המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
אורי, אתה צוחק, או שאתה באמת הולך לארנה?O.O ואיך זה מוזר אם אני בן 22 ואתה בן 26? כולה ארבע שנים הבדל (ושבעה ילדים, כן?)
yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
אורי, אתה צוחק, או שאתה באמת הולך לארנה?O.O ואיך זה מוזר אם אני בן 22 ואתה בן 26? כולה ארבע שנים הבדל (ושבעה ילדים, כן?)
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
מה לומד?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
גדרה? אתה בסדר
7 ילדים ואוסף כיפות סרוגות
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
מה לומד?
מדעי המדינה ויחב"ל. ובהמשך, מקווה, קורס צוערים. אבל אני לא מהאלו שמתכננים עשרים שנה קדימה, קודם נסיים.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
גדרה? אתה בסדר
וכמובן, אוסף גלביות שהוא אסף מהערבים שאת חייהם קיפד.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
מה לומד?
מדעי המדינה ויחב"ל. ובהמשך, מקווה, קורס צוערים. אבל אני לא מהאלו שמתכננים עשרים שנה קדימה, קודם נסיים.
אה, אתה אני בעצם.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
גדרה? אתה בסדר
trophies
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
גדרה? אתה בסדר
trophies
נכון היה את הקטע שהם אוספים קרקפות מהגרמנים שהם הרגו, ב"ממזרים חסרי כבוד"? אז זה, גרסת המזרח התיכון
yanay21 כתב:מודה שאף פעם לא ראיתי דקסטר. אני ממש עצלן, אין לי כוח להתחיל סדרות. אותו דבר עם משחקי הכס.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מודה שאף פעם לא ראיתי דקסטר. אני ממש עצלן, אין לי כוח להתחיל סדרות. אותו דבר עם משחקי הכס.
אתה צריך למות
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
מה לומד?
אה, אתה אני בעצם.
באיזה מובן?
והאמת שאני נוטה כמעט תמיד להסכים איתך ועם כרמל, אז יש מצב
my man כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
ברור שאני צוחק! תשלם לי אני לא משלם על הבזיון הגדול הזה ועוד בשביל לראות את מגדל לוקחת את זה פיףףף...
ויש לי 2 ילדים(מדהימים שאפילו אתה וכרמל הייתם אוהבים) (ועוד אחד בדרך
ברוך ה'! )
my man כתב:yanay21 כתב:אני רק לומד פה, במקור אני מגדרה, תאהבי אותי! (ואת אפילו יכולה להתנשא עליי, כי את מנס ציונה). למרות שאני מהמיעוט החילוני שמת על ירושלים.
ברור שאני צוחק! תשלם לי אני לא משלם על הבזיון הגדול הזה ועוד בשביל לראות את מגדל לוקחת את זה פיףףף...
ויש לי 2 ילדים(מדהימים שאפילו אתה וכרמל הייתם אוהבים) (ועוד אחד בדרך
ברוך ה'! )
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מודה שאף פעם לא ראיתי דקסטר. אני ממש עצלן, אין לי כוח להתחיל סדרות. אותו דבר עם משחקי הכס.
אתה צריך למות
אני אומר את זה שנים, כל יום ראשון.
את לא הולכת להגיב על זה שאורי ממלא את ההיכל בשני?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מודה שאף פעם לא ראיתי דקסטר. אני ממש עצלן, אין לי כוח להתחיל סדרות. אותו דבר עם משחקי הכס.
אתה צריך למות
אני אומר את זה שנים, כל יום ראשון.
את לא הולכת להגיב על זה שאורי ממלא את ההיכל בשני?
לא נותנת לאורי למות לפני שהוא נותן לאישה המסכנה ההיא גט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים