המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:
זה מה שיש לי להגיד על השפה שלך
MTA2311 כתב:העיקר עייף, שחוק ורוצה למות אה?
פתאום כשת'רד מגיע לעמוד 50 אתה כמו נמר בנגאלי.
rc4991 כתב:טוב, זה הזוי
15 עמודים בת'רד הקודם מאז אחר הצהריים
זה בטוח שיא
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד אחת מההחלטות האלה שהוא לקח לגמרי בעצמו ובלי קשר לאישה.
אפילו אני לא רואה, ואני רואה כל דבר עם לסביות
אז איך ידעת מי הן?
חוץ מזה, באמת שזאת סדרה חמודה מאוד.
הפסקתי אי שם בעונה 7, לפני שזה ממש התדרדר ואריזונה איבדה רגל
rc4991 כתב:טוב, זה הזוי
15 עמודים בת'רד הקודם מאז אחר הצהריים
זה בטוח שיא
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]
עוד אחת מההחלטות האלה שהוא לקח לגמרי בעצמו ובלי קשר לאישה.
אפילו אני לא רואה, ואני רואה כל דבר עם לסביות
אז איך ידעת מי הן?
חוץ מזה, באמת שזאת סדרה חמודה מאוד.
הפסקתי אי שם בעונה 7, לפני שזה ממש התדרדר ואריזונה איבדה רגל
yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
אז זהו שכמו שאמרתי, זה לא מחייב. פיספסת פרק, לא נורא. יש עלילה כללית כזאת, אבל כל פרק הוא די בפני עצמו.
yanay21 כתב:לא יודע, ראיתי כמה פרקים ולא התלהבתי. חוץ מכריסטינה, שאם הייתי אישה, רופאה ואסייתית, כנראה הייתי היא.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
אז זהו שכמו שאמרתי, זה לא מחייב. פיספסת פרק, לא נורא. יש עלילה כללית כזאת, אבל כל פרק הוא די בפני עצמו.
המחזור שלכן הסתנכרן כבר?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
המחזור שלכן הסתנכרן כבר?
הקטגוריה: דברים ששואלים את יותם הלפרין
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
המחזור שלכן הסתנכרן כבר?
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
המחזור שלכן הסתנכרן כבר?
או דברים ששואלים שחקניות כדורסל נשים
jol9 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:איך יש לכם כוח לראות סדרות כאלו ארוכות? רק במד מן השקעתי, וזה הוציא לי את כל הנשמה
המחזור שלכן הסתנכרן כבר?
אנחנו כותבים ככה:
#דברים_ששואלים_את_יותם_הלפרין
ולכרמל - אני בסדר אבל ינאי קצת מאחר... ינאי, במקומך הייתי בודק(ת) את זה. אפשר לקנות שתי ערכות ב-40 ש"ח בסופרפארם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], מרסר ו־9 אורחים