my man כתב:תגובות של אוהדי מגדל
יאללה בכיינים, בואו ביום רביעי לפוצץ את הארנה ולתמוך קצת בקבוצה שלכם ותפסיקו ליילל ולהאשים את כל העולם.
#ממלאים_את_הארנה
אני רואה שיש להם את המקבילה שלך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:תגובות של אוהדי מגדל
יאללה בכיינים, בואו ביום רביעי לפוצץ את הארנה ולתמוך קצת בקבוצה שלכם ותפסיקו ליילל ולהאשים את כל העולם.
#ממלאים_את_הארנה
שמואל1 כתב:אם רובינסון יופיע למשחק המכריע, הפועל ת"א בהחלט יכולה להדיח את ירושלים.
נייט רובינסון הוא שובר שיוויון בליגה. הבעיה שאחרי משחק טוב שלו הוא בדרך כלל נעלם.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:אם רובינסון יופיע למשחק המכריע, הפועל ת"א בהחלט יכולה להדיח את ירושלים.
נייט רובינסון הוא שובר שיוויון בליגה. הבעיה שאחרי משחק טוב שלו הוא בדרך כלל נעלם.
רגע, אבל אמרת שאליהו והלפרין הם שוברי שיוויון, וגם דונטה.
וגם גל מקל....
אני אישית כבר הסתבכתי, זו כבר משוואה עם יותר מ-2 נעלמים ואני לבושתי הרבה (ולאכזבתו של כבוד השר בנט) עשיתי רק 4 יח' מתמטיקה.....
yanay21 כתב:יש מה להתלהב, כי הוא אתלט ענק. אבל הוא בהחלט לא שחקן חמישייה במכבי. אם הוא ידע להתפתח, הוא יכול להיות שחקן אדיר. אבל הקליעה שלו בעייתית, והוא לא שומר. והוא מספיק מוכשר כדי להרגיש שהוא לא צריך לעבוד על זה יותר מדי.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:יש מה להתלהב, כי הוא אתלט ענק. אבל הוא בהחלט לא שחקן חמישייה במכבי. אם הוא ידע להתפתח, הוא יכול להיות שחקן אדיר. אבל הקליעה שלו בעייתית, והוא לא שומר. והוא מספיק מוכשר כדי להרגיש שהוא לא צריך לעבוד על זה יותר מדי.
הכישרון גדול, על זה אין עוררין.
כרגע הוא לא שווה סגל.
MTA2311 כתב:לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מדאוסון. אין לו מקום במכבי כרגע.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מדאוסון. אין לו מקום במכבי כרגע.
מעשית יש לו מקום במכבי, בעידן חוק הצעירים.
rc4991 כתב:אני ממש מתבייש בכם שאף אחד לא שם לב שכתבתי בטעות גבלוע ולא גלבוע בכותרת
MTA2311 כתב:פשוט שמחנו שפתחת לפני שמואל
rc4991 כתב:אני ממש מתבייש בכם שאף אחד לא שם לב שכתבתי בטעות גבלוע ולא גלבוע בכותרת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים