פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: NBA PLAYOFFS 2016- גולדן סטייט אלופת המערב

31 מאי 2016, 15:38

למשך הזמן הקרוב, כולנו ווריורס. חוץ מאורי.

31 מאי 2016, 16:16

yanay21 כתב:למשך הזמן הקרוב, כולנו ווריורס. חוץ מאורי.

ואור וליאב

31 מאי 2016, 16:21

אור נייטרלי בסדרה הזאת

31 מאי 2016, 16:22

אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה

31 מאי 2016, 16:24

yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה

לא יודע להסביר את האנטי שפתחתי לג.ס העונה.

31 מאי 2016, 16:27

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה

היפסטר קלאסי

31 מאי 2016, 16:27

MTA2311 כתב:

לא מסתדר לי שאוהד מכבי יכול להיות אנטי פייבוריטיות

31 מאי 2016, 16:33

שועל כתב:
MTA2311 כתב:

לא מסתדר לי שאוהד מכבי יכול להיות אנטי פייבוריטיות

כשאין לי זיקה לאחת הקבוצות אני בעד האנדרדוג בדרך כלל.
מבין את הסתירה עם האהדה למכבי אבל.

31 מאי 2016, 16:37

לא בהכרח, באירופה אנחנו האמ אמא של האנדרדוגים.

אני מבין את האנטי לווריורס, אבל שוב-לברון. לברון. ואני אפילו לא מדבר על עריפת הראשים לבלאט, גם בלי זה הייתי מגיב אותו דבר.

31 מאי 2016, 20:21

תמונה

6 אצלם = 4 אצלנו
5 אצלם = 3 אצלנו

ולפני שמישהו מתקן אותי, הווריורס לא מפרסמים לפי שעון של החוף המזרחי אז זה לא ההפרש שרגילים אליו

31 מאי 2016, 21:55

אף אחד לא יעז לתקן אותך בכל מקרה, אל חשש.

יש לי חרדה עצומה משני המשחקים הראשונים, אני לא רואה את הווריורס עושים 2-0. ואם זה 1-1, זה מסתבך.

31 מאי 2016, 22:00

yanay21 כתב:אף אחד לא יעז לתקן אותך בכל מקרה, אל חשש.

יש לי חרדה עצומה משני המשחקים הראשונים, אני לא רואה את הווריורס עושים 2-0. ואם זה 1-1, זה מסתבך.

זה ככל הנראה יהיה 1-1 אבל אל חשש...(מי שמכיר אותי יודע שאני לא מאמין בנאחס)

31 מאי 2016, 22:03

my man כתב:
yanay21 כתב:אף אחד לא יעז לתקן אותך בכל מקרה, אל חשש.

זה ככל הנראה יהיה 1-1 אבל אל חשש...(מי שמכיר אותי יודע שאני לא מאמין בנאחס)

אתה לא מאמין בנאחס? על הראש שלך שאיתי שגב קורע את האכילס שנייה לפני הפיינל פור, ובעודו נופל, הוא נאחז בגל מקל, שנופל ונוקע את הקרסול.

ואני חושש מאוד, אם האליל שלך זוכה באליפות הזו, אנחנו נשמע על זה במשך עשור :beee

31 מאי 2016, 23:02

את גורדן הוא לא יעקוף,גם אם יקח אליפות כרגע,מבחינת יכולת אישית הוא מאבד את זה משנה לשנה,הוא כבר יצטרך הרבה עזרה ועוד שחקנים דומיננטים שיובילו בצורה אמיתית כי לסחוף את העיקר הוא כבר לא יהיה מסוגל.
אנחנו נראה שנה הבאה לברון שונה הם יצטרכו סטאר רציני בקבוצה.

01 יוני 2016, 04:06

אוי סקרמנטו... איזה מקום מקולל.
דארן קוליסון נעצר ביום שני לאחר שאישה דיווחה למשטרה שהותקפה על ידו ונראו עליה סימני אלימות.
בנוסף, מואשם שנהג בשלילת רישיון לאחר שאירע המקרה.

According to CBS Sacramento, Collison was formally charged under California Penal Code 273.5, and the domestic violence charge is a felony. If the 28-year-old is found guilty, he would face two to four years in a state prison, up to one year in a county jail, a fine of up to $6,000 or a combination of a fine and jail time

02 יוני 2016, 03:34

:laugh2

02 יוני 2016, 16:39

אני מקווה שזה היה בציניות...

02 יוני 2016, 17:08

קובי כתב:

ברור.

אבל לך תדע מה יהיה בסוף הקריירה שלו. אם כבר עכשיו הוא במקום השלישי, מי יודע. ונכון שאני לא אוהב אותו, אבל הוא לא מתאים למקום השלישי. אני איש של ברייאנט, ואני לא בטוח אם הוא אפילו בעשירייה הראשונה.

02 יוני 2016, 17:18

yanay21 כתב:
קובי כתב:

ברור.

אבל לך תדע מה יהיה בסוף הקריירה שלו. אם כבר עכשיו הוא במקום השלישי, מי יודע. ונכון שאני לא אוהב אותו, אבל הוא לא מתאים למקום השלישי. אני איש של ברייאנט, ואני לא בטוח אם הוא אפילו בעשירייה הראשונה.

מקום שלישי לפי מי? לפי ESPN, אתר הבית של לברון וכתבי החצר שלו.
בכל דירוג נורמלי לברון לא יהיה בטופ 10.

02 יוני 2016, 17:22

השאלה מה זה "דירוג נורמלי". ESPN הוא אתר נחשב. ברור שיש שם מלא כתבי חצר שלו, אבל חלק מלהיות "בין הגדולים" זה גם העניין הזה, של דעת קהל, גם אם היא לא אובייקטיבית. כי בעוד כמה שנים, הם יסתכלו על שחקן שעשה משהו כמו עשרה גמרים, ופחות על זה שהפסיד מינימום חמישה מהם, וימצאו סיבות ללמה זה נמנע ממנו, וכן הלאה וכן הלאה. לESPN יש השפעה, למרות שאנחנו יודעים מה האינטרסים.
פרסם תגובה