המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מכביסט31 כתב:מי שמחובר כמוסתר לא רואים עליו שום מידע.. אתם שניכם מחוברים כרגע ולא רואים עליכם את הסימן ״מחובר״ בצד שמאל למעלה. עליי לעומת זאת כן רואים..
אבל אם תלחץ על הפרופיל שלי תראה ביקר לאחרונה: - כי אני מחובר כרגע..
אבל כשאתנתק אתה תראה ביקר לאחרונה: 01/01/01(לדוגמא...)
נראה שיש לך ניסיון ב-stalking
MTA2311 כתב:סוף סוף אפשר להבין איך אשתו התפשרה עליו.
הדייט הראשון שלהם היה כשהוא מוריד לה אוכל לבאר במרתף שלו סטייל שתיקת הכבשים, שנתיים+תסמונת שטוקהולם מאוחר יותר היא התאהבה בו עד עמקי נשמתה.
MTA2311 כתב:סוף סוף אפשר להבין איך אשתו התפשרה עליו.
הדייט הראשון שלהם היה כשהוא מוריד לה אוכל לבאר במרתף שלו סטייל שתיקת הכבשים, שנתיים+תסמונת שטוקהולם מאוחר יותר היא התאהבה בו עד עמקי נשמתה.
מכביסט31 כתב:תומר, תודה שהעברת את כל פורומי העבר לתיק ארכיון. הקלת על העמוד הראשי בצורה דראסטית..
מכביסט31 כתב:תומר, תודה שהעברת את כל פורומי העבר לתיק ארכיון. הקלת על העמוד הראשי בצורה דראסטית..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:תומר, תודה שהעברת את כל פורומי העבר לתיק ארכיון. הקלת על העמוד הראשי בצורה דראסטית..
אין בעד מה
מכביסט31 כתב:Tomer כתב:בשמחה, זו הייתה בקשה של כרמל
אה אוקיי, אז תודה כרמל
מכביסט31 כתב:תומר תותח אמיתי, אבל לקרוא לאחרים אימפוטנטים... קצת מיותר..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:תומר תותח אמיתי, אבל לקרוא לאחרים אימפוטנטים... קצת מיותר..
אה לא, זה בסדר, דיברתי על רוני ויוני
אני חושבת שכולנו יכולים להסכים שזה מתאר אותם
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:תומר תותח אמיתי, אבל לקרוא לאחרים אימפוטנטים... קצת מיותר..
יצאת מזה יפה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:תומר תותח אמיתי, אבל לקרוא לאחרים אימפוטנטים... קצת מיותר..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:תומר תותח אמיתי, אבל לקרוא לאחרים אימפוטנטים... קצת מיותר..
אני מסכים...
אה, רגע...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים