המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב::frightened![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב::frightened![]()
![]()
אז..הרגשתי לא טוב היום ויצאתי מהעבודה מוקדם
עכשיו כשאני מבינה שאני אוכל לראות את המשחק אני מרגישה אפילו יותר גרוע
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב::frightened![]()
![]()
יש לי תור לרופא על המשחק...
felix_r כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב::frightened![]()
![]()
יש לי תור לרופא על המשחק...
כולנו נצטרך תור לרופא אחרי המשחק...
felix_r כתב:רק עכשיו נדבקת במחלה הזאת?
אצלי זה כרוני כבר הרבה שנים
MTA2311 כתב:מישהו מהפורום יהיה היום בארנה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
חח חמודה.
אני בלימו ואתם מאחוריי בסוברו ג'סטי הצהוב של המשרתים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
חח חמודה.
גם אני?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
חח חמודה.
גם אני?
את באוטוביאנקי של המנהלים...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
חח חמודה.
גם אני?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני מארגן הסעה פשוט
בלימו?
חח חמודה.
גם אני?
נתפשר על זה שליאב על חמור מאחוריי כולם?
שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:זו דעתך, דעתי שונה. מכאן ועד חלוקת ציונים לדעות של אחרים, ומניפולציות בולטות לדברים שכתבתי -הדרך ארוכה. לא מוצא טעם לדיון שמתנהל בצורה כזאת.
דונטה נתן משחק טוב, זה לא מוחק את העונות הפחות טובות שלו בירושלים שבהם לרוב המשחקים הוא לא הופיע (לא בארץ וודאי שלא באירופה). היו גם דיווחים על כך שירושלים נוטה לשחרר אותו לקראת העונה הבאה, אני מאמין שזה ישתנה בהתאם לתצוגות שלו בפיינל פור.
לא התכוונתי לפגוע, אבל אני חושב שזה מצחיק לזלזל ביכולות של דונטה בהתחשב במה שהוא האכיל את מכבי בשנים האחרונות.
אני גם לא ממש רואה את הירידה שאתה מדבר עליה מהתקופה שהיה בחיפה, לפחות לא בסטטיסטיקה. בירושלים יש שחקנים אז הוא משחק פחות דקות, אבל המספרים פר דקה מאוד דומים.
זו לא רק הסטטיסטיקה (גם היא לא דומה, הוא לא מתבלט בעונתיים האחרונות באף פרמטר של המשחק). אני צפיתי ברוב המשחקים של ירושלים וברובם המוחלט הוא לא היה דומיננטי, וכשהיא נקלעה לפיגור הוא אף פעם לא היה זה שהוציא אותה מזה (באירופה הוא רק העמיק את זה). כשהקבוצה רצה- הוא היה שם. מול מכבי? איזה שחקן בירושלים לא חגג מול מכבי?
במשחק האחרון מול מכבי שהיה צמוד הוא היה לא אפקטיבי לחלוטין (5 נקודות ו5 איבודים אם אני זוכר נכון), במשחק הגביע בעונה שעברה דיווין נתן לו נוקאאוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים