארביץ לך
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
מתי בפעם האחרונה לקחת החלטה עצמאית בחיים שלך?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
מי שואל אותך? יא לפלף, לך תנסה לעשות פיפי ותוותר
עכשיו ברצינות
בוא שנייה, לא ארביץ לך
חזרנו לשנות התשעים?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
מתי בפעם האחרונה לקחת החלטה עצמאית בחיים שלך?
היום החלטתי מספר החלטות. לא פשוטות בכלל.
למשל - באיזו שעה להוציא את הזבל. למשל - איזה קפה לשתות ארפג'יו או קזאר... עזוב, אין לך מושג. להיות אני זה בערך
כמו להיות טייס או מנתח. החלטות, החלטות, החלטות.
my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
עכשיו הוא רק צריך לגלות לנו באמת בן כמה הוא והכל סבבה איתו...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
זה יקרה כשאחד שיודע יגיד איך קוראים לו
my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
אני מוכן להגיע לחו"ל ולהראות לך שאני אכן צעיר ורענן(תכל'ס לא רענן, מרגיש קשיש, אבל אני מתאבל כבר 22 שנים)
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
אני מוכן להגיע לחו"ל ולהראות לך שאני אכן צעיר ורענן(תכל'ס לא רענן, מרגיש קשיש, אבל אני מתאבל כבר 22 שנים)
יאללה בוא! אבל אתה כמו כרמל- דיבורים כמו חול ואין מה לאכול(חוץ מפיצה קנויה קפואה )
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
יאללה בוא! אבל אתה כמו כרמל- דיבורים כמו חול ואין מה לאכול(חוץ מפיצה קנויה קפואה )
"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"? עכשיו תורי לשאול בן כמה אתהXD (אבל באמת, כי אני לא חושב ששאלתי פעם)
תכלס זה אתה שצריך לבוא, אני בירושלים, אתה בשטחים. זה כמו שתל אביבי ילך לבקר מישהו ברמת השרון. זה קרוב, אבל יש הבדלי מעמדות גיאוגרפיים. אתה בא ליום ירושלים?קצת דגלים ברובע המוסלמי?
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ינאי לא יודע אם כבר אמרתי אבל אתה תוספת מבורכת למארג החברתי פה
![]()
"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"? עכשיו תורי לשאול בן כמה אתהXD (אבל באמת, כי אני לא חושב ששאלתי פעם)
תכלס זה אתה שצריך לבוא, אני בירושלים, אתה בשטחים. זה כמו שתל אביבי ילך לבקר מישהו ברמת השרון. זה קרוב, אבל יש הבדלי מעמדות גיאוגרפיים. אתה בא ליום ירושלים?קצת דגלים ברובע המוסלמי?
Holiday_Armadillo כתב:ינאי, אתה צריך לדעת שהדבר היחידי שמוריד לי את ההערכה אליך הוא שאתה ירושלמי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־9 אורחים