המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אני חייב להוציא את זה:
מגדל הודחה בחצי גמר גביע ווינר!
מגדל הודחה בשלב שמינית הגמר של גביע המדינה!
מגדל הודחה בבושת פנים בשלב השני של היורוקאפ עם 0 ניצחונות! ולמעשה היתה הקבוצה היחידה ללא ניצחון בשלב 32 האחרונות!
מגדל היתה מרחק שריקת שופט מלהיות מודחת בשלב רבע גמר ליגת ווינר- מול הקבוצה מהמקום ה8 בליגה!
אבל כן אורי אלון- הפכת את מגדל לווינרית!
MTA2311 כתב:בדיוק.
מישהו חייב לסתום לו את הפה כבר. אורי אלון יהיר כמו מכבי, כשיש לו פחות תארים מלגליל עליון.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בדיוק.
מישהו חייב לסתום לו את הפה כבר. אורי אלון יהיר כמו מכבי, כשיש לו פחות תארים מלגליל עליון.
מי שצריך לסתום לו את הפה זו מכבי. לתלות את התקוות שלו בעכברושים שידיחו את ירושלים זו אפסיות.
MTA2311 כתב:אפסיות של מי? של מכבי? זה ידוע, על זה אין ויכוח. זאת המציאות אבל.
אם אפשר לחגוג אליפות של ווינרים כבר שנה למרות שהיא נלקחה מול הפועל אילת, אפשר לקוות שרובינסון ורביב יזיינו את האפס במעיל העור.
MTA2311 כתב:זאת אפסיות כשאתה מקצין את זה בצורה כזאת.
גם לפני עשר שנים כולנו היינו מעדיפים שקבוצה חלשה יותר תגיע לפיינל פור. אז כן, עכשיו אנחנו לא פייבוריטים, מן הסתם זה קצת יותר מהותי.
השיפוט היה לטובת ירושלים כל הסדרה. קשה מאוד להתווכח עם זה.
חנו'ש כתב:האמת שבסופו של דבר לטווח הארוך עדיף לנו פי מיליון את היהירות של מעיל העור על פני היהירות של הפדרמנים....
חנו'ש כתב:האמת שבסופו של דבר לטווח הארוך עדיף לנו פי מיליון את היהירות של מעיל העור על פני היהירות של הפדרמנים....
my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שבסופו של דבר לטווח הארוך עדיף לנו פי מיליון את היהירות של מעיל העור על פני היהירות של הפדרמנים....
עם זה נגיד אני לא מסכים....
אורי אלון צריך לחטוף כאפה לאף וילהוריד קצת מהשחצנות חסרת כל בסיס שלו...
בלתי נסבל!
my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שבסופו של דבר לטווח הארוך עדיף לנו פי מיליון את היהירות של מעיל העור על פני היהירות של הפדרמנים....
עם זה נגיד אני לא מסכים....
אורי אלון צריך לחטוף כאפה לאף וילהוריד קצת מהשחצנות חסרת כל בסיס שלו...
בלתי נסבל!
MTA2311 כתב:לא יודע מי זה ה"אף אחד" הזה. אני תמיד רציתי שירושלים והפועל יפסידו. בכל משחק.
וסבבה, זכותך. אני רוצה אותו דבר, עם סייג אחד והוא שאני לא יכול לראות עוד אליפות לירושלים.
אף אחד פה לא התבכיין על השיפוט. צויין שהיה עם ירושלים. זה הכל.