yanay21 כתב:תגידו, נראה לכם שדריל מונרו בתוכניות של מכבי?
עד לא מזמן גם אני חשבתי על זה...זה לא זה...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:yanay21 כתב:תגידו, נראה לכם שדריל מונרו בתוכניות של מכבי?
עד לא מזמן גם אני חשבתי על זה...זה לא זה...
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:חיפה מושיעה את מכבי.
הסבר?
my man כתב:שון הביא היום משחק יותם סטייל ...
yanay21 כתב:my man כתב:שון הביא היום משחק יותם סטייל ...
מה, הוא שיחק בחצאית?
jol9 כתב:חיפה קשה למכבי. אני מעדיף את ראשון.
מגדל יכולה גם לשחק 10 משחקים מול הגועל... עדיין בפיינל פור בארנה, היא לא תפסיד לאילת.
yanay21 כתב:jol9 כתב:חיפה קשה למכבי. אני מעדיף את ראשון.
מגדל יכולה גם לשחק 10 משחקים מול הגועל... עדיין בפיינל פור בארנה, היא לא תפסיד לאילת.
חיפה קשה למכבי, אבל היא עדיין עוברת את ראשון רק בחמישה משחקים. היית מעדיף סוויפ של ראשון, או חמישה משחקים של חיפה?
אני גם חושב שירושלים מגיעים לגמר(ולוקחים אותו בטירוף), אבל אי אפשר לדעת. אל תשכח שהם לא הגיעו לאף גמר השנה, ומהגביע, אם אני זוכר נכון, הם הודחו בבית, בבושת פנים.
הפועל ת"א יכולה להפתיע, ואפילו אילת.
roy1000 כתב:חיפה קבוצה קשה וקשוחה בהרבה.
אלה ילדים אלה? הנוער במרחק ניצחון מאליפות!
צהובים, עשו כבוד לקבוצת הנוער של מכבי שניצחה הערב 56:100 את גלבוע/גליל ועלתה ל-1:2 בסדרת הגמר. עוד ניצחון, ויש דאבל. משחק 4 ייערך בחמישי הקרוב בהדר יוסף ב-19:40 (שידור ישיר בערוץ הספורט). רוצים לראות אתכם בטריבונה!
my man כתב:#ממלאים_את_הטריבונהאלה ילדים אלה? הנוער במרחק ניצחון מאליפות!
צהובים, עשו כבוד לקבוצת הנוער של מכבי שניצחה הערב 56:100 את גלבוע/גליל ועלתה ל-1:2 בסדרת הגמר. עוד ניצחון, ויש דאבל. משחק 4 ייערך בחמישי הקרוב בהדר יוסף ב-19:40 (שידור ישיר בערוץ הספורט). רוצים לראות אתכם בטריבונה!
felix_r כתב:my man כתב:#ממלאים_את_הטריבונהאלה ילדים אלה? הנוער במרחק ניצחון מאליפות!
כאן אפשר לקרוא סקירה על המשחק
http://safsal.co.il/article.aspx?id=25400
שועל כתב:felix_r כתב:my man כתב:#ממלאים_את_הטריבונהאלה ילדים אלה? הנוער במרחק ניצחון מאליפות!
כאן אפשר לקרוא סקירה על המשחק
http://safsal.co.il/article.aspx?id=25400
האם עמית עבו הוא אכן הדבר הבא בכדורסל הישראלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים