המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שועל כתב:בחיפה הוא היה הרבה יותר טוב מבירושלים ב2 העונות האחרונות. הוא חדר לצבע הרבה יותר טוב, משחק הפוסט אפ שלו היה הרבה יותר יעיל, בניגוד להיום שזה מסתיים בהחטאה/במסירה שהולכת לאיבוד ברוב המקרים.
אז גם אתה בדעה שהוא שם 33 נקודות שבוע שעבר רק בזכות השופטים ושהוא בעצם שחקן גרוע?
Mitelka כתב:הכל זה סייז. באירופה גם נגרים בעמדה שלו הם בסייז שלו (וראינו את זה גם) והוא לא יכול לטחון אותם. בליגה המצחיקה שלנו ה-3 המובילים הם נאור, דאוסן, פניני.... מקלות ארטיק.
שמואל1 כתב:סמית', רנדל ובנדר לא יתלבשו למשחק חצי הגמר.
rc4991 כתב:סמית', הנדריקס ובנדר בחוץ
שמואל1 כתב:סמית', רנדל ובנדר לא יתלבשו למשחק חצי הגמר.
מכביסט31 כתב:אז מתי מגיע הדיווח שהוא נפצע שוב?
שועל כתב:ממש לא. במשחק הקודם הוא נתן משחק טוב מאוד, קלע 3/5 ל3 (הממוצע שלו זה 2 זריקות ל3 במשחק וקליעה ב36%), היה מאוד אגרסיבי וניצל טעויות בהגנה של הפועל. אבל משחקים כאלו נדירים אצלו בשנתיים האחרונות, גם בליגה ועוד יותר באירופה.
roy1000 כתב:שועל כתב:ממש לא. במשחק הקודם הוא נתן משחק טוב מאוד, קלע 3/5 ל3 (הממוצע שלו זה 2 זריקות ל3 במשחק וקליעה ב36%), היה מאוד אגרסיבי וניצל טעויות בהגנה של הפועל. אבל משחקים כאלו נדירים אצלו בשנתיים האחרונות, גם בליגה ועוד יותר באירופה.
הבנתי. אז אם לסכם - היה פעם שחקן טוב (לפני שנתיים או משהו כזה), היום הוא חרא של שחקן שרק בזכות מזל/השופטים נתן משחק של 33 נקודות וזה בטח לא יחזור על עצמו ובטוח לא נגד מכבי בגמר.
תודה, נשמע מאוד הגיוני בסך הכל.
שועל כתב:לא חש צורך להתייחס. הדברים מדברים בעד עצמם.
הרבה בריאות
roy1000 כתב:שועל כתב:לא חש צורך להתייחס. הדברים מדברים בעד עצמם.
הרבה בריאות
אני לא אוהב שאנשים סתם מזלזלים ומבלבלים את המוח. דונטה הוא אחד הזרים הטובים שנחתו בארץ בשנים האחרונות. הוא סחב את ירושלים לבד על הגב שלו ביום חמישי בזמן שהלפרין ואליהו משתינים במכנסיים. הוא לקח את חיפה לאליפות וכמעט לריפיט תוך שהוא עושה מדווין סמית' בשיאו (ומדובר פה על שחקן שהיה משחקני ההגנה הטובים באירופה) צחוק כאילו היה ילד בן 5.
זו המציאות.
שועל כתב:זו דעתך, דעתי שונה. מכאן ועד חלוקת ציונים לדעות של אחרים, ומניפולציות בולטות לדברים שכתבתי -הדרך ארוכה. לא מוצא טעם לדיון שמתנהל בצורה כזאת.
דונטה נתן משחק טוב, זה לא מוחק את העונות הפחות טובות שלו בירושלים שבהם לרוב המשחקים הוא לא הופיע (לא בארץ וודאי שלא באירופה). היו גם דיווחים על כך שירושלים נוטה לשחרר אותו לקראת העונה הבאה, אני מאמין שזה ישתנה בהתאם לתצוגות שלו בפיינל פור.
roy1000 כתב:שועל כתב:זו דעתך, דעתי שונה. מכאן ועד חלוקת ציונים לדעות של אחרים, ומניפולציות בולטות לדברים שכתבתי -הדרך ארוכה. לא מוצא טעם לדיון שמתנהל בצורה כזאת.
דונטה נתן משחק טוב, זה לא מוחק את העונות הפחות טובות שלו בירושלים שבהם לרוב המשחקים הוא לא הופיע (לא בארץ וודאי שלא באירופה). היו גם דיווחים על כך שירושלים נוטה לשחרר אותו לקראת העונה הבאה, אני מאמין שזה ישתנה בהתאם לתצוגות שלו בפיינל פור.
לא התכוונתי לפגוע, אבל אני חושב שזה מצחיק לזלזל ביכולות של דונטה בהתחשב במה שהוא האכיל את מכבי בשנים האחרונות.
אני גם לא ממש רואה את הירידה שאתה מדבר עליה מהתקופה שהיה בחיפה, לפחות לא בסטטיסטיקה. בירושלים יש שחקנים אז הוא משחק פחות דקות, אבל המספרים פר דקה מאוד דומים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים