המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:זה מדהים. קליי וקרי רק נכנסים, וגולדן נראית הרבה פחות טוב.
נראה לי שהם רוצים אקשן.
הם לא מתאמצים. קליי נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא בכלל משחק. מצד שני, הווריורס לא צריכים אותם.
Holiday_Armadillo כתב:מה שאפשר לקחת מהמשחק הזה זה שאי אפשר לקחת כלום מהמשחק הזה
אחדשיודע כתב:קרי ותומפסון קלעו היום ביחד 20 נק' (הכי מעט העונה), לעומת 52 נק' בממוצע למשחק בשאר הפלייאוף והעונה הסדירה.
הצוות המשלים לא יוכל לחפות עליהם ככה בכל יום.
משחק מס' 2 בסדרה יהיה בין ראשון לשני בשעה 3:00.
בעונה שעברה קליבלנד ניצחה אותו אחרי הארכה, יקוו להלחיץ את גולדן גם הפעם. נראה לי כמו משחק מפתח להמשך.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:קרי ותומפסון קלעו היום ביחד 20 נק' (הכי מעט העונה), לעומת 52 נק' בממוצע למשחק בשאר הפלייאוף והעונה הסדירה.
בעונה שעברה קליבלנד ניצחה אותו אחרי הארכה, יקוו להלחיץ את גולדן גם הפעם. נראה לי כמו משחק מפתח להמשך.
על אותו משקל (אולי יותר) אפשר להגיד שקרי ותומפסון לא יראו כך כל יום. קליבלנד פספסה הזדמנות הלילה, היא הקלה ראש בהגנה על החמישייה השניה שגם היא סופר מוכשרת.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:קרי ותומפסון קלעו היום ביחד 20 נק' (הכי מעט העונה), לעומת 52 נק' בממוצע למשחק בשאר הפלייאוף והעונה הסדירה.
על אותו משקל (אולי יותר) אפשר להגיד שקרי ותומפסון לא יראו כך כל יום. קליבלנד פספסה הזדמנות הלילה, היא הקלה ראש בהגנה על החמישייה השניה שגם היא סופר מוכשרת.
לא אמרתי שלא, אלא שהם לא יכולים להרשות לעצמם להופיע ככה (בהתייחסות לקרי בעיקר, שנעדר גם מתחילת הגמר הקודם) אם הם רוצים לנצח את שאר המשחקים בסדרה. לא כל יום הצוות המשלים ייתן הופעה כזאת.
לקליבלנד יש את הבעיות שלה, כמו שראו הלילה.
yanay21 כתב:בהנחה והם לא היו דוחקים אחרים, למרות שספציפית אצלם יש סיכוי גדול שלא, כי הם לא Ball hogs, ודווקא זה שהם קלעו מעט מוכיח את זה, כי הם לא מסוג השחקנים שמתעקשים על מספרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גיא ו־13 אורחים