01 יוני 2016, 23:22
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
נכון שכסף והכל, אבל זה לא חוזה אסטרונומי במונחים שעוד לא ידעה אירופה וזה פאקינג דעאש בכל המדינה שם ואם זה לא דעאש זה הכורדים
מה יש להסתכן עם זה?
01 יוני 2016, 23:23
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
נכון שכסף והכל, אבל זה לא חוזה אסטרונומי במונחים שעוד לא ידעה אירופה וזה פאקינג דעאש בכל המדינה שם ואם זה לא דעאש זה הכורדים
מה יש להסתכן עם זה?
איסטנבול היא עיר מערבית לכל דבר. את מדברת על איזורים שאין סיבה שספורטאים יתקרבו אליהם.
01 יוני 2016, 23:24
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
מה יש להסתכן עם זה?
איסטנבול היא עיר מערבית לכל דבר. את מדברת על איזורים שאין סיבה שספורטאים יתקרבו אליהם.
דעאש זה כל טורקיה
01 יוני 2016, 23:25
01 יוני 2016, 23:26
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
מה יש להסתכן עם זה?
דעאש זה כל טורקיה
לא איסטנבול. המצב הביטחוני שם לא שונה מכל מקום אחר באירופה.
01 יוני 2016, 23:26
01 יוני 2016, 23:27
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
מה יש להסתכן עם זה?
דעאש זה כל טורקיה
01 יוני 2016, 23:28
MTA2311 כתב:בלאט הוא מאמן אמריקאי, לא ישראלי. ככה גם ראו אותו בנבא.
מהבחינה הזאת אין לו מה לחשוש.
01 יוני 2016, 23:28
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אבל בשיא הרצינות, לא מבינה למה מישהו יילך לעבוד בטורקיה
מה יש להסתכן עם זה?
דעאש זה כל טורקיה
לא איסטנבול. המצב הביטחוני שם לא שונה מכל מקום אחר באירופה.
כן, ובכל אירופה ממש בטוח
ובמרץ היה שם פיגוע התאבדות של דעאש, למקרה ששכחת
01 יוני 2016, 23:29
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בלאט הוא מאמן אמריקאי, לא ישראלי. ככה גם ראו אותו בנבא.
מהבחינה הזאת אין לו מה לחשוש.
לא אומרת שייחפשו אותו ספציפית, אומרת שהמצב בכללי לא כיף שם
שמואל1 כתב:זאת הנקודה. אין מקום בטוח לחלוטין באירופה היום, וכך גם לגבי איסטנבול.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:זאת הנקודה. אין מקום בטוח לחלוטין באירופה היום, וכך גם לגבי איסטנבול.
הייתי מסתכנת עם ברצלונה יותר מאשר עם איסטנבול
01 יוני 2016, 23:31
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:זאת הנקודה. אין מקום בטוח לחלוטין באירופה היום, וכך גם לגבי איסטנבול.
01 יוני 2016, 23:32
01 יוני 2016, 23:32
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:זאת הנקודה. אין מקום בטוח לחלוטין באירופה היום, וכך גם לגבי איסטנבול.
מישהו כתב לי פה, לא זוכר מי, שלא הייתה הצעה של ממש מברצלונה.
01 יוני 2016, 23:33
01 יוני 2016, 23:35
01 יוני 2016, 23:35
אחדשיודע כתב:"מסוכן לא מסוכן, את הכסף הוא מקבל?" - משפט טיפוסי של פיני.
01 יוני 2016, 23:39
01 יוני 2016, 23:40
yanay21 כתב:פיני בסבבה שלו חותם בBC טהראן